#Bro safari the drop effin remix müzik dinle

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Skrillex - Mumbai Power Ft Beam 02:41

Skrillex - Mumbai Power Ft Beam

Lyrics - Enable in video by turning on CC / Subtitles: [Verse: BEAM] Who gonna do this shit like your boy (Ooh) You in the whip-like (Ohh) That's my thing Living, living like a G Living, like looking Do you still know me..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shy Glizzy - Congratulations 03:14

Shy Glizzy - Congratulations

Şarkı Sözleri young jefe homes congratulations [hook] pocket full of blue faces they still motherf*ckin’ hatin’ i came from the bottom had to motherf*ckin’ take it o i ain’t never trippin’ if i do i tie my laces cause d..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

Keyshia Cole - Feat. Remy Ma 00:34

Keyshia Cole - Feat. Remy Ma

Keyshia Cole - Feat. Remy Ma Şarkı Sözleri [Chorus: Keyshia Cole] You just played me for the last time I’m done fucking with you Keep coming with the same lines Everything but the truth You picked the wrong one, yea yea ..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson 05:37

Logic - Black SpiderMan ft Damian Lemar Hudson

[Intro] Jesus, Black Jesus Jesus, Black Jesus [Chorus] I been feeling so down I think they should know now I think they should know what's up That's that road I been down I know how it go down I know how it go now, what..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim 03:41

Hükema & Mert Ali - Aklımı Yedim

Aklımı Yedim şarkı sözleri ile... [Verse 1: Hükema] dedikodularınız yere batsın derler bana dostum ne rahatsın bi' de bahtsız da, sürer gene faslım ara sokaklarda biri kelek atsın sana kaçamazdın bilip geri bastın p..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Luna - Run This Town Ft. Iyaz 03:16

Luna - Run This Town Ft. Iyaz

Luna - Run This Town Ft. Iyaz Şarkı Sözleri [Luna] Oh you and I are like the sunlights Let's rule the night, we act like fireflies Oh nanana,Here we come, here we go All up in the clouds,Oh nanana, here we come,here we g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb 03:39

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

I'mma start it from the bottom Show you how to flip a dollar I got food in my dining room I'm better, I'm better, I'm better It's another day, another chance I wake up, I wanna dance So as long as I got my friends... I'm..

Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu 01:59

Canlı Yayında İstiridyeden İnci Çıkarıp Satarak Milyoner Oldu

Çin'de 'İncici Kardeş' (Pearl Bro) adıyla bilinen Xinda Zhan canlı yayında istiridyelerden inci çıkarıp satarak milyoner olmuş. 25 yaşındaki Xinda, annesiyle birlikte tatlı su istiridyesi yetiştirip internet üzerinden ca..

Erkekler Arası Kurallar Broculuk 07:31

Erkekler Arası Kurallar Broculuk

Erkeler için kardeşlik çok önemlidir bunun yanında da değişmeyen katı kuralları vardır gelin bunlara bir göz atalım..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х 03:24

g a ѕ p e d a l @cι̇rcι̇ozan reмι̇х

GAS PEDAL ORİGİNAL REMİX dinle..

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik 01:34

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik

Güney Afrika'da çalışan 29 yaşındaki safari rehberi olan Michelle Sole, bu yılın eylül ayında Marakele Ulusal Parkı'ndaki komik anları yakaladı. Nehir üzerinde üç büyük dönüşle sıçrayarak karşıya geçmektedirler. haydi ko..

  • Cowboy tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar 00:17

Çölde Kafa Kafaya Çarpıştılar

Umman'da çölde safari yapan bir ATV ve jip sürücüsü trafik olmayan alanda kafa kafaya çarpıştı. Hafif yaralanan ATV motor sürücüsüne çevreden hemen yardım geldi. O anlar cep telefonuyla kaydedilen görüntülere yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslanların Afrika Antilobu Trafikte Avlaması 01:53

Aslanların Afrika Antilobu Trafikte Avlaması

Safari parkında iki yetişkin aslan bir Afrika antilobunu (kudu) böyle avladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaplan Ve Keçinin Şaşırtan Dostluğu 01:05

Kaplan Ve Keçinin Şaşırtan Dostluğu

Rusya Safari Park'ta meydana gelen sıradışı olayda, kaplana canlı olarak verilen keçi, parkta dilediğince geziyor...

  • JET TV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türünün Son Örneği Beyaz Gergedan, Soyunu Devam Ettirebilmek İçin Tinder'da 00:59

Türünün Son Örneği Beyaz Gergedan, Soyunu Devam Ettirebilmek İçin Tind

'Çok hızlı davranmak istemem ancak türümün kaderi bana bağlı. Baskı altında iyi performans gösteririm. Eğer bilmek isterseniz, 1.83 boyundayım ve 2.268 kg ağırlığındayım.' Yaşayan son beyaz gergedan Sudan, türünü kurtarm..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çita'nın Misafir Aracına Misafir Olması 01:42

Çita'nın Misafir Aracına Misafir Olması

Aracın etraftaki hayvanları izlemek için durduğu bir sırada, bir çita araca doğru yaklaştı. Son derece rahat olduğu gözlenen çitanın araç içine girmesi kork dolu anların yaşanmasına neden oldu...

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Safarisi (İnce Ayar İçerir) 02:14

İnsan Safarisi (İnce Ayar İçerir)

Remi Gaillard'ı biliyorsunuzdur son 100 yılın trollü ama bu sefer trollemiyor sosyal mesaj veriyor avcılara, safaricilere sırf fotoğraf çektirmek için öldürdükleri insanları gösteriyor.....

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce