#Bu köpeğin sahibine vedası herkesi ağlattı

Uyumak İsteyen Papağan 00:26

Uyumak İsteyen Papağan

Uyumak isteyen papağanın sahibine karşı ''ver ulan yastığımı'' dercesine direnmesini izliyoruz efendim. Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı 00:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakkaldan Alışveriş Yaptı

Alışveriş yapmak için girdiği bakkaldan aldığı ürünlerin parasını ödemek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakkal dükkanı sahibi arasında geçen diyalog kameralara böyle yansıdı. Para almak istemeyen bakkal sahibine, 'Beni..

Öfkeli Sürücünün İlginç Kavgası 01:05

Öfkeli Sürücünün İlginç Kavgası

İrlanda'da meydana gelen olayda öfkeli bir sürücü sinirlendiği başka bir sürüsücünün arabasına saldırıp hasar verip araç sahibine cüssesini ölçmeden saldırınca ortaya ilginç bir kavga çıkıyor..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 6 yıl önce
McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek 01:03

McLaren'ı Havuç Sanıp Isıran Eşek

Almanya'da turuncu renkteki lüks McLaren otomobili havuç sanarak ısıran ve 5 bin avronun üzerinde hasara neden olan eşeğin sahibine ceza verildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı 06:48

2 Hafta Boyunca Suyun Altında Kalan iPhone X Çalıştı

Apple'ın dillere destan telefonu iPhone X su altında geçirdiği 2 haftalık zamandan sonra çalıştı! Bir kadının düşürdüğü telefon YouTuber tarafından bulunduktan sonra kurutulma işlemine tabi tutuldu. Bir dizi işlemlerden ..

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Röportajı Sabote Eden Kedi 01:12

Röportajı Sabote Eden Kedi

Polonyalı tarihçi ve siyaset uzmanı Dr. Jerzy Targalski'nin kedisi Lisio, sahibinin Hollanda televizyonu NTR'ye verdiği röportajı baltaladı, sahibine rahat vermedi. Küçük dostlarımız olan evcil hayvanlar, bir çoğumuzun h..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

Aslan Kral'ı İzlerken Duygusallaşan Köpek 01:52

Aslan Kral'ı İzlerken Duygusallaşan Köpek

Zamanın müthiş animasyon filmi aslan kralı izleyen sahibine eşlik eden köpek, filmden oldukça etkilenmiş ve oldukça duygusallaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kindar Kedi Haydar' İle Sahibinin Diyaloğu Kahkahaya Boğdu 00:59

'Kindar Kedi Haydar' İle Sahibinin Diyaloğu Kahkahaya Boğdu

Agresif tavırlarıyla sosyal medyanın fenomeni haline gelen 'kindar' lakaplı kedi Haydar sahibine sergilediği ani ve kızgın tavırlarıyla adeta ızdırap yaşattı. İzleyenleri kahkahaya boğan anlar binlerce paylaşım aldı...

  • JET TV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Sahibinin Oturmasını İstemeyen Köpek 00:24

Sahibinin Oturmasını İstemeyen Köpek

İşi gücü oyun oynamak olan bu sevimli köpek odada oturmak için koltuklara yönelen sahibine izin vermemiş. Sahibi kendine bir türlü oturacak yer bulamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkazdan biri hamile dört kedi kurtarıldı 03:32

Enkazdan biri hamile dört kedi kurtarıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı'ndan biri hamile dört kedi kurtarılarak sahibine teslim edildi...

Sahibinde Sarılıp Pencereden Bakan Ayı 00:35

Sahibinde Sarılıp Pencereden Bakan Ayı

İnternette paylaşılan bir videoda sahibine sarılan ayı, görenleri kahkahaya boğdu. Ayının pencereden bakan sahibinin yanına gelerek sarıldığı anlar büyük beğeni topladı...

  • PengoTV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:39

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 3.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:48

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 4.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:25

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 5.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 59:05

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 6.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı 01:58

Tek bir harf hatası ev sahibi yaptı

HİÇ GİTMEDİĞİ, DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİ BİR ŞEHİRDE EV SAHİBİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ. BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR DEYİP YOLA DÜŞTÜ. TEK BİR HARF HATASI YÜZÜNDEN ÜZERİNE KAYDEDİLEN EVİ GERÇEK SAHİBİNE TESLİM ETTİ...

Kadın tetikçi hırsını alamadı 01:35

Kadın tetikçi hırsını alamadı

MOTOSİKLET KASKI TAKTILAR, EKMEK ALMAYA ÇIKAN OTO GALERİ SAHİBİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR... İSTANBUL AVCILAR'DA BİRİ KADIN İKİ SALDIRGAN GÜNDÜZ VAKTİ 17 MERMİ SIKTIKTAN SONRA KAYIPLARA KARIŞTI...

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır! 02:09

30 yıllık kuyumcudan alkışlanacak tavır!

MEHMET YÜKSEL DİYARBAKIR'DA 30 YILDIR KUYUMCULUK YAPIYOR, ZAMAN ZAMAN ZORDA KALIP YÜZÜĞÜNÜ, BİLEZİĞİNİ GETİRENLERİN HALİNE O KADAR ÜZÜLÜYOR Kİ, O EŞYALARI EMANET KABUL EDİYOR, SONRA DA AYNI FİYATA SAHİBİNE VERİYOR.....

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle 58:56

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Türkçe Altyazılı izle

Descendants Of The Sun 7.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:01

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 8.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 1:00:08

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 9.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:17

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 10.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti 01:03

Evine giren hırsızı ensesinden yakalayıp polise teslim etti

Beyoğlu'nda öğlen saatlerinde girdiği bir dairede, ev sahibine yakalanan hırsız sağlam kayaya çarptı. Ev sahibi, yaşanan boğuşmanın ardından pencereden kaçmaya çalışan hırsızı ensesinden yakaladı. 15 dakika boyunca pence..

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:44

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 11.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-J..