#Brexit sonrası uluslararası

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

ABD Ordusundan Muhtıra 01:50

ABD Ordusundan Muhtıra

ABD Genelkurmay Başkanlığı, kongre baskını sonrası yaşanan olaylara son noktayı koydu. Muhtıra niteliğinde bir genelge yayınladı ve Başkomutanımız Biden dedi...

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

İstanbul'da kar yağışı başladı 04:53

İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da kar yağışı başladı. Sulu kar şeklinde başlayan yağış, şiddetini arttırarak devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika S-400, Biden, Yunanistan ve F-35 Açıklaması! 06:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika S-400, Biden, Yunanistan ve F-35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu 01:40

MGK'da Doğu Akdeniz Vurgusu

Yeni yılın ilk Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. 4 buçuk saat süren toplantı sonrası 5 maddelik bir bildiri yayımlandı, Doğu Akdeniz’deki hak ve menfaatlerden taviz yok vurgusu yapıldı...

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması 03:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yeni bir anayasayı tartışmanın zamanı geldi dedi. Cumhurbaşkanı, gıda fiyatlarındaki artışa karşı da devreye gireceklerini s..

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı 01:38

Aleyna Çakır'da Bulunan Dokular Ümitcan Uygun'un Çıktı

Ankara'da ölü bulunan genç Aleyna Çakır'la ilgili yeni bir gelişme var. Çakır'ın ölümünde şüpheli bulunan Ümitcan Uygun, verdiği uyuşturucu partisi sonrası tutuklanmıştı. O sırada alınan DNA örnekleri Aleyna’nın vücudund..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Yunanistan Başbakanı Miçotakis- Kötü 2020'yi Geride Bırakalım 01:35

Yunanistan Başbakanı Miçotakis- Kötü 2020'yi Geride Bırakalım

Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert çıkışı sonrası ilk açıklama geldi. Türkiye ile yapılan görüşmeler için cevap beklediklerini belirtti...

Apartmanda fuhuş kavgası! 01:41

Apartmanda fuhuş kavgası!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DEKİ BİR APARTMANIN SAKİNLERİ, BİNADA FUHUŞ YAPILDIĞI İDDİASIYLA POLİSİ ARADI... BASKIN SONRASI ORTALIK FENA KARIŞTI.....

O dövdü, etraftakiler seyretti! 01:36

O dövdü, etraftakiler seyretti!

İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE DIŞARIDAN GELEN SESLERİ DUYAN BİR KADIN PENCEREYE ÇIKTI. GÖRDÜĞÜNE İNANAMADI. HEMEN CEP TELEFONUYLA KAYDA BAŞLADI. İŞTE GÜNDÜZ VAKTİ, KALABALIĞIN ARASINDA YAŞANANLAR VE SONRASI.....

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam 00:06

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam

Kar sonrası etraftaki karları küremek için kar küreği kullanan adam, bir iki denemeden sonra küreğin bir işe yaramadığını görünce adeta delirmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı 00:24

Kar Topuna Vole Vurmak İsteyen Gencin Dramı

Kar yağışı sonrası kendine eğlence araya genç kar topuna vole ile vurmak istemiş. Ancak gencin bu isteği yere yapışması ile son bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce