#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Avrupa Yakası - İçeride Zikir Var 06:06

Avrupa Yakası - İçeride Zikir Var

Burhan'ın Cem'i eve almamak için kafaya gece takkesi takıp zikir var dediği sahne. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi 02:26

Fahriye Evcen’in Kına Gecesi Kimler Geldi Kimler Gelmedi

Burak Özçivit ile evlilik hazırlığı yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen’in kınasından ilk kareler geldi. İşte Evcen’in kına gecesinden ilk fotoğraflar.Güzel oyuncu Fahriye Evcen, yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 29 Hazira..

  • ANKA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafası Güzel Kadınların Sokak Kavgası 03:08

Kafası Güzel Kadınların Sokak Kavgası

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kaporta çökertmeli kız kavg..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Murat Boz - Yana Döne 03:26

Murat Boz - Yana Döne

Gideli çok olmadı O gün unutulmadı Sonuna kadar açık Çıkıp gittiğin kapı Dilime ahlar düştü Işığıma gölgeler Canım acıyor inan Canım diyen sesin yokken Gözlerimde doluyorsun, yağıyorsun Her gece her yeni günde Bekleniyor..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi 00:37

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kız kavgası kameraya böyle ..

  • JET TV tarafından
  • 2.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı 00:10

Şehit Polisten Geriye Bu Görüntüler Kaldı

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekat(PÖH)'ta görevli Muhammet Ali Mevlüt Dündar'dan geriye atış talimleri görüntüleri kaldı. Hakkari'de dün gece PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan ça..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Zeynep Casalini - Nilüfer 05:37

Zeynep Casalini - Nilüfer

Zamanın eli değdi bize Çoktan değişti her sey Aynı değiliz ikimiz de Zaaflarına bir gece Hatalarına bir nilufer Sevgisizliğine bir kalp verdim Artık geri ver, geri veremezsin aldıklarını Artık geri ver, geri veri..

Cenk Eren - Kemancı 03:58

Cenk Eren - Kemancı

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı çalmıyors..

Acun Ilıcalı Mesut Özil ve Amine Gülse'yi Çeşmede Ağırladı 00:47

Acun Ilıcalı Mesut Özil ve Amine Gülse'yi Çeşmede Ağırladı

SEYMA SUBASI ACUN ILICALI MESUT ÖZİL AMİNE GÜLSE DOSTLARINI ÇEŞMEDE AĞIRLADI. GÜNDÜZ SÜRAT T2KNESİYLE GEZİNTİ YAPAN DOSTLAR GECE İSE ACUN ILICALI MESUTU PLAJ FUTBOLUNA SEYMA SUBASI İSE AMİNE GÜLŞE Yİ ÇEŞME GECELERİNDE GE..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi 05:53

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi

Ümraniye’de gece saatlerinde el freni çekilmeden park edilen bir halk otobüsü, sabahın erken saatlerinde geri geri giderek müstakil bir eve daldı. Otobüsün girdiği müstakil evde o saatte uyuyan 2 çocuk ölümden döndü. Oto..

 Burcu Esmersoy, Tarkan Şarkısıyla Kendinden Geçti 00:33

Burcu Esmersoy, Tarkan Şarkısıyla Kendinden Geçti

Harbiye konserinde Tarkan'ın şarkılarıyla kendinden geçen Burcu Esmersoy'un dansı büyük ilgi gördü. 1 Temmuz'da Harbiye maratonuna başlayan megastar Tarkan'ı ikinci konserinde de ünlü isimler yalnız bırakmadı. GECE BOYUN..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lady Gaga Yine Olay Yarattı 00:49

Lady Gaga Yine Olay Yarattı

Lady Gaga önceki gece New York'ta yine dağıttı Oldukça alkollü olduğu gözlenen dünyaca ünlü şarkıcı, konser sonrası 'after party'de bir anda sahneye çıktı. İlginç dans hareketleriyle yine ilgi odağı olmayı başardı...

  • En Yeniler tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam 04:23

Eşek Şakası Kurbanı Olup Korkudan Altına İşeyen Adam

Amerikalı genç adam, en yakın arkadaşının eşek şakasının kurbanı oldu. Youtube yayıncısı Ryan, bir randevulaşma sitesi üzerinden en yakın arkadaşıyla temasa geçmesi için bir aktris ile anlaştı. Aktris, eşek şakası kurban..

  • PengoTV tarafından
  • 2.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bardak Kıran Caner'den İntihar Notu 03:53

Bardak Kıran Caner'den İntihar Notu

Esra Erolda Berkeyle evlenen Caner eşinin evi terkedip telefonlarına cevap vermemesi ve boşanacaklarını açıklamasından sonra bardak kıran Caner öyle şeyler yazdı ki ''Belki bu gece ölürüm'' notuyla sevenlerini korkuttu...

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi 00:54

Cep Telefonuyla Oynarken Göle Düşen Çocuğun Ölmesi

Çin'in Jiangsu eyaletinde gece saatlerinde yaşanan olayda, gölde bir süre çırpınan çocuk, bağırarak yardım istedi. Ancak çevrede kimse yoktu. Yüzme bilmeyen 15 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybetti...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucka İstanbul’a Geldi 01:40

Kucka İstanbul’a Geldi

Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Slovak futbolcu Juraj Kucka, İstanbul’a geldi. Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bu kapsamda İtalya’nın Milan ekibinde forma giyen Slovak futbolcu Juraj Kucka ile an..

  • OFSAYT tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

 Bursa’da Ata Demirer Coşkusu 03:16

Bursa’da Ata Demirer Coşkusu

Bursa'da sahne alan ünlü sanatçı Ata Demirer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı...

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce