#Bu durumda

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım 00:47

Dolunay Yakında Star'da 2. Tanıtım

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar 02:27

Gizli Serveti 3 Trilyon Dolar

Afganistan kişi başına 559 dolar milli geliri ile dünyada 190 ülke arasında 179’uncu sırada bulunuyor. Ancak ülkede 3 trilyon dolarlık henüz işlenmemiş maden yataklarının bulunduğunun açıklanması gözleri yeniden bu ülkey..

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi! 03:43

Adı Efsane - Seyfiden Naza Doğum Günü Hediyesi!

Reyhan, Sinan'a ve Seyfi de, Naz'a saklı sırrı açıklar! Reyhan, Naz'ın mutluluğunu da düşünerek sonunda karar verir ve Sinan'a kızı olduğunu söyler. Sinan bu duyduğu haber sonrasında çok şaşırır. 17 yıl boyunca bir kızın..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor 01:15

Ağaçlara Yapılan Aşılamayla Antep Fıstığı Üretiliyor

Karabük merkeze bağlı Çerçiler Mahalle Muhtarı Halim Kaya, mahallerinde 7 bin 500 adet sakızağacı ve çitlembik ağaçları olduğunu ve bunların aşılanması durumunda Antep fıstığı üretiminin daha artacağından yetkililerden d..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu 01:30

Düşen Jetin Pilotu Taburcu Oldu

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığını söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. La..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Çinin Robot Diş Doktoru, İlk Ameliyatını Başarıyla Tamamladı 00:59

Çinin Robot Diş Doktoru, İlk Ameliyatını Başarıyla Tamamladı

Gelecekte diş doktorları da robot olacak! Çin'in Beihan Üniversitesi'nde geliştirilen robotik koldan oluşan diş doktoru, herhangi bir doktorun yardımına ihtiyaç duymadan diş, 3D yazıcıdan çıkmış diş implantını bir insana..

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak 01:18

Türkiya 29 Eylül'den İtibaren KRG Uçuşlarını Askıya Alacak

Türkiye'den Kuzey Irak'a 29 Eylül'den itibaren askıya alınacağını bildiren Erbil Türk Konsolosluğu, 27 Eylül'de Ankara'nın Irak Kürdistan Bölgesi'ndeki (KKG) son bağımsızlık referandumuna itiraz etmeye devam ettiğini sö..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

15 İlde Eşzamanlı Operasyon 54 Gözaltı 00:45

15 İlde Eşzamanlı Operasyon 54 Gözaltı

KHK ile kapatılan 328 kurumda çalışan ve haklarında gözaltı kararı bulunan 115 eğitimcinin yakalanması için İstanbul merkezli olarak 15 ilde eşzamanlı operasyon düzenlendi. “FETÖ/PDY üyesi” olmakla suçlanan şüpheliler h..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Megalith VR Teaser Trailer PS4 01:21

Megalith VR Teaser Trailer PS4

Disruptive Games is thrilled to announce Megalith, coming to PSVR in 2018 as a timed exclusive! Megalith is an action-packed hero shooter that transforms you into a titan, letting you use your massive size and firepower ..

  • BETA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meraklı Köfteci  Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:11:28

Meraklı Köfteci Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Meraklı Köfteci izle, Meraklı Köfteci full izle, Meraklı Köfteci hd izle, Zühtü geçimini seyyar köftecilikle geçiren iyi niyetli biridir ancak bir okadarda meraklı olması başına türlü işler açar. Bir gün zor durumda olan..

  • PengoTV tarafından
  • 23.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter Sırlar Odası Film İzle 2:34:21

Harry Potter Sırlar Odası Film İzle

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük okulundaki 2’inci senesine girerken Harry Potter ise ev cini Dobby tarafınca okula dönmesinin kendisi için tehlikeli olacağı konusunda uyarılacaktır. Bunun yanında Profesör Snape ondan halen..

  • PengoTV tarafından
  • 31.671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle 2:17:15

Gönül Yarası Şener Şen Meltem Cumbul Türk Filmi İzle

Bütün hayatını Anadolu’nun ücra köşelerinde öğrencilerine adamış, bunun uğruna karısı ve çocuklarından bile vazgeçmiş bir öğretmen Nazım (Şener Şen). Psikopat kocasından kaçıp, kızıyla birlikte İstanbul’a yerleşen ve bir..

  • PengoTV tarafından
  • 7.669 görüntüleme
  • 7 yıl önce