#Bu millete hizmet etmek ibadettir

Bozdağ'dan Döviz Değerlendirmesi 01:26

Bozdağ'dan Döviz Değerlendirmesi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. dedi...

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Memleketi Yalova’da Oy Kullandı 04:15

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Memleketi Yalova’da Oy Kullandı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce memleketi Yalova’da oyunu kullandı. Oyunu ailesi ile kullanan İnce, “Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. En iyisi neyse o olsun” dedi. Kolundan tutan bir muhabire de takılan İnce, “Çoc..

90 Bin Camide Sela Verildi 06:31

90 Bin Camide Sela Verildi

90 bin camide sela verildi 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde millete ihanete karşı birlik ruhu aşılamak ve manevi bir güç sağlamak için okunan selalar, FETÖ'nün darbe girişiminin 2. yılında tekrar okundu...

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyaloğu 01:29

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyalo

Bartın'ın Zafer köyünde selden kurtulan Mustafa Kemal Ünal ile görüşen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, diyor ya 20 yıldır devlet bu hale ge..

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI 01:45

KILIÇDAROĞLU- HANİ KASADAN 5 KURUŞ ÇIKMAYACAKTI

Kılıçdaroğlu, yap işlet devret modeli ile ilgili, Yıllar yılı bu millete yalan söyleyip, oy devşirip, yıllar geçtikten sonra benim söylediğim noktaya gelip, ‘evet biz bunu devletin kasasından ödeyeceğiz’ deyip itiraf ed..

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali 02:20

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenerek, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. Başkan Erdoğan, Perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu'na işaret ederek yeni kararların alına..

 İp koptu tespih dağıldı. 1:12:04

İp koptu tespih dağıldı.

PLANDEMİ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 7 ay önce
Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Semih Öztürk Kimdir 01:07

Semih Öztürk Kimdir

Ütopya yarışmasının ‘’Belalı’’ lakabını alan ve millete yaka silktiren Semih Öztürk; 1991 doğumlu olup Bursalıdır. Marmara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Semih Öztürk; Ütopya yarışmasında ikinci olması ve ard..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar 02:13

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar

Erken seçim isteyen ve seçim çalışmalarını 'mülteciler' üzerinden yürütmeye başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Benim millete sözüm var. Allah nasip eder sizlerin oyları..

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza 01:17

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza

Rize Ardeşen'de İlginç Kaza Rize'nin Ardeşen ilçesindeki bir inşaat alanında aracını park etmek isteyen sürücü, bulanık su ile dolu havuzu fark edemeyince havuza düştü. Ardeşen'de meydana gelen ilginç kazada, bir inşa..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Oscar'da Trump protestosu 00:31

Oscar'da Trump protestosu

Oscar’a ‘En İyi Yabancı Film’ dalında aday olan ‘Satıcı’ filminin İranlı yıldızı Taraneh Alidoosti, bu yılki ödül törenine ABD Başkanı Donald Trump’ı protesto etmek için katılmayacağını açıkladı. Trump bazı Müslüman çoğu..

Ben De Bu Kafadan İstiyorum 03:06

Ben De Bu Kafadan İstiyorum

Olay budur. Bu amcalarla takilmak isteyenler kimler Hayat budur desem kendimde inanmam,Helalolsun bu guzel insanlara ki yasamda kìsa bir anda olsa tebessum etmek güzel ettirenlerede bence coook özel...