#Bu gece korku İmparatorluğu yıkılmıştır

Cicili Bicili Kızların Yılbaşı Gecesi Saç Baş Yolduran Kavgası 00:32

Cicili Bicili Kızların Yılbaşı Gecesi Saç Baş Yolduran Kavgası

Nerede çekildiğini bilmediğimiz görüntülerde Yılbaşı gecesi gece kulübünden çıkan kafası güzel kızların sokak ortasındaki saç baş yolduran kavgasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çatlak Şanzel  Nerdesin Bacısını S... 2018 Versiyon 05:15

Çatlak Şanzel Nerdesin Bacısını S... 2018 Versiyon

Gece alemlerinin çılgın şarkıcısı Çatlak Şanzel Vatan Tv kanalına konuk olmuş ve Nerdesin adlı şarkıyı ilginç bir performans ile canlı söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.391 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Litvanlalı Amigo Kızların 007 James Bond Gösterisi 00:53

Litvanlalı Amigo Kızların 007 James Bond Gösterisi

Hayranı olduğumuz Litvanyalı amigo kızlar, standart sırt dekolteli, tek bacak yırtmaçlı gece elbisesi benzeri kıyafetleriyle, James Bond temalı gösteri gerçekleştirmişler. hayırlı çarşambalar...

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta'daki Saldırılarda 20 Sivil Öldü 01:00

Doğu Guta'daki Saldırılarda 20 Sivil Öldü

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'ya savaş uçaklarının dün gece saatlerinde düzenlediği yoğun saldırılarda ilk belirlemelere göre 20 sivil yaşamını yitirdi...

Mini Etekli Kediciğin Yürek Hoplatan Dansı 04:21

Mini Etekli Kediciğin Yürek Hoplatan Dansı

Seksi kedicik Saliha Yazaroğlu Saffet Efendi ve Şu Sille'den Gece Geçtim şarkısıyla dans ederek hem Adnan Oktar'a hemde izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 2.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8 Yaşındaki Çocuk 00:48

Evlerinde Işık Olmadığı İçin Ödevlerini Sokakta Yapmak Zorunda Kalan 8

Qu Sinian isimli 8 yaşındaki çocuk ödevlerini arabalar arkasından geçerken hazırlıyor. Annesi kalbinden dolayı çalışamayan çocuğun babası da motosiklet kullanarak evi geçindirmeye çalışıyor. Maddi yetersizlikler içinde y..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü 04:37

Güler Duman - Ayaz Yarim Türkü

Dünyayı yakarım senin uğruna Yeterki sen benden yüzün çevirme Eller ne derse gitmez zoruma Sen benim yönümü terse çevirme Yar benim yönümü terse çevirme Ayaz yarim boran yarim kar yarim Üşütür yokluğun gelde sar yarim S..

Yangında Feci Şekilde Can Verdi 02:19

Yangında Feci Şekilde Can Verdi

Düzce’nin Beyciler Mahallesinde gece geç saatlerde 3 katlı binanın birinci katında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile Şaşırttı 01:28

Şanlıurfa'da 750 Bin Liralık Lüks Otomobil Dolandırıcılığı Polisi Bile

Ankara’da kiraladıkları lüks otomobilleri devir işlemi yapmadan Şanlıurfa’da satan ve yanlarında bulundurdukları yedek anahtarlarla gece saatlerinde bir daha çalan çete, polis tarafından çökertildi. Dolandırıcılığın boyu..

Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu 04:01

Evini 3 Yılda 20 Defa Su Bastı Çözümü Böyle Buldu

Başkent’te gece saatlerinden itibaren etkili olan yağış nedeniyle bir evi su bastı. Yaşanan su baskını sonucu evdeki eşyalar kullanılmaz hale gelirken, ev sahibi Ferhat Özbengi, son 3 yılda 20 defa su baskını ile karşı k..

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı 05:21

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı...

Yangında feci şekilde can verdi! 02:19

Yangında feci şekilde can verdi!

