#Bu hayatta kandırıldığımızın kanıtı

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı! 02:05

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı!

Ailesiyle pikniğe gittiği Uludağ'da odun toplamak isterken kaybolan 59 yaşındaki kadın 3 gün sonra sağ salim bulundu sadece su içerek hayatta kaldım diyen kadın kilometrelerce yürümüş!..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman 01:35

Dehşet Yolu Türkçe Altyazılı Fragman

Dehşet Yolu, yolda kalan bir grup gencin peşlerine düşen nişancıdan kurtulmak için verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Altı üniversite öğrencisi bir arabaya doluşmuş dolaşmaktadır. Ancak ıssız bir yolda tekerleklerinden bir..

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu 06:10

Ferdi Tayfur Gönül Yorgunu

Sebepsiz bu dargınlığımız Günah değil mi ayrı kalmamız Mümkün değil sevgilim Aşkımızı unutmamız sevgimizi unutmamız Önce beni sevip de Sonra bir başka oldun Sanki kimse kalmamış gibi Geldin de beni buldun Sen ha..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş 01:29

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş

Adana'da refüjde turunç toplarken bir otomobilin çarptığı, diğer otomobilin de altına aldığı 3 kadının hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir kişinin ise inanılmaz bir şekilde ..

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu 00:41

Trenin Geçtiği Sırada Raylara Düşen Kadının İnanılmaz Kurtuluşu

Arjantin'de bir tren istasyonunda tansiyonu düşen 24 yaşındaki kadın, trenin geçtiği sırada sendeleyerek raylara düştü. Tren istasyonundaki inanılmaz kurtuluş güvenlik kamerasına yansırken, hastaneden 12 gün sonra taburc..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 47:00

The Walking Dead 9. Sezon 5. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 54:07

The Walking Dead 9. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:13

The Walking Dead 9. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Onur Bertaraf - Kimisi Bugün 02:12

Onur Bertaraf - Kimisi Bugün

Kimisi Bugün şarkı sözleri ile Kimisi kaşınıyor bugün Kimisi aranıyor Kimisi dileniyor bugün Kimisi direniyor Kimisi deliyor bugün Kimisi geriliyor Kimisi çekiliyo bugün Kimisi bileniyor Kimisi hissediyo kimisi yeni..

Sura İskəndərli - Gelme Artık 03:10

Sura İskəndərli - Gelme Artık

Sura İskəndərli - Gelme Artık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Emr et kendimi yitireğim, Alıp canımı burdan götüreyim. Hadi anlat nasıl ettin? Ben de senin gibi bitireyim. Kaderim kara yazdı yazılarımı, Hayatta sevda gibi ac..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 15.Bölüm 2:13:20

Söz | 15.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezon 15'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 35.Bölüm 2:21:55

Söz | 35.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nÇaylak yaşam mücadelesi veriyor…nnBir tarafta Çaylak (Aytaç Şaşmaz), diğer tarafta Nazlı (İlayda Ildır) ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video) 03:12

Can Bonomo - Ruhum Bela (Official Video)

Can Bonomo'nun, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Ruhum Bela isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Kayıt: Ali Rıza Şahenk - The FatLab Yönetmen: Can Bonomo G..

  • PengoTV tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mükemmel bir sürüş..... 03:22

Mükemmel bir sürüş.....

Mükemmel bir sürüş.....!????❤️ Hayatta böyle değil mi? Asıl yetenek, zirveden düşerken bile yara almadan, zarar görmeden inebilmektir....!???????? #fashion #devops #yönetim #motivasyon #mühendislik #yapayzeka #kişis..

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..