#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Ferdinand - Pakize 02:41

Ferdinand - Pakize

Pakize şarkı sözleri ile Pakize pakize hadi kopalım bu gece Pakize parYye gidiyomuyuz bu gece Pakize öp beni yut beni sev delice Pakize bu gezegeni yakalım hadi be Benden sana hayır gelmez ama sen yinede bana gel Paki..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.334 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Sertaç Altan - Aşk Dediğin 04:26

Sertaç Altan - Aşk Dediğin

Hep umutsuz ve çaresiz seni beklerken Tek korkumsa heyacanımı kaybetmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece hep böyle ümitlerimi yitirmekten Gelecek mi sevecek mi diye diye düşünmekten Her gece ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz 04:03

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz

Dönme, dönme, döndün de ne oldu? Baksana her yanım yara bere Dağıldım döndüm harabeye Unutamadım asla seni çık git Gücüm kalmadı geriye Söyle, söyle, unutmak kolay mı? Kapattım gözlerimi bile bile Bitti umudum doyamadan..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Alp Güvenir - Geçmedi Valla 03:01

Alp Güvenir - Geçmedi Valla

Geçmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, dokunmadan tenine Bitmedi valla uyuyamadım yine bu gece Alışmışım yapamıyorum, sarılmadan beline Hangi ara kapıldım, senin seline Gitme bi gün daha Kalamıyor..

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik ) 03:52

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Gördüğüme Sevindim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görmesem daha iyiydi Seni orada o gece Aradan yıllar geçti Silinmedin hafızamdan Her gece gibi bir geceydi Seni görene kadar Birer birer çıktılar Yerlerinden..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

HiraiZerdüş - Papatya 03:08

HiraiZerdüş - Papatya

HiraiZerdüş - Papatya Müzik Dinle Şarkı Sözleri gözlerin zehri şarap eder mi? Alıp içsem beni sarhoş eder mi? Bir hayale daldım uyan derler mi? Beni böyle koyup gitme olur mu. Yine gel akşam üstü Gece sabaha varma..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Mesut Yegane - Yoruldum 04:23

Mesut Yegane - Yoruldum

Yoruldum şarkı sözleri ile Mən bir yazık gülecek yüzüm yox Hər gece ağlıram sessizce Mən yoruldum Bu anlamsız həyatdan Hər şeyi bıraxtım Unuttum Qaralmış (kararmış) bu dünya gözümde Eylebil (sanki) ölecem bu gece İt..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..