#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Yener Çevik - Hasta İşi 04:15

Yener Çevik - Hasta İşi

Geri dönüşüm, geri dönüşüm Ölümlü dünyada sevgi bölüşün Her insanın vardır elbet bir sövüşü Avrupa Birliği yasaklayamaz kelle söğüşü Yıldızlar gece parlar sabah sönüşür Ergenler akıllı telefon için dövüşür Yasak ne varsa..

  • JokerS tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya” 02:20

Fırıldak Ailesi “Batsın Bu Orta Dünya”

Özet ve Detaylar Bir tarafta ise halay çeken, okeye dördüncü arayan Fırıldak Ailesi, diğer tarafta ise büyülü ormanlar, tılsımlar ve ejderhalar! Macera bir gece ansızın köydeki tüm kadınların kaçırılmasıyla başlar. Bu ol..

  • Tv Series tarafından
  • 11.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Efe Çağatay Akmana Kafa Tutuyor 00:24

Efe Çağatay Akmana Kafa Tutuyor

Efeden Gece Gölgenin Rahatına Bak..

  • JET TV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması 01:41

Hayaletin Kameradan Bihaber Okulu Dağıtması

İrlanda'daki bir lisede gece güvenlik kamerasına yakalanan görüntülerde, sözde bir hayalet önce öğrenci dolaplarını karıştırmış daha sonra zemin kaygan levhasını devirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda 00:57

Fırıldak Ailesi -Batsın Bu Orta Dünya- - Sinemalarda

TÜRKİYE’DEN ORTA DÜNYA’YA! Varol Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu, TV'de ve internette fenomen olan Fırıldak Ailesi, Grafi2000 ve BKM ortak yapımıyla ilk uzun metraj filmiyle geliyor ve Orta Dünya'nın altını üstüne getiri..

  • Tv Series tarafından
  • 3.378 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor 00:39

Sosyal Medya Bu Esrarengiz Görüntüleri Konuşuyor

İrlanda'daki bir ortaokulda gece 3'te güvenlik kamerasının çektiği görüntüler tartışma konusu oldu. Kameranın kaydettiği görüntülerde önce öğrenci dolapları kendi kendine yıkılırken sonra temizlik levhası devriliyor. Tüm..

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında 00:59

Tanklar Köylülerin Alkışları Eşliğinde Suriye Sınırında

Hatay'ın Reyhanlı ilçesi yakınlarında sınır hattındaki Kuşaklı köyünden gece geçiş yapan tanklara köylüler alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu, askerler de el sallayarak karşılık verdi..

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne 02:32

İbrahi̇m Tatlıses - Oy Oy Oy Oy Emi̇ne Çekme Beni̇ Yemi̇ne

Dağı duman olanın Halı yaman olanın Gece uykusu gelmez Yari esmer olanın Oy oy oy oy Emine Çekme beni yemine Ben seni çok seviyom İmanıma dinime Dağda harman olurmu Beye ferman olurmu Ben yandım küle döndüm Küle derman..

  • PengoTV tarafından
  • 2.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Taşıyan - Güz Gülleri 05:21

Hakan Taşıyan - Güz Gülleri

İnanki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şimdi delicesine Sevmek istesem b..

Hüseyin Altın - Hasret Akşamları 03:18

Hüseyin Altın - Hasret Akşamları

Dün gece meyhanede icerken dertlerime Bir pinar gibi yaslar dolunca gözlerime Gezdim sabaha kadar gurbet sokaklarini Son ümitle bekledim hasret aksamlarini (2) Artik günes dogmustu gecenin sabahina İsyan ettim hay..

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı 04:30

Müslüm Gürses - Kaç Kadeh Kırıldı

Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belkide Ben hala yaşarım eski g..

AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Gerçek Vatansever Kimdir 04:50

Gerçek Vatansever Kimdir

B u ülkede işini en iyi yapan insanlar, gerçek vatanseverdir. Ülkesi için sokağa çıkması gerektiğinde, sel olup akması gerektiğinde, susması gerektiğinde, sabretmesi gerektiğinde bunu tereddüt etmeden yapanlar, gerçek va..

Muhteşem Ebru Sanatı 04:35

Muhteşem Ebru Sanatı

Vincent Van Gogh yıldızlı gece tablosunu ebru sanatında yansıtan muhteşem insan...

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı 00:27

Kamerayı Fark Eden Bisiklet Hırsızı Bakın Ne Yaptı

Kayseri'de gece yarısı bir binaya giren hırsız, çaldığı bisikleti götürdüğü sırada güvenlik kamerasını fark edince ortaya benzerine az rastlanır görüntüler çıktı...

Ölü Taklidi Yapan Tavşan 00:03

Ölü Taklidi Yapan Tavşan

Gece Telefonla Oynarken Aniden Babam Girince Ben..

  • JET TV tarafından
  • 1.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'un Görünmeyen Kahramanları 02:18

15 Temmuz'un Görünmeyen Kahramanları

15 Temmuz gecesi görev yapan haber kameramanları, Antalya'da buluştu. Şeker-İş Sendikası ve Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin organizasyonuyla bir araya gelen kameramanlar, o gece yaşadıklarını bir kez daha anlattı..