#Brexit sonrası uluslararası

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma 01:19

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma

Türk savunma sanayisi, Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'na 33 firma ile katılarak savunma teknolojilerindeki iddiasını ortaya koydu...

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı 01:19

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı

Beştepe'de düzenlenen Uluslararası 4 İyilik Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatındaki son duruma ilişkin bilgi verdi...

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Başbakan Yıldırım Terör Örgütlerinin Propagandasıyla Türkiye Hakkında Kanaat Oluşturmak Ab'ye Yakışmıyor 01:37

Başbakan Yıldırım Terör Örgütlerinin Propagandasıyla Türkiye Hakkında

Başbakan Binali Yıldırım, Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde düzenlenen programda akademisyen ve öğrencilerle bir araya geldi...

Son Vurgun Film İzle 1:49:38

Son Vurgun Film İzle

Film Özeti Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıy..

  • Tv Series tarafından
  • 6.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berlin Dosyası Film İzle 2:00:50

Berlin Dosyası Film İzle

Güney Koreli bir ajan olarak Almanya’da görev yapan Pyo; uluslararası bir komploya kurban gittiğini geç de olsa anlar. Bu ihanet sürecinde emin olması gereken şey; karısının ve ülkesinin kendine ihanet edip etmediğidir. ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

2019 Toyota Corolla Gösterim 06:54

2019 Toyota Corolla Gösterim

Yeni 2019 Toyota Corolla Hatchback 2018 New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda..

  • BETA tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot 02:40

Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot

Yağlı güreş, safran çiçeği toplama, çizgi çizme, sumo güreşi gibi farklı becerilerde 217 robotun mücadele edeceği Uluslararası Robot Yarışması'nda, insansı robot Sanbot, erik dalı oyunu oynadı..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek 01:20

200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek

Gastro Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali için pişirilmeye başlanan 200 kilogramlık dana bir anda alev alarak küle döndü. Festivale katılanların şaşkınlıkla izlediği olayda alev alan danayı söndürmek için y..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri' 01:52

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri'

Cihan Çekiç'ten sıra dışı bir belgesel! İstanbul'un yaban hayatını belgesel haline getiren Cihan Çekiç 3 yıl boyunca 4 mevsim çekim yaptı. Cihan Çekiç'in hazırladığı belgesel uluslararası festivallerde gösterilecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan 01:27

Amerika'da Neymar Fırtınası! Juve Perişan

ABD'nin New Jersey eyaletinde oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası maçında Barcelona, Juventus'u 2-1 yendi.İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü 02:04

Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü

Uluslararası taşımacılık yapan Türk TIR şoförü, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beğenmeyenlere Avrupa'nın yollarını göstererek adeta ders verdi...

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı 00:54

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı

Rus kozmonot Oleg Artemev uzayda bulunduğu sırada Ay'ın batışını kaydetti. Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli olan Oleg, kaydettiği görüntü ile izleyenleri büyüledi...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu 01:04

Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu

2012 Pikes Peak Uluslararası Tepesi Tırmanışın da adrenalin dolu o görüntülerde bir müddet sonra viraja çok yaklaşınca takla atarak uçurumdan yuvarlandığı o görüntüler kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Çavuşoğlu  Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür 00:58

Çavuşoğlu Irak'ta Referandum iç Savaşa Kadar Götürür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin 25 Eylül’de yapılacağını ilan ettiği bağımsızlık referandumunun Irak’ta bir iç savaşa yol açabilecek kadar riskli bir adım olduğunu söyledi. Çavuşoğ..

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor 01:15

Türkiye İran İlişkilerinde Yeni Bir Sayfa mı Açılıyor

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ayşegül'ün Başarısı

İran Silahlı Kuvvetleri Komutanı Muhammed Bakeri, bu hafta başında Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar’ı ziyaret etti. 1979 İran Devrimi’nden bu yana ilk..

 İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi 05:40

İrem Derici, Taşköprü’de Sarımsak Kraliçesi Seçildi

Taşköprü Belediyesi tarafından 31.’si düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alana ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu söyledi. Taşk..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanına gelişinde, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ve eşi Sabija İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilen fahri doktora törenine katıldı...

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..