#Bu İnsanlar manyak gibi şeyler yapıyor

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU! 02:19

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU!

NARKOZ İNSANA HİÇ OLMAYACAK ŞEYLER YAPTIRABİLİYOR, ŞARKI SÖYLEYEN, GÜLEN, ÖFKELENEN ÇOK GÖRDÜK AMA ÇORUM'DA BİR GENÇ NARKOZUN ETKİSİYLE EZAN OKUMAYA BAŞLADI, O ANLARI BİR YAKINI KAYDA ALDI..

BAŞLANGIÇ!!! 01:07

BAŞLANGIÇ!!!

Başlıyoruz, efsane şeyler olacak. Takipte kalın!!!..

  • Emrullah tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik Kaparisi 35:25

Pembe Panter & Big Nose Mischief içine alır!| 35 Dakika Onun En Kaotik

Pembe Panter ve yaramazlıklarını seyredelim! (1) Pinkular Mekaniği - Pink Panther scooter ayırır. Pembe Panter tamir çalıştığında, o şehre tehdit haline içindeki canavarları bulur. (2) Talimatlar için Durdur-Pembe - Pe..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle) 02:51

Güzel Su Mumu Yapımı (DIY Beautiful Water Candle)

Çok ucuz bir şekilde güzel bir su mum yapmak için gerekli olan malzemeler ve yapım aşamaları... İhtiyacınız olacak şeyler: 1.Cam bardak 2.Su 3.( Ya da pişirme yağı)yağ lambası 4.Mum fitili 5.Pusula 6.Makas 7.Teyp 8.Şeff..

  • Kadınca tarafından
  • 1.670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia 43:10

Sleepy Hollow 4.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Columbia

250 yıllık uykunuzdan uyansanız, Dünya?yı yıkılmanın eşiğinde bulsanız ve insanlığın son umuduysanız ne olur? Sizi bilmem de Ichabod Crane uyanınca Sleepy Hollow olmuş. Dizi, The Legend of Sleepy Hollow (Başsız Süvari) h..

  • Tv Series tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı 03:49

Dıy-Dikişsiz -Örgüsüz,Tığsız,Battaniye Yapımı

DIY- ÖRGÜ BATTANİYE: Örgü bilmeyenlerin hatta çocukların yapabileceği bir teknikle saatler içinde battaniye, halı,kilim örebilirsiniz. Dakikalar içinde, şiş, tığ kullanmadan sadece bir mukavva ve yünle harika bir battani..

  • Kadınca tarafından
  • 3.947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Zebercet - Boş Ev 04:30

Zebercet - Boş Ev

Artık çok geç yarım kalan şeyler için Gücüm yom ayağa kalkmaya Sırtımdaki bıçaklardan kalma yaraları Gerek duymadım saklamaya Boş evimde boş şişeler biriktirdim Biraz anı, biraz acı geçiştirdim Eşyaların yerlerini değiş..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar 13:18

Lanetli Büyücünün Evindeyiz Paranormal Olaylar

Doğaüstü varlıkların yardımıyla ya da doğada bulunan gizli güçlere söz geçirmek yoluyla birtakım doğal olmayan işler yaptıklarını ileri süren kimselerin başvurdukları birtakım işlem ve davranışlara verilen genel adtır bü..

  • ZULMA tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Büyü Öğreten İki Melek  Harut ve Marut Nerede 06:00

Büyü Öğreten İki Melek Harut ve Marut Nerede

Uzun yıllar önce Allah Harut ve marut isimli iki meleği Babil şehrine gönderdi. Görevleri isteyenlere büyü öğretmektir. Fakat büyü öğrenmek isteyen kişilere bunu öğretirken bu bilgilerin karşılığının cehennem olduğunu sö..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇ 09:50

Trt Fon Müzi̇kleri̇ Hari̇ka Müzi̇kler 80ler Nostalji̇

32.GÜN,PERDE ARKASI,ANADOOLUDAN GÖRÜNÜM,SPOR SAYFASI,FULİN ARIKAN ,HABERLER,ESKİ MÜZİKLER,VANGELİS,TRT1-TRT2-TRT3-TRT4,NOSTALJİ0ler,90lar,eski diziler,ilk öpücük,lessie,barış manço,bizimkiler,kalan,yalan rüzgarı,küçük şe..

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce