#Bu hayatta kandırıldığımızın kanıtı

Ölüm Yolu Belgeseli izle 26:30

Ölüm Yolu Belgeseli izle

Açıklama: Sırpların Bosna'da başlattıkları soykırımı konu alan Ölüm Yolu belgeseli. Bu soykırım sırasında hayatta kalan Mevludin Oric ile yaşadıkları ve kaçış hikayesi hakkında yapılan röportaj...

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle 04:06

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle

29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilan edilmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk cumhurbaşkanı seçilmesi, siyasal, toplumsal ve ekonomik hayatta gerçekleştirdiği devrimler. Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinden 10. Yıl Nutku...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Lerzan Mutlu Uğradığı İhaneti İlk Kez Anlattı! 07:59

Lerzan Mutlu Uğradığı İhaneti İlk Kez Anlattı!

Lerzan Mutlu hayatta aşık olduğum tek adamdı, 10 yıllık da bir ilişkim vardı.Şehir dışındayım dedi ama beni gözümün önünde aldattı açıklamalrında bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete! 07:58

Kemal Doğuludan Neslihan Doğrusöze OLAY Reçete!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Neslihan Doğrusöz kombiniyle çok sıradan bulununca İvana Sert kızların en sevdiği yer olan pazar için bu kadar basit kombinler yapmalarına ..

  • ANKA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle 34:04

5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; radyonun ve telefonun icadı, günlük hayatta kullanımı ve Türkiye’nin ilk radyo istasyonu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstersen Ebeni De Çağır 00:53

İstersen Ebeni De Çağır

Bu iki arkadaşın hayatta birleştiği tek nokta vardır: İkisinin de karılarından ayrılıp aynı evde yaşamaya mecbur olmaları... Ve bu mecburiyet başlarına neler getirir neler!..

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası 00:32

Mehmet Ali Erbil Aldatma Numarası

1996 yapımı unutulmaz dizimizin kahramanları Rafet ile Saffet! Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gams..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoş Adam Rafet Hoşgeldin 00:30

Hoş Adam Rafet Hoşgeldin

Biri spor foto muhabiri, diğeri spor yazarı... Birbirlerinden ayrılmaz iki arkadaştırlar ama karakterleri tamamen birbirine zıt iki arkadaştırlar! Rafet gamsız, vurdumduymaz, pasaklı, dağınık ve çapkın... Saffet ise tam ..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD′de Yapay Rahim Üretildi 00:50

ABD′de Yapay Rahim Üretildi

ABD'deki Philadelphia Üniversitesi bilim insanları yapay rahim geliştirmeyi başardı. Bu sayede prematüre bebeklerin hayatta kalma şansının artırılması hedefleniyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Şanslı Adamı 00:22

Dünyanın En Şanslı Adamı

Saniye Farkıyla Hayatta Kalan Adamı İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni 01:11

Devrim Yaratacak Buluş: Dilsiz Eldiveni

Washington Üniversitesi öğrencileri Thomas ve Navid, sağır ve dilsizleri günlük hayatta çok daha rahat ettirecek bir buluşa imza attılar. İşte bu iki genç mucidin yaptığı o muhteşem icat!..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle 1:40:45

Baskın Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Konusu Özel olarak eğitilmiş bir operasyon takımına gelen önemli bir ihbar üzerine şehir dışında bulunan mahallelerden birine baskın düzenlemek üzere hazırlıklar yapılır. İhbar ise önemli bir uyuşturucu tacirinin ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Marvel's The Gifted Fragmanı 00:22

Marvel's The Gifted Fragmanı

Aksiyon-macera aile öyküsü THE GIFTED, Marvel'den, çocuklarının mutant güçlere sahip oldukları ani keşfiyle sarsılan sıradan yaşayan bir banliyö çiftinin hikayesini anlatıyor. Düşmanca bir hükümetten kaçmaya çalışan aile..

The Forever Woods Fragmanı 01:43

The Forever Woods Fragmanı

Genç kızların gözünden dünyanın sonu hakkında güçlü bir film o bir hain yeni çağda hayatta kalmak için mücadele ederken...

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce