#Bu haftada

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası BJK yorumları 19 Mart 2017 20:12

Antalyaspor 0-0 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen - Erman Toroğlu Devre arası B

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenildiği, Medipol Başakşehir'in de berabere kaldığı haftada büyük avantajı kaçırdı...

Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi! 13:28

Faik Öztürk Dilara Taşkına Yaptığı Yorumlarla Kırdı Geçirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Dilara Taşkın'ın abiye kombindeki başarısızlığı bu haftada devam etti. Faik Öztürk ise tahminlerine devam etti ve Dilara gibi zayıf kadınların n..

  • ANKA tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Ümraniyespor ( Ümit Öztürk) 2 - 0 Balıkesirspor (26.03.2017) Verilmeyen Penaltı Pozüsyonu. 02:22

Ümraniyespor ( Ümit Öztürk) 2 - 0 Balıkesirspor (26.03.2017) Verilmeye

TFF 1. Lig'de 17. haftada oynanması gereken ancak saha şartlarının elverişsiz olması sebebiyle oynanamayan erteleme maçında Ümraniyespor, Balıkesirspor'u 2-0 mağlup etti..

Boluspor -1-0 -Göztepe  Maç Özeti 02:36

Boluspor -1-0 -Göztepe Maç Özeti

TFF 1. Lig'de 27. hafta heyecanı yaşanıyor. 27. haftada Boluspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Boluspor evinde Göztepe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı...

Evde Kalça Ve Bacak Sıkılaştırma İzle 10:01

Evde Kalça Ve Bacak Sıkılaştırma İzle

Yeni antrenman programımı sonunda sizlerle paylaşabildim. Haftada 2 gün kalca ve bacak antrenmanı yapıyorum. 1. gün programım bu videodaki gibi kendi vücut ağırlığımla yaptığım antrenmanım -..

Elçin Sangu dan Çarpıcı İtiraf 11:34

Elçin Sangu dan Çarpıcı İtiraf

Bu haftada yaşanan magazin haberler, öne çıkan ünlülerle olan söyleşiler de sizlerle.Bu yaz yurtdışı tatiline çıkacak olan Elçin Sangu ise yapacağı tatilin huzur tatili olacağını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı 00:50

İşte Türkiye'nin Farkı! Katar'da Yeni Akım Başladı

10 ülke tarafından tecrit edilen Katar'da, geride kalan bir haftada Türkiye başrol oyuncusu oldu. Katarlıların sosyal medyada Türkçe öğrenmeye başladığı bildiriliyor. Paylaşılan görsellerde süt ve yumurta gibi kelimeler..

75'lik Dilencinin Üzerinden 7 Bin TL Çıktı 02:15

75'lik Dilencinin Üzerinden 7 Bin TL Çıktı

Elazığ'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan 75'lik dilencinin üzerinden 7 bin 50 lira çıktı. Dilencinin bir haftada topladığı öğrenilen paraya el konulurken, 109 TL'de para cezası yazıldı...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıkılmadan Yapıcağın Şeyler - Scorp 05:32

Sıkılmadan Yapıcağın Şeyler - Scorp

Scorp, gençlerin paylaşımlarını 15 saniyelik videolarla yaptığı sosyal ağ, ilk bir haftada 20 bin kullanıcıya ulaştı. Scorp kullanıcıları belirli kategorilerle ilgili yorumlarını hazırladıkları videolarla paylaşıyor ya d..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serinlemek İçin Ne Yaparsın? - Scorp 10:04

Serinlemek İçin Ne Yaparsın? - Scorp

Scorp, gençlerin paylaşımlarını 15 saniyelik videolarla yaptığı sosyal ağ, ilk bir haftada 20 bin kullanıcıya ulaştı. Scorp kullanıcıları belirli kategorilerle ilgili yorumlarını hazırladıkları videolarla paylaşıyor ya d..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neymar'a Hoşgeldin Hediyesi (Özet) 01:45

Neymar'a Hoşgeldin Hediyesi (Özet)

Fransa Ligi'nin en büyük favorisi PSG, ilk haftada Amiens'i rahat bir oyunla 2-0'la geçti. Maçın önüne geçen 222 milyon euroluk Neymar'ın taraftara tanıtılması oldu...

  • OFSAYT tarafından
  • 477 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tasarruf Adamı Sarı Celil 00:36

Tasarruf Adamı Sarı Celil

Tasarruf için bir muzu bir haftada yiyen adam Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müthiş Plase Kaleci Dondu Kaldı! 01:00

Müthiş Plase Kaleci Dondu Kaldı!

Bundesliga'da 7. haftada Schalke 04 ile Bayer Leverkusen 1-1 berabere kaldı. Bayer Leverkusen'in beraberlik golü Leon Bailey'in şahane vuruşundan geldi...

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır? 02:27

Kuru Ciltler İçin Nasıl Maske Yapılır?

Yağlı cilde oranla, daha az sivilce ve siyah nokta oluşan, gözenekleri daha küçük olduğu için daha pürüzsüz görünen, aşırı parlamayan ve daha az bakım gerektiren kuru cildin de, kendine göre bazı dezavantajları vardır. K..

  • Kadınca tarafından
  • 1.746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP) 03:15

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP)

If you can hear the sound If you can sing the rhymes If you can get the groove And if your body move So you're one of the tribe And you're part of the vibe Don't resist it JUMP! Wherever I look around I hear the crying..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Şampiyon Şoktan  Çıkamıyor 02:53

Şampiyon Şoktan Çıkamıyor

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, henüz gol bile atamayan Crystal Palace'a 2-1 yenildi. Ev sahibi ekip böylece sezonun ilk puanlarını almış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi, Cabaye'ın vuruşuyla öne geçti..

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu 01:15

İstanbul’da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon 46 Tutuklu

İstanbul polisince uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 1 haftada düzenlenen operasyonlarda 197 kilo uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 76 şüpheliden 46'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi...