#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı 00:22

Met Gala 2017'de Madonna Rüzgarı

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, dün gece New York'ta yapıldı.Geceye katılan Madonna ise yine çok sempatikti.....

  • ANKA tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Güzel Söyledi Gürkan Agladı 00:50

Güzel Söyledi Gürkan Agladı

Evleneceksen gel programının fenomen adaylarından Güzel gece klubünde şarkısını söyledi, Gürkan ağladı...

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş  Lyon Maç Sonu İzle 01:37

Beşiktaş Lyon Maç Sonu İzle

Tarihi gece sonrası rakibi Olympique Lyon'a yenilen Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ve oyunculardan gelen açıklama.....

Taksicinin Sabrını Zorlayan Yumuşakçalar 02:31

Taksicinin Sabrını Zorlayan Yumuşakçalar

Gece vakti taksiye binen bu iki yumuşakça önce takside Rihanna çalsın istiyorlar. Daha sonra abuk sabuk takside bağırıyorlar. Taksici abimiz çok sabırlıymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatunu Görünce Kendini Kaybeden İhtiyar 01:23

Hatunu Görünce Kendini Kaybeden İhtiyar

Gece kulübünde eğlenmeye giden ihtiyara bir kadın yaklaşmış ama yaklaşmaz olaymış ihtiyar adeta yılların birikimini atıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca 01:00

Şimdi Geçti Buradan Levent Kırca

Güldürünün, mizahın, hicvin ustalarından Levent Kırca'yı kaybettik. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören 67 yaşındaki Levent Kırca gece geç saatlerde hay..

Nichihamu Nakata Ölü Top Öfke İzle 06:38

Nichihamu Nakata Ölü Top Öfke İzle

Bu gece güzel atış! Yokohama ImaHisashi vs Hiroşima Okada! Hiroşima yakalayabilir şimdi kalıcı bir önceki shutout İster..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Applecart Fragmanı 01:25

Applecart Fragmanı

Bakıcı bir anne aklını kaybeder, trajedi ve cinayetle sonuçlanan bir dizi olayı başlatır. Casey Pollack'ın hikayesi, ormandaki bir gece mutlak terörle sonuçlanacağı için iki farklı açıdan açığa çıkıyor...

Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celta Vigo 0 1 Manchester United Maç Özeti İzle 06:37

Celta Vigo 0 1 Manchester United Maç Özeti İzle

Son Gece Maç Sonuçları Celta Vigo-Manchester United, Man Utd için skor 0-1. Goller: M. Rashford..

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle 00:38

Kyle Lowry'nin Dizinden Sakatlandığı An İzle

Toronto Raptors guardı Kyle Lowry, dün gece Cleveland Cavaliers'a karşı oynadıkları Doğu konferansı yarı finali 2. maçında sakatlanmıştı...

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. 03:44

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dış

Donald Trump, Abd'ye Kaçak Yollarla Giren 2-3 Milyon Göçmeni Sınır Dışı Edeceğini Söyledi. ABD'nin yeni başkanı Donald Trump, ABD'ye kaçak yollarla giren 2-3 milyon göçmeni sınır dışı edeceğini söyledi. Ayrıca Meksika s..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Adriana Lima Yürekleri Hoplattı 01:15

Adriana Lima Yürekleri Hoplattı

New York Metropolitan Müzesi'nde dün gece düzenlenen Met Gala 2017'nin kırmızı halı etkisi hala sürüyor. Gecede tam anlamıyla bir yıldızlar geçidi yaşandı. En dikkat çeken isim, ise Adriana Lima oldu....

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!! 01:28

Hara Pappa Burak Hakkı'yı Öpmeye Doyamadı!!

Bir süredir Yunanistan'da yaşayan model ve oyuncu Burak Hakkı, Yunan sevgilisiyle birlikte çıktığı gece gezmesinde objektiflere takıldı. UZUN UZUN KONUŞUP ŞAKALAŞTILAR Hakkı ve sevgilisi Hara Pappa, gittikleri kulüpte ..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak 00:39

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Magazin Turundan Bomba Haberler 13:47

Magazin Turundan Bomba Haberler

Bahar Candan Ve Nihal Candana Murat Bozla Gece Ne Yaptıkları Soruldu..

  • ANKA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Berat Kandili Duası 02:55

Berat Kandili Duası

Berat gecesi edilen dualar geri çevrilmez ve Kandil duası günahların affedilmesine vesile olur. Amel defterinin yazıldığı gece olan Berat Kandili'nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed bir duayı çokça okurdu. Berat kandilind..

  • JET TV tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yakin Koruma İzle 2:10:52

Yakin Koruma İzle

Balwant Singh ,Sartaj Rana’nın yakın korumasıdır.Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirler. Meydana gelen kazada Balwant hemen ölür ama karısı Sartaj tarafından kurtarılır ve daha sonra Lovely Singh adın..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..