Düzce’nin Beyciler Mahallesinde gece geç saatlerde 3 katlı binanın birinci katında çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti...

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi 08:10

Adalet Bakanı Gül'den KHK değerlendirmesi

Gaziantep'te partisinin olağan kongresine katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, son çıkan ve tartışmalara neden olan KHK ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Bu KHK o gece devletin yanında duran millete bugün de milletin ..

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu 06:43

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu

Denizli’de, yılbaşı gecesi eşinin içeceğine koyduğu tarım ilacıyla zehirlenen koca, o gece yaşananları anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından eşi tutuklanan adam, eşinden şikayetçi olmadığını, serbest kalması durumun..

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı 08:27

Gabar Kartallarından yeni yıl mesajı

Şırnak ile Siirt’in Eruh ilçeleri arasındaki Gabar Dağı’nda bulunan Seslice Kışlası’nda, geçiş güzergahını tuttukları teröristlere göz açtırmayarak, gece gündüz elleri tetikte bekleyen Gabar Kartalları, Türkiye’nin yeni ..

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam 03:53

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam

Rafet El Roman - Bir Gün Olmazsam dinle Ah kaç gece baş ucunda bekledim Kaç kere kucağımda avundun uyudun Sen doğunca ben de baştan başladım O günden bu güne hayli bir yol aldım Eğer gün gelir ben olmazsam yavrum Hayat h..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Jehan Barbur  Güzel Adam 04:13

Jehan Barbur Güzel Adam

Güzel Adam Güzel adam Büyür müsün benimle Dolaşırız şu yolları Ödünç aldım Can denilen hayatı Günahsızım savunmasızım Bir yol var mı Ölümden kaçabildiğin Sonsuz mutlu ovalara geldiğin Saçlarımla yıkarım yüzünü Rüzga..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir 00:45

Baban Sen İstersen Eifel'i Taşır Getirir

Yakışıklı ve çapkın bir genç olan Ali (Tamer Yiğit) ve Leyla (Leyla Tunca) hava alanına ayrı ayrı giderlerken yolda pek de hoş olmayan bir biçimde tanışırlar. Tartıştıktan sonra yollarına devam eden ikili, havaalanında a..

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi! 00:42

Bahar Candan'dan Murat Boz ’la İlgili İtiraf Geldi!

Murat Boz Bahar Candan aldatma olayı gerçek mi? Aslı Enver ne diyecek ? Bahar Candan o gece ile ilgili konuştu. Murat Boz'la Yakalandığı İddia Edilen Bahar Candan İlk Kez Konuştu! Eser Yenenler'in evinden sabaha doğru ay..

  • ANKA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor 01:00

Reina saldırısı davası ikinci gününde devam ediyor

Ortaköy’deki Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi 39 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov, eşi Zarina Nurullayeva ve saldırıyla bağlantılı oldukları iddia edilen 57 sanığı..

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem resimleri 00:27

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem r

Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin yargılanan saldırgan Abdulkadir Masharipov, hakim karşısında resmedildi...

Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı 02:38

Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı

Sivas'ta, beklenen kar yağışının görülmemesi nedeni ile Sivas'ta yayın yapan yerel televizyonunun gece haber bülteninde kar duası yapıldı..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor 01:41

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor

Oyunculuk istemiyor BKM Uniq Sahne’nin genç patronu Berfin Erdoğan, önceki gece Ata Demirer’in gösterisini izledi. Erdoğan, “Babanız Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler-2’ filminde size de rol vermek isterse, kabul eder mis..

  • BETA tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari 00:52

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Muhabbet - Kafamda Dönen 03:38

Muhabbet - Kafamda Dönen

Sarki Sözleri: KAFAMDA DÖNEN NASIL BITER HAYALLERI HEP KIRLETTILER ESIR ALAN BU BEKLENTILER GECE BOYU O ISKENCELER ELIMDE KALAN .. BIZE YETER ÖMÜR BITER HAYAT GECER CESARETIN SENI TERK EDER BENI KURTARIR BU CÜMLELER B..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 7 yıl önce