#Bu yiyecekleri yanlış yiyorsunuz

Sosyal Medyayı Sallayan Gaspçı Fil 00:43

Sosyal Medyayı Sallayan Gaspçı Fil

Hindistan'da bir yolcu otobüsünün camından hortumunu uzatıp içerideki yiyecekleri yemeye çalışan fil sosyal medyanın ilgi odağı olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan 19:14

Yer Misin Yemez Misin Challenge - Başak Karahan

Sevgili Başak Karahan ile birlikte yer misin yemez misin challenge yaptık :) Rakam ve harflerle belirlediğimiz çoğununun normalde pek de yemeyi tercih etmeyeceğimiz yiyecekleri :) kavanozdan seçtik ve şansımıza çıkanı ya..

  • JET TV tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Russian Subway Dogs Announcement Trailer PS4 PSVITA 01:02

Russian Subway Dogs Announcement Trailer PS4 PSVITA

Welcome, comrades! Meet Russian Subway Dogs, a fast-paced action-arcade game inspired by the real-life stray dogs of the Moscow Metro. We have done extensive, totally legal research in order to fine tune this chaotic sim..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Neden Böceklerden Korkarız 02:43

Neden Böceklerden Korkarız

Böceklerden neden korkarız? Hadi, tamam tamam korkmak demeyelim de neden tiksiniriz? Hadi biraz daha hafifletelim, neden böcekleri ortalıkta görmek istemeyiz? Neden böcek girince bir ortama komik, garip, ilginç hallere g..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi 02:22

El Açması Tadında Ispanaklı Börek Tarifi

Hanımlar bugün sizlere el açması tadında lezzetli bir börek tarifi paylaşıyoruz. Hazır yufkadan kolayca hazırlayabileceğiniz sirkeli ıspanaklı börek tarifimizi sizlerde çok beğeneceksiniz. Çıtır çıtır, yufkanın arasındak..

Avokadodan Gül Yapımı 02:10

Avokadodan Gül Yapımı

Avokadoyla bu kadar haşır neşir olunca böyle değişik şeyleri de öğreniyor insan ister istemez. Neredeyse iki yıldır düzenli şekilde avokado tüketiyoruz. Sağlıklı olduğundan falan değil, sevdiğimizden bu arada. Hatta sağl..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı 00:30

Acil İniş Yapan Mehmetçik'e Köylüler Kucak Açtı

Afyonkarahisar'da helikopterle acil iniş yapan askeri personele köy halkı kucak açtı. Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi Alanyurt Köyü sınırlarında askeri bir helikopter teknik bir aksaklık nedeniyle acil iniş yaptı. Helikop..

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTALAMA ÇEŞİTLERİ 17:57

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTA

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI nORTALAMA ÇEŞİTLERİnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PROBLEMLERnARİTMETİK ORTALAMAnARDIŞIK SAYININ ARİTMETİK ORTALAMASInGEOMETRİK ORTALAMAnHARMONİK ORTALAMAnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PRO..

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTALAMA ÇEŞİTLERİ 17:57

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTA

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI nORTALAMA ÇEŞİTLERİnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PROBLEMLERnARİTMETİK ORTALAMAnARDIŞIK SAYININ ARİTMETİK ORTALAMASInGEOMETRİK ORTALAMAnHARMONİK ORTALAMAnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PRO..

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTALAMA ÇEŞİTLERİ 17:57

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI PROBLEM ÇÖZÜMLERİ ,ORTA

2019 9.SINIF DENKLEM VE EŞİTSİZLİK ORAN ORANTI nORTALAMA ÇEŞİTLERİnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PROBLEMLERnARİTMETİK ORTALAMAnARDIŞIK SAYININ ARİTMETİK ORTALAMASInGEOMETRİK ORTALAMAnHARMONİK ORTALAMAnORAN ORANTI İLE İLGİLİ PRO..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Adam Bir Türlü Tutturamadı 00:19

Adam Bir Türlü Tutturamadı

adam bi türlü tutturamıyor, tercihide yanlış çıktı komik video..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kızlar İlk Kez Erkeklere Makyaj Yaparlarsa Ne Olur? 04:43

Kızlar İlk Kez Erkeklere Makyaj Yaparlarsa Ne Olur?

Birazda eğlenelim.Makyaj yanlış uygulanırsa neler olur!!!Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:İyi seyirler dilerim!..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği 06:04

Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği

Seçim, demokrasinin en önemli saç ayağı. Türkiye'de yanlış bir algı var. O da şudur: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla birlikte seçim yapılmaya başlandı. Ama gerçek böyle değil. Bu toprakların seçimle tanışması 1840 y..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Simay ve Merve Gerildi - Benim Giydiğim Şeyleri Giymişsin 11:44

Simay ve Merve Gerildi - Benim Giydiğim Şeyleri Giymişsin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde Merve Sevin, Simay Tokatlı'nın kombinini kendi kombinlerine benzetince diğer yarışmacıların kışkırtmasıyla ikili arasında kısa bir gerginli..

  • ANKA tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama 13:47

Dilaradan Merveye ŞOK Suçlama

İşte Benim Stilim 7. Sezon 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 148. bölümünde Aleyna Eroğlu ayağa kalkınca bütün yarışmacıları galeyana getirdi ve bütün yarışmacılar stüdyodan gitmek istedi. Merve Sevin ben gidersem ..

  • ANKA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Murat Boz ve Aslı Enver Yeniden Sil Baştan 10:08

Murat Boz ve Aslı Enver Yeniden Sil Baştan

Ünlü popçu Murat Boz verdiği röportajda kendisi ve Aslı Enver hakkında çıkan yalan yanlış yapılan haberlere veryansın etti. Murat Boz sevenlerine seslendi. Yalan Yanlış yapılan haberlere itibar etmesinler dedi. Murat Boz..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..