#Bruselloz nasıl teşhis edilir

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi 02:50

Anne ile Kızının Müthiş İletişimi

Koca yanaklı tatlı küçük kıza, annesi Senin bütün şekerlerini ben yedim diyor. Daha sonra küçük kız nasıl karşılık veriyor? Eminim hayranlıkla izleyeceksiniz...

  • mızmız tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İçi Şeker Dolu Oyuncaklarla Çocukların İmtihanı 03:39

İçi Şeker Dolu Oyuncaklarla Çocukların İmtihanı

Genellikle doğum günlerinde parti havasını coşturmak istendiğinde ortaya çıkan bu eğlenceli gibi görünen oyun bakın çocuklarını nasıl sinir hastası ediyor. İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

100 Liralık Camiye Yardım Parasını Tırtıklayan Adam 00:26

100 Liralık Camiye Yardım Parasını Tırtıklayan Adam

Adana'da gerçekleşen bu olayda, para toplamakla görevli adamın, yardım amacıyla bırakılan 100 TL'yi nasıl cebe indirdiğini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı 00:50

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü 00:36

Kalbi Duran Kuş Kalp Masajı İle Hayata Geri Döndü

ABD'nin Maryland eyaletinde yaşayan kadın kuşun kalp atışlarının yavaşlaması ve bir süre sonra nefesinin kesilmesi üzerine kalp masajı yapmaya başlamış. Kalp masajının nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi sahibi ola..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndik 01:29

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sınırın Ötesinde De Hainlerin Tepesine İndi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Nasıl içeride inlerine girdiysek sınırın ötesinde de hainlerin tepesine indik. 16 yılda karşılaştığımız zorlukların hepsini irade, erdem, cesaret ve dik duruşla üstesinden geldik. dedi...

TV'De Yok Murat'ın Oyun Motivasyonu Kazan Ya Da Kaybet 79. Bölüm Survivor 2018 01:35

TV'De Yok Murat'ın Oyun Motivasyonu Kazan Ya Da Kaybet 79. Bölüm Survi

Survivor'da tarihi 'Türkiye Ödülü' öncesi düşüncelerini paylaşan Gönüllüler yarışmacısı Murat Ceylan, oyuna nasıl motive olduğunu anlattı...

  • BETA tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizleme İşlemi 07:25

Hipnoz Etkili İzlemesi Anlamsızca Tatmin Edici Olan Siyah Nokta Temizl

7,5 dakika boyunca siyah nokta temizleyen doktordan izlemeyi sevenlere hipnoz etkili harika bir video. İzlerken dakikaların nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı 00:38

Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı 01:15

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı

Bir reklam filmi için dans eden Hande Erçel yerden yere vuruldu. Bakalım Bulut bunu nasıl yorumlamış...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi 02:14

Kıymalı Tel Şehriye Çorbası Tarifi

Nefis bir kıymalı ve tel şehriyeli çorba tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı da oldukça kolaydır. Yemek öncesi lezzetli bir çorba için güzel bir seçim olacaktır. Kıymalı tel şehriye çorbası tarifi nasıl yapılı..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle 2:19:43

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için y..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem) 00:54

Teknoloji ve Yeni Jenerasyon (Nazlı Senem)

Teknoloji e güzel şey tabi Onu nasıl kullandığın da önemli Herkesin elinde birer telefon İletişim ne demek unuttu yeni jenerasyon..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce