#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede 01:36

Ayvayı Yemek Bitirimler Sosyetede

Bitirim Sosyetede, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı 1973 yapımı macera ve komedi sinema filmi. Veli (Kartal Tibet) ile Ali (Kadir İnanır) birbirlerinden tümüyle farklı karakterlere sahip iki kardeştir. Fırıldak Ali ç..

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Binali Yıldırım Evet Çıkınca Bu Videoyu Paylaştı 00:19

Binali Yıldırım Evet Çıkınca Bu Videoyu Paylaştı

BİNALİ YILDIRIM BU VİDEOYU PAYLAŞTI | Gece gölgenin rahatına bak, Evet çıktı keyfine bak..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi! 11:25

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi!

Demet Şener önceki gece, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülendi. “Yanınızdaki erkek kim? sorusuna cevap vermekten kaçan Demet Şener’i, Emre N..

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir İnanır'dan Kahve Falı 01:17

Kadir İnanır'dan Kahve Falı

Katıldığı ihale nedeniyle tehdit edilen işadamı Hakkı (Efgan Efekan) ve kızı Cansu (Sibel Turnagöl), bir gece dostlarının düğününe giderken yolları trafik polisi kılığındaki katillerce kesilir...

Eve Gelen Kutup Ayısına Yiyecek İkram Etmek 00:47

Eve Gelen Kutup Ayısına Yiyecek İkram Etmek

Sibirya'da işçiler, gece acıkarak şantiyelerini ziyaret eden kutup ayısını geri çevirmeyerek yiyeceklerini paylaşıyor:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Lyon Maç Sonu 01:37

Beşiktaş - Lyon Maç Sonu

Tarihi gece sonrası rakibi Olympique Lyon'a yenilen Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan gelen açıklama.....

Kemal Doğulu - Biz Durgun Değil Gelgitli Denizi Severdik 09:47

Kemal Doğulu - Biz Durgun Değil Gelgitli Denizi Severdik

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Kemal Doğulu, Deniz Serkanova'nın neden durgun olduğunu sorunca Deniz gece geç yattığını sabah erken kalkıp alışveriş yaptığını hatta yayı..

  • ANKA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Yakup Ekin - Senden Sonra 03:52

Yakup Ekin - Senden Sonra

Hiç sevmedim senden sonra Yookk sevmedim Varsa günahım sorsun Allah'ım Hiç sevmedim senden sonra Hiç sevmedim senden sonra. Yookk sevmedim. Varsa günahım sorsun Allah'ım. Hiç sevmedim senden sonra. Hep senin yüzünden se..

  • Candy tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan ve Merve Sevin Arasında Kavga - Taklitçisin! 10:08

Bahar Candan ve Merve Sevin Arasında Kavga - Taklitçisin!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Bahar Candan önce Merve Sevin'in güzel göründüğünü söyledi sonrada Merve'nin bir bloggerı taklit ettiğini iddia etti. Merve, Bahar'ın iddia..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya 11:14

Kemal Doğuludan Ağır Sözler - Neden Geldin Buraya

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 130. bölümünde Deniz Serkanova diğer yarışmacılar tarafından ton sür ton konseptine uygun bulunmayınca Deniz aksilikler yaşadığını söyledi. Jüride Deniz'i..

  • ANKA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Makyajsız Yakalanınca 01:11

Demet Akalın Makyajsız Yakalanınca

Pop müziğinin sevilen şarkıcısı Demet Akalın önceki gece eşiyle objektiflere takıldı. Akalın, yüzümde siğil çıktı, makyaj da yok çekmeyin diyerek veryansın etti....

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!! 01:46

Kendall Jenner Met Gala 2017'yi Salladı!!

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı. Kendall Jenner, transparan elbisesiyle dikkat çekerken, gecede dünyaca ünlü şarkıcı R..

  • ANKA tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti 01:10

Met Gala 2017 de Rihanna'nın İlginç Kıyafeti

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan rihannanın kıyafeti ise bir hayli ilginçti...

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce