#Bu millete hizmet etmek ibadettir

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa! 15:21

Kerimcan ve Bahar Badminton Oynarsa!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde bu sefer yarışmacılar jürinin değil jüri yarışmacıların dikkatini dağıttı ve Öykü Serter olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetenek Yarışmasında Şarkının Sözlerini Unutan Kızına Yardım Eden Muhteşem Anne 01:20

Yetenek Yarışmasında Şarkının Sözlerini Unutan Kızına Yardım Eden Muht

Sahnede gergin anlar yaşayan kız mikrofonun başındayken şarkının sözlerini unutuyor. O anlarda kızına elinden gelen en iyi şekilde yardım etmek isteyen anne sahneye atlayarak muhteşem bir anın yaşanmasını sağlıyor!..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti 02:50

Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti

Trabzon'un Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş ederek 1 saat boyunca korku ve paniğe neden olan şahıs ikna edilmesinin ardından eylemine son verdi. Son olarak İçişleri ..

İntihara Yeltenen Adamı Kurtarmak İçin Kamyon Çeken Polis 00:36

İntihara Yeltenen Adamı Kurtarmak İçin Kamyon Çeken Polis

ABD'de intihar etmek isteyen adamı engellemek isteyen polis, 13 tane kamyonu köprünün altına çekti...

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eşi Dans Gösterisine Gelmeyince Tek Başına Performans Sergileyen Koca Yürekli Çocuk 01:14

Eşi Dans Gösterisine Gelmeyince Tek Başına Performans Sergileyen Koca

Antalya'da Halide Edip Adıvar anaokulu öğrencilerinin '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' gösterilerinde hazırladıkları dans performanslarını sergileyecekleri sırada, çiftlerden birinin gelmemesinden dolayı sahn..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu 06:43

Sebile Ölmez - Gi̇zli̇ Takma Ki̇rpi̇k Yöntemi İşe Yarıyor Mu

Takma kirpikleriniz dışarıdan görünmesin, yakından baktıklarında asla anlaşılmasın istiyorsanız biraz uğraş sonucunda bu görüntüyü elde etmek mümkün. Ben ilk denemede zorlansam da daha sonra kirpiği 3'e böldüm ve çok kol..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi 02:34

Portakal Diliminde Kereviz Salata Tarifi

Malzemeler: 1 büyük adet kereviz yaklaşık 1 su bardağına yakın katıca tatlı yoğurt 5-6 adet kornişon salatalık turşusu tuz servis etmek için nane yaprakları, portakal kabuğu rendesi..

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:58

Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

Malzemeler: yaklaşık 3-4 kişilik 6-8 adet çok iri olmayan boy patates (yaklaşık yarım kilodan az) 1 yemek kaşığı doluca tereyağı 1 ufak kase rendelenmiş kaşar peyniri tuz, karabiber üzeri için: 1 büyük kase haşlanmış bez..

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti 01:18

İsrail Güçleri Batı Şeria'daki Gösterilere Müdahale Etti

Filistinliler, ABD Büyükelçiliğinin Kudüs'e taşınmasını ve İsrail'in kuruluş yıl dönümü olan Nekbe'nin (Büyük Felaket) 70. yılını protesto etmek için Batı Şeria ile Kudüs arasındaki Kalendiya askeri kontrol noktası yakın..

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 00:43

Silahlı Gasp Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Sao Paulo'da gerçekleşen olayda, bir adam silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek istedi. Ancak o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Berna Arkadaşlarına Veda Etti Senden Sonra Bize Nazar Değdi 71. Bölüm Survivor 2018 04:11

Berna Arkadaşlarına Veda Etti Senden Sonra Bize Nazar Değdi 71. Bölüm

Sakatlandığı için Survivor 2018'e veda etmek zorunda kalan Berna Canbeldek, adaya gelerek arkadaşlarına veda etti.....

  • BETA tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi 00:43

Kahraman Kadın Silahlı Gaspçıyı Böyle Etkisiz Hale Getirdi

Silahıyla kaldırımdaki insanları gasp etmek isteyen adam, o sırada çocuğunu okuldan almaya gelen 42 yaşındaki kadın polis Katia da Silva Sastre tarafından etkisiz hale getirildi. Brezilya'nın Sao Paulo eyaletinde gerçekl..

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil ) 02:27

Ev Modasında Hayaller ve Gerçekler ( Miray Akovalıgil )

Aşağıdakilerden hangisi evde yalnızken yaptığınız eylemlerden birisidir? A) Kendini podyumda zannedip koridorda cat walk yapmak. B) Süslenip püslenip ayna karşısında dans etmek. C) Çığırtarak şarkı söylemek. D) Gözlerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 18.Bölüm İzle

Kamil ile Hayri Mert'i oyun oynamaya çağırmak için Mertlerin evine giderler. Mert az sonra Rüstem ağabeyin geleceğini, bugün dışarıya çıkamayacağını söyler. Eğer isterlerse kendi evlerinin terasında oynayabileceklerini t..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere 02:58

Özdemir Erdoğan Sevdim Seni Bir Kere

Sevdim seni bir kere başkasını sevemem.. Deli diyorlar bana desinler değişemem.. Desinler değişemem desinler değişemem.. Hayatta en zor olan bir insanı tanımak.. Kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak.. Sevgi ..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ayin Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, ..

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu 00:19

İşgalci İsrail Yaralı Filistinliye Yardıma Giden Doktoru Da Vurdu

İşgalci İsrail Filistinlilere karşı zulmünü artırarak devam ettiriyor. Protestocu Filistinlilere ateş açan işgalci güçler ayağından vurulan bir Filistinliyi tedavi etmek için giden sağlık görevlisini de vurdu. O anlar ka..

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı 00:26

Sarhoş Adamın Göl Kenarı ile İmtihanı

Arkadaşı zor durumdayken yardım etmek yerine videoya çekip kahkahayı basan zalımın kamerasına yansıyan sarhoşu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı 00:25

CHP'liler TRT Aracına Saldırdı

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT çalışanlarına saldırdı. İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef göster..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..