#Bu İnsanlar manyak gibi şeyler yapıyor

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Montaj Mı Gerçek Mi 00:33

Montaj Mı Gerçek Mi

Redbul kanatladirir manyak bisey lan..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun 03:30

Ekin Uzunlar & Selçuk Balcı - Kör Olsun

Söz&Müzik: Mustafa Korkmaz Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç Titiz Elektro & Akustik Gitar: Doğukan Ayd..

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beyaz - Tek 02:08

Beyaz - Tek

Tek şarkı sözleri ile tek kal dene hep büssürü cash yazdım hep kaldım yek göster emek ha gayret çaba hiç bitmeyecek kinim hiç dinmeyecek siktiri çek olunu bulunur sebebi konunun cevaplar olumsuz yolumu bulurum durmada..

Tosbiğin Arkadaşı Yıkanıyor 07:00

Tosbiğin Arkadaşı Yıkanıyor

Niloya yıkanıyor! Niloya banyoda cıbıcıbı yapıyor. Pepee Niloya tospik ile köpüklü banyo yapıyor..

  • Nuskentli47 tarafından
  • 4.693 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Bilal Sonses - Sevme 03:57

Bilal Sonses - Sevme

Bilal Sonses Sevme Müzik Dinle Şarkı sözleri: Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sara..

 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..