#Bu gece yağmurla ağladım yine müzik dinle

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

Zakkum __ Yarasın (Akustik) 05:06

Zakkum __ Yarasın (Akustik)

YARASIN: Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlattım ya geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Kimdi ilk kıran bu kalbi Anlatmıştım geçenlerde Son değildi Olsaydı keşke Onlar vurdu ben düştüm Adları hala ezberimde Dertler deniz be..

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda 05:00

Özlem Özdil - Yarım Kalan Sevda

Yarım Kalan Sevda Bu Gece Hüzünlüyüm Gözlerim Semaya Daldı Bir Gönül Var Vurgun Yemiş Kırık Bir Gül Dalım Kaldı Geceler Bana Suskun Yıldızlar Bana Küsmüş Savrulurum Acılarla Her Sabah Güneş Doğanda Bir Umut Taşır Yür..

Jackal - Kirlenir 02:19

Jackal - Kirlenir

Kirlenir şarkı sözleri ile Kirlenir ritmim Bedenime kadar Kaç gece oldu Sararken ay Yansıman vurur hep Kaçıncı yas bu İçimde nefret Hep bi fiyasko Git bro iş bul Tell em up Zor mu Sesiz kuşku Sokaklarda koştum Diz..

Eglo G - Çatı Katı 02:50

Eglo G - Çatı Katı

Çatı Katı şarkı sözleri ile Bir çatıkatı bul çık bir başına Kar anıları tek tek sar başına Yarılanıyo yollar hep yarına Varamıyor ah Toz var heryerin üstünde Tavanda küçük bir pencere düşsün yere Buruk bir ışık kal..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır 04:24

Fırat Güngör - La Sen Oğlum Hayırdır

La Sen Oğlum Hayırdır şarkı sözleri ile Koska koska gezersin Garibanı ezersin Çokta fazla zıplama Sevdiğini üzersin Beyoğlu’ndan sal boşa Yokuş aşşağı bayırdır Burası Kasımpaşa La sen oğlum hayırdır Cebine..

Berat - Alev Alev 02:53

Berat - Alev Alev

Alev Alev şarkı sözleri ile Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Yak bu şehir bak, Alev alev Unut gitsin her neyim varsa Al hepsi senin olsun Ben sana sığınman Bu şehire sığmam Taşar gönlüm yak Mis..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı 02:53

Veysel Mutlu & 6iant & Shikss - Yaralı

Lyrics: Veysel Mutlu, 6iant, Shikss Beat: Kalifor Mix & Mastering: Kalifor Director: Tsumi Edit: Tsumi VFX: Tsumi & Razxr Blade Creative Director: Tsumi Producer: Cihad ÖZBULUT Yaralı şarkı sözleri ile Belki ben çok ..

Marc Anthony - You Sang To Me 04:13

Marc Anthony - You Sang To Me

Marc Anthony - You Sang To Me Marc Anthony (Bana şarkı söyledin) i just wanted you to comfort me when I called you late last night you see i was fallin' into love oh yes, i was crashin' into love oh of all the words yo..

  • Candy tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Engin Nurşani -  Mutlumusun 04:57

Engin Nurşani - Mutlumusun

Sana bağli aşk ipimi çözdün işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Derdim çile gam yükünü ezdin işte mutlumusun Mutlumusun mutlumusun son yuvamda tatlimisin Seyret gece mehtabini dinle aşkin hi..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Adnan Şenses - Geyik Hasan 04:52

Adnan Şenses - Geyik Hasan

Adnan Şenses Geyik Hasan Şarkı sözü / Lyrics Dinle Hasanımın düğününü Hiltonda yapacağım mari dudu Hasanıma köstek saat Köstek zincir takacağım mari dudu Hasanım hasanım Geyik hasanım Dillere destan Geyik hasan Ma..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Yalın - Halbuki 03:26

Yalın - Halbuki

Söz & Müzik: Yalın Düzenleme & Mix: Sabi Saltıel Ud: Mustafa İpekçioğlu Mastering: Emre Kıral Şarkı Sözleri: Gördün mü aşkım Biz o güvercin kadar bile cesur olamadık Gördün mü aşkım O gurur dağının eteğinden bir türlü..

Hidra - Nefes Alamıyorum 02:30

Hidra - Nefes Alamıyorum

Beat & Mix; Serhat Özen Record & Mastering; Efe Onat Cover by Huek Prod by 2Duvar Müzik Sözler; ışıkları kapalı bi baht sınıf sınıf ayırmaya bayılıyolar kırıntıyı çok görüyo kayırıyolar sırrımız bu daha bizi tanımıyol..

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video) 03:54

Onur Özaydın - Tüm Şehir Emrinde - (Official Video)

Tüm Şehir Emrinde Her mevsimin arkasından İz bırakan şarkısından Gidenlerin sancısından yoruldum. Kalbin öyle atmasından Soranların karşısından Boynu bükük kaçmamızdan yoruldum. Şimdi ayağım çamura batmış, yüzümde yar..

Bilal SONSES - Çat Kapı 02:18

Bilal SONSES - Çat Kapı

Söz, Müzik: Hakan Gülbiten(Harfe), Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Cem Kılıç Bağlama: Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan Çat Kapı Şarkı Sözleri; Sen tek kalanım, geçti yine..

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim 03:51

Ahmet Cem Öncel Akçay'da Düşlerim

Söz-Müzik: Ahmet Cem Öncel Düzenleme: Ahmet Cem Öncel Yönetmen: Alper Baraner Akçay'da Düşlerim şarkı sözleri ile Ben kendimi bildim bileli Kaçarım yine gelirim Buralara her fırsatta Ve ben burdayken Seni düşlerim b..

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video) 02:33

Tuğkan - Kusura Bakma (Official Music Video)

Kahuna Music Etiketiyle Tüm Dijital Platformlarda. Kusura Bakma Birden Geldin aklımdan içimden Kalbimde bitmeyen bir parça en temiz yerinden Sahiden Bekleyen en aptal halime gülen Sana kızgın sana hasret yine ben..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..