#Brexit sonrası uluslararası

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi 00:36

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi

Uluslararası bir törende Suudi Arabistanlı öğrenci, sahnede ülkesinin bayrağını açtığı sırada yanına gelip bayrak açan diğer öğrencinin İsrailli olduğunu görünce yerini değiştirdi. İsrail bayrağı açan öğrencinin yanından..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:30

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uluslararası Haber Ajansı Associated Press, Mekke'nin 1950 yılında çekilen görüntülerini yayınladı. Hac dönemine ait görüntülerde Kabe'nin çevresindeki sakin yapılanma dikkati çekerken, binlerce Müslüman'ın develer üstün..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Barış Arduç'a Lübnan'dan Ödül 04:41

Barış Arduç'a Lübnan'dan Ödül

Türk oyuncu Barış Arduç, Lübnan'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Beyrut Uluslararası Ödülleri gecesinde 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü aldı...

  • BETA tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KIRMIZI NOEL Trendleri Güz 2019 - Moda Kanalı 03:32

KIRMIZI NOEL Trendleri Güz 2019 - Moda Kanalı

Dünyanın en temsili moda haftasının 1982'den bu yana uluslararası pistin en özel anları...

Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi 00:59

Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi

TEBER-82 Güdüm Kiti teslimatları devam ediyor. ROKETSAN tarafından üretilen TEBER; genel maksat bombalarına, vuruş kabiliyetinin artırılması amacıyla entegre edilen bir lazer güdüm kitidir. Defence Turk : Ulusal Savunma..

JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv 03:01

JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv

1982'den bu yana uluslararası pistin en özel anları, dünyanın en temsili moda haftalarının en iyi videoları. Sahne arkası sırları, makyaj ve saç stili içgörüleri, moda dünyasından meraklar, ünlüler, fotoğraf çekimi, tasa..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi 03:25

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Akdeniz'de Gövde Gösterisi

Libya’da ulusal mutabakat hükümeti güçleri ile Hafter milisleri arasındaki çatışmaların yoğunlaştığı, Yunanistan'ın tehditler savurduğu bir dönemde Türk Silahlı Kuvvetleri Akdeniz’de gövde gösterisi yaptı. Akdeniz’in ulu..

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran 01:41

Elektrik Üretiminde Rekor Yerli Oran

Koronavirüs salgını nedeniyle bir anda sınırlar kapatıldı. Uluslararası ticaret durdu. Ülkeler kendi kendine yetmenin önemini hatırladı. Türkiye tam da bu dönemde yerli ve yenilenebilir enerji üretiminde atağa geçti. 20 ..

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto 02:02

İsrailliler WBank(Batı Şeria) ilhak planlarına karşı protesto

(23 Haziran 2020) Yüzlerce İsrailli, hükümetin Batı Şeria'nın bazı bölgelerini ilhak etme planına karşı Salı günü Tel Aviv'de protesto düzenledi. İsrail hükümeti işgal altındaki Batı Şeria'nın bazı kısımlarını 1 Temmuz g..

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı 02:19

Sabiha Gökçen Türk bayrakları ile donatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Türk bayrakları ile donatıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat  Buzdağının Görünen Kısmı 02:21

ABD'nin Teröristlere Sağladığı Mühimmat Buzdağının Görünen Kısmı

ABD'nin müttefikleri için gönderilen silahların Suriye'deki teröristlerin eline geçtiği yönündeki açıklamaları değerlendiren Rus siyaset bilimci Dmitriy Evstafyev, kamuoyuna yansıyan verilerin buzdağının görünen kısmı ol..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Rus Yapımı Roket Askerin Omzunda Patladı 01:14

Rus Yapımı Roket Askerin Omzunda Patladı

Rusya’da düzenlenen Uluslararası Ordu Yarışları’nda bir asker Rus yapımı uçaksavarı ateşlediği anda roket askerin omzunda patladı...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Soyuz MS-17 uzaya fırlatıldı 01:16

Soyuz MS-17 uzaya fırlatıldı

Soyuz MS-17 uzay aracı Kazakistan'daki Baykonur Uzay Üssü'nden Uluslararası Uzay İstasyonu’na fırlatıldı...

Türkiye'nin sakin şehirleri 04:01

Türkiye'nin sakin şehirleri

Sakin Şehirler ağı, yaşamın huzurlu olduğu, doğa ve kültürün korunduğu bölgeleri kapsıyor. Bu uluslararası listede Türkiye'nin de farklı kentlerinden birçok ilçe var. İşte il il, ilçe ilçe Türkiye'nin sakin şehirleri.....

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzalandı 12:40

Türkiye ile Birleşik Krallık Arasında Serbest Ticaret Anlaşması İmzala

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Serbest Ticaret Anlaşması imzalanması dolayısıyla düzenlenen tören, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liz Truss'ın video konferans yöntemi..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız'' 02:03

''Herkese kapımızı açık tutmalıyız''

ASIL OLAN KOPMALARA, KÜSKÜNLÜKLERE SEBEBİYET VERMEMEKTİR DEDİ, DEĞİŞİM SÜREÇLERİNİN BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜLMESİNİ İSTEDİ. ULUSLARARASI DEMOKRATLAR BİRLİĞİ'Nİ KABUL EDEN ERDOĞAN, MESELESİ MİLLET VE MEMLEKET OLAN HE..