#Bu İnsanlar manyak gibi şeyler yapıyor

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor 03:29

Baba Kız, Ata Tohumunu Korumak İçin 5 Yıldır Domates Üretiyor

Denizli’de Orman Mühendisi Aslı Sözeri, babasıyla birlikte 5 yıldır ata tohumu domatesleri korumak için üretim yapıyor. Özel serasında ata tohumundan domates fidanı da üreten Sözeri, fidanların büyük bölümünü ücretsiz ol..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi? 01:33

Köpek Sütü İçmek İnsanları Sinirlendirir mi?

Hayvan hakları koruyucusu PETA, insanlara yeni çıkan bir süt ürününü tanıtmak için tadım testi yapıyor. Başlangıçta herkesin hoşuna giden bu sütün bir köpekten olduğunu öğrenen insanlar bir anda güzel düşüncelerinden vaz..

  • Cowboy tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maymunlar Cehennemi Film İzle 1:44:56

Maymunlar Cehennemi Film İzle

Film, günümüz San Francisco'sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyor. insanlar ve maymunlar arasındaki savaşta çok önemli bir figür haline gelen genç bir bil..

  • Tv Series tarafından
  • 11.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Böyle Bir Şey 00:10

Yok Böyle Bir Şey

İnsanlar bir boyadan neler yapıyor . İyi Seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Kazalarına Durun Diyen Sitemkar Şarkı 03:35

Trafik Kazalarına Durun Diyen Sitemkar Şarkı

İnsanlara dikkat et.Ama sonuçta teorik olarak, insanlar beyinsiz yaratıklar değil sürüş yapıyor olmalıdır diyen parça sizlerle. biraz rusça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'ın Berbat Olan Trenleri 03:05

Hindistan'ın Berbat Olan Trenleri

Hindistan halkının hijyensizliği her tarafa bulaşmış bakmak bile güç olan bu trenlere insanlar yolculuk yapıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibirya Kurdu Ve Bebek Videosu 04:34

Sibirya Kurdu Ve Bebek Videosu

Hayvan bunu yapıyor bizim insanlar çocuklarını bırakıyor biz hayvandan daha kötüyüz Yarabbi utanıyorum..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..