#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi 01:00

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi

Aracı Olanlar Dikkat! Motorine 10 Kuruş İndirim, Lpg'ye Zam Geldi Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası motorine 10 kuruş indirim, otogaza 7 kuruş zam yapılacağını açıkladı. PÜİS, motorin ve otogaz fiyatlarında bu gece..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift 00:48

Rögar Kapağı Koleksiyonu Yapan Çift

Gecenin bir yarısı sokakta in, cin top oynarken iki sevgili gözlerine yerde bulunan rögar kapağını kestirirler. Kadın aklı sıra kamuflaj yapıp diğer eleman rögar kapağını yerinden söker. Ulan ne amaçla onu alırsın sataca..

  • Cowboy tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi 01:20

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi

Ardahan Aktaş Gölü Üzerinde Sürüş Keyfi Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 21 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da, bir grup genç, yüzeyi tamamen buzla kaplanan Aktaş Gölü üzerinde araçları ile sürüş keyfi yaşadı..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi 02:00

Gündüzün Nasıl Geceye Döndüğünü Anlatan Eğlenceli Kısa Animasyon Filmi

Bay Gece, şehrin sokaklarında gezerek gördüğü her şeyi karanlığa dönüştürüyor. Peki ya sizin her şeyi değiştirebilecek bir gücünüz olsaydı ne yapardınız?..

Özgün - Şeytan 04:40

Özgün - Şeytan

Kırk canım olsa Birini vermem Sen değmezsin,değişmezsin Seni sahibin sevsin Hangimiz haklı Dünyalar farklı Bu alemde işim olmaz Yaram kalbimde saklı Bu gece kalbimi evde bıraktım Ruhumu artık şeytana sattım Seni sevmekle..

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle 04:14

Real madrid 2-2 Borussia Dortmund - Maç Özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde ilk tur gruplarında 6. ve son maçlar bu gece oynandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu. Gecenin en önemli maçında F Grubunda Real Madrid, Borussia Dortmund karşısında 2-0 öne geçmesine karşın üs..

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

Güneş Dünyayı Aydınlatırken Uzay Neden Karanlık 00:58

Güneş Dünyayı Aydınlatırken Uzay Neden Karanlık

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde görev yapan Abdulaziz Bayındır isimli bir ilahiyatçı beyin yakan açıklaması ile güneşin dünyayı aydınlatmasını anlattı. Din ve fıtrat araştırmaları isimli panelde konuşan Bayı..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoaaydaa! Aracıyla Peş Peşe 240 Yeşil Işıktan Geçen Çılgın Şoför 04:49

Hoaaydaa! Aracıyla Peş Peşe 240 Yeşil Işıktan Geçen Çılgın Şoför

Yeşil ışıkta geçme olayını biraz abartan şoför Manhattan'da peş peşe 240 yeşil ışıktan geçti. Gece saatlerinde boş yolda ilerleyen Noah Forman isimli adam bu anlarını da timelapse video haline getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:02

Çılgın Joe Türkçe Dublaj Film İzle

Mazisi oldukça kötü olan jones Afganistan’da çok zor günler yaşamıştır. Bunları geride bırakmak için kendini İngiltere sokaklarından yeni bir hayat kurmak için çaba göstermektedir. Bir gece bir adam bazı çete üyelerinden..

  • Film İzle tarafından
  • 15.199 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gittiği Pavyonda Şaftı Kayan Dayı 02:38

Gittiği Pavyonda Şaftı Kayan Dayı

Felekten bir gece çalmak için pavyona giden dayı loş ışıkların, etrafında gezen hatunların ve aldığı alkolünde etkisiyle kendini kaybetmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz 03:51

Mert Cihan feat. Erdem Kınay - Masum Değiliz

Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel 1 Ocak 2017 09:23

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var- Akit Özel

Fatih Tezcan'dan şok deşifre hedefte Cumhurbaşkanı mı var Abone olarak bize destek olursanız seviniriz. Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi 43:28

Fatih Tezcan'dan Reina Saldırısı Deşifresi

Fatih Tezcan'dan şok deşifre!! Hedefte Cumhurbaşkanı mı var? Akit Özel 1 Ocak 2017..

Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi 02:23

Yılbaşı Gecesi Bir Grup Gölcük'te Bara Girmek İstedi

Birgün'de yer alan habere göre, Gölcük'ün gece hayatı hareketli semtlerinden Değirmendere'de yılbaşı gecesi bir grup mekana girmek istedi. Başları sarıklı grup mekana girerek yılbaşı kutlamalarının yapıldığı sırada kutla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri 01:55

Reina saldırısında hayatını kaybedenlerin hikayeleri

İstanbul'daki Reina gece kulübüne yeni yıl kutlamaları sırasında düzenlenen saldırıda 11'i Türkiye vatandaşı 39 kişi hayatını kaybetti. Bazıları eğlenmek için oradaydı, bazıları ise çalışıyordu. Saldırıda hayatını kaybed..

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Yoğun Kar Yağışı Altında Balık Tutma Keyfi 01:34

Yoğun Kar Yağışı Altında Balık Tutma Keyfi

İstanbul'da dün akşam başlayan ve gece fırtınayla iyice şiddetlenen kar yağışına rağmen bazı kişiler Eminönü'nde Galata Köprüsü'nden balık tutmaya devam etti...

2017 Gelin Saç Modelleri 01:01

2017 Gelin Saç Modelleri

Birbirinden güzel saç modelleri.Lütfen başka videolarımızdan haberdar olmak için Kadınca kanalımıza abone olmayı unutmayın:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 01:30

2017 Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri

2017 yılının tesettür abiye modelleri.Bu ve daha fazlası vede yorum ve önerileriniz için KADINCA ya abone olmayı unutmayalım:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.884 görüntüleme
  • 8 yıl önce