#Bu durumda

 Zor Sevda 64.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz 05:10

Zor Sevda 64.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizi Zor Sevda 64.Bölüm Fragmanı 28 Temmuz özetinde ZOYA RAZİYAYI VE MAMUJANI ZOR DURUMDA BIRAKIR..

  • ANKA tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birbirlerini Kurtaran Hayvanlar 08:27

Birbirlerini Kurtaran Hayvanlar

Birbirlerinin zor durumda kaldığını anlayınca yardım etmeye çalışan hayvanların video derlemesi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları 00:53

Arda Turan'ın Sosyal Medya Paylaşımlarından Yazım Hataları

Arda Turan adından çok söz ettiren bir futbolcu olduğu gibi artık aynı zamanda da bir sosyal medya fenomeni. Arkadaşlarıyla eğlenirken, sevgilisiyle sarılırken ya da sıradan bir zaman diliminde fotoğraflarını paylaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebru Şallı, Evli Çıkan Sevgilisine Şart Koştu 00:41

Ebru Şallı, Evli Çıkan Sevgilisine Şart Koştu

Ebru Şallı'nın sevgilisinin evli ve 2 çocuklu çıkması herkesi çok şaşırtmıştı. Şallı, sevgilisi Uğur Akkuş'a Ne olur boşanana kadar görüşmeyelim diye şart koştu Manken Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş'un birlikteliğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar 01:14

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar

Fetö ve Pkk'nın Banka Oyunu- Halkı Paraları Çekmeye Çağırdılar FETÖ-PKK, Türk bankalarını hedef aldı. Yurtdışındaki Türkler'in birikimlerini kara propagandayla Avrupa'ya çekmeye çalışan örgüt üyeleri Paranıza el konula..

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu 02:57

Koç Boğa Burç Ve Aşk Uyumu

Aceleci Koç’un bu durumda yavaşlaması ve vites küçültmesi gerekmektedir. Koç’un yıldırım hızını ancak çekici Boğa’nın okşayışları yavaşlatabilir. Siz ise bazen fazla ciddileşen Boğa’nın hayatına sürpriz ve eğlence katabi..

  • GülRa tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Askerlerin Yaşadığı Trajikomik Kazalar 04:28

Askerlerin Yaşadığı Trajikomik Kazalar

Askerlik çok ciddi bir meslek olduğu gibi bazen bazı askerler bu ciddiyetin dışına çıkabiliyor. İşte askerlerin ortaya çıkardığı çeşitli kazalar ve zor durumda kalan bazı şanssız askerler...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Beşiktaş'ta Mutlu Son! 01:27

Ve Beşiktaş'ta Mutlu Son!

Beşitkaş, Vida transferinde mutlu sona ulaştı! Siyah beyazlı yöneticiler, Hırvat stoperle ön protokol imzaladı. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Vida'nın, Dinamo Kiev'le bonservis konusunda anlaşılması halinde bu sezon..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen 01:34

Sen Türkiye’sin, Bu Senin Hikayen

Müslüman coğrafyasının birçok bölgesinde kan ve gözyaşı eksik olmuyor. Yaşanan acı dramların karşısında Türkiye, mazlumlarının umudu ve sesi olmaya devam ediyor. Filistin'den Arakan'a dünyanın birçok noktasındaki Müslüma..

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan 04:41

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan

nsan ve hayvan arasındaki ilişki, tarihin başlangıcından beri varolmuştur. At gibi bazı hayvanlar, fiziksel görevlerde bize yardım etmek için kullanılırken, köpek gibi diğer hayvanlar ise koruma sağladı. Bu hayvanlar her..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Yoğun Bakımda Skandal Görüntüler! 01:06

Yoğun Bakımda Skandal Görüntüler!

Sakarya'da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekilen skandal görüntüler tepkilere neden oldu. Yaşlı ve zor durumda olan adamın eline sigara veren şahıslar o anları görüntüleyip kendilerince eğlendiler...

İrem Derici Yoğun Bakımdan Çıkartıldı 03:22

İrem Derici Yoğun Bakımdan Çıkartıldı

İrem Derici nin doktorundan son dakika açaıklaması / İrem Derici yoğun bakımdan çıkartıldı..! Bilinci Açık, Organları gayet İyi Durumda...

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu! 01:36

Türk Denizciler Okyanusu Kuruttu!

Atlas okyanusunda balık avına çıkan Türk balıkçı teknesi adeta okyanusu kuruttu. Yaklaşık 1.5 yıldır Türk balıkçılar Afrika ülkesi Moritanya'dan Atlas Okyanusu'na açılarak balık avlıyor. İki tekneyle Moritanya'ya giden b..

Şok Olan Tatlı Bebek İzliyoruz 00:44

Şok Olan Tatlı Bebek İzliyoruz

Yan tarafında iki ağalayan bebek gören ufaklık şok olmuş durumda..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karısından Yardım İsteyen Adam 00:15

Karısından Yardım İsteyen Adam

Zor durumda kalan adam karısından yardım istemesini izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi 02:54

Katma Değer Şaban Dinamitli Çayda Çıra Sahnesi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Kadir Usta çalıştığı fabrikanın depo sorumluluğunu yapan çalışkan ve güvenilir bir adamdır. Fakat askerlik arkadaşı Halil''in fabrikaya ortak olduktan sonra yasa dışı işler çevirip, kendisini zanlı durumda bırakması so..

“Kimlik”lerin Mesuliyetsiz İsyanı 09:31

“Kimlik”lerin Mesuliyetsiz İsyanı

Bitkinlik, bezginlik, umutsuzluk hepimizi esir almış vaziyette. Hayatın anlamını bulmakta zorlanıyoruz. Hayatın anlamını bulmakta zorlanıyoruz çünkü, içerisi ile dışarısı, mahrem ile aşikar, öteki ile beriki, gündelik il..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin 05:03

Eğitimin Olmazsa Olmazı Disiplin

Her yıl mektepler açıldığında siyasiler, bürokratlar, öğretmenler, uzmanlar ülkedeki eğitim üzerine konuşurlar. Bu yıl müfredat tartışmaları ve TEOG meselesi sebebiyle tartışmalar uzun sürdü. Hemen herkes eğitimin kalite..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..