#Bu İşler tehlikeli İşler

Timsah Besleme 01:42

Timsah Besleme

Gölde olan timsaha bir adam balıkla bakın nasıl beslıyor.....

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle 1:23:51

Büyük Tuzak – Colt 45 Film İzle

Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis harekat birliğine katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşında olan genç nişancı, örgütün yozlaşık azalarından biri olan Milo ile tanışır ve kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet Üzerinde Şaklabanlık Yapan Adam 00:59

Motosiklet Üzerinde Şaklabanlık Yapan Adam

Hareket halindeki motosiklet üzerinde tehlikeli hareketler sergileyen çılgın adamın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti 02:35

İşte Osmanlıspor - Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzsonspor, Osmanlıspor engelini 1-0'la aşarak üstüste 4. kez kazandı., Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya..

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Sneijder ile Lens'in İşbirliği Tribünleri Çoşturdu 00:24

Sneijder ile Lens'in İşbirliği Tribünleri Çoşturdu

Hollanda ve İtalya arasında oynanan ve İtalya'nın 2-1 galibiyetiyle biten hazırlık maçında Fenerbahçeli Lens ve Galatasaraylı Sneijder'in birlikte yarattıkları tehlikeli pozisyon tribünleri çoşturdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hit'lerin Ruhunu Çağırdık 12:44

Hit'lerin Ruhunu Çağırdık

Merhaba arkadaşlar! Bazı arkadaşlarımızın Adolf Hitler isteği olmuştu, onun ruhunu çağırmam için ciddi mesajlar almıştım. Sizleri kırmayarak Cihangir'de Alman'ların terkettikleri bir ev buldum, evin içerisinde nazi işare..

  • ZULMA tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm 04:13

Benim Meselem Sensin! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürc..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:22

Ben Bir Yola Giriyorum - Ölene Kadar 11.Bölüm

11.Bölüm özeti: Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisind..

  • ANKA tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm 03:18

Seninle Çalışmak İstiyorum! - Ölene Kadar 11.Bölüm

Atv nin sevilen dizisi Ölene Kadar da 11. Bölümde, Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır.İyi seyirler dilerim, kanalımıza ab..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İyi 10 Sniper Tüfeği 09:20

Dünyanın En İyi 10 Sniper Tüfeği

Keskin nişancıların ne kadar tehlikeli olduğunu ve onlardan kaçış olmadığını gösteren bir video derlemesi LÜTFEN ABONE OLMAYI UNUTMAYALIM :)..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır 11:37

Sihir Nedir Ve Nasıl Yapılır

Sihirli hileler! How To Magic adlı bu bölümde, EvanEraTV'den Evan Era, DANIRE ROYY ile nasılPRANKitup'tan takımlar halinde bir araya geliyor ve 5 Tehlikeli Sihirbazlık Püf Noktası ve Şans! Gösterir! Bu videoyu kolayca y..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum 03:22

Ölene Kadar 11.Bölüm - Ben Bir Yola Giriyorum

11. Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı 01:46

Ölene Kadar 11.Bölüm - Benden Gizlediğin Bir Şey Var Mı

11.Bölüm Özeti; Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan Selvi, Gürcü Zerdan’la tanışmış, adamın kendisine ilgisi..

Ölene Kadar  12.Bölüm Fragman 00:53

Ölene Kadar 12.Bölüm Fragman

Dağhan girdiği yeni yolda kendini ispatlamak ve tehlikeli adamların güvenini kazanmak zorundadır. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır...

Shots Fired Season 1 Ep. 6 00:50

Shots Fired Season 1 Ep. 6

Küçük bir Güney kasabasında ırk yüklü atışların tehlikeli sonuçlarını inceleyen SHOTS FIRED, neden bitti ve kim yapmış? Olan dramatik bir yeni olay serisidir. Gina Prince-Bythewood'dan ( Işıkların Ötesinde Arılar'ı..

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası 26:03

Terkedilmiş CinliKöşkte BirGece Domuz Kapı Vakası

İsmini veremeyeceğimiz X mekanının x köyünde Ürepertici köşk domuzkapı büyüsü ile cinler tarafından basılınca lanetli köşk'e taşınan her aile cinnet geçirip kendilerini, ailelerini öldürmüş kaybolmuş ve bu cinli vaka bu ..

  • ZULMA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ingrid Goes West Fragman 01:22

Ingrid Goes West Fragman

Zihinsel olarak rahatsız olan genç bir kadın olan Ingrid Thorburn (Plaza), mükemmel bir yaşamı olan bir sosyal medya yıldızı olan Taylor Sloane (Olsen) ile takıntılı hale gelir. Ancak Ingrid her şeyi bırakıp batıya doğru..

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybeder 00:48

Kuzey Kore ile Abd Savaşa Girerse İnsanlığın Bir Çoğu Hayatını Kaybede

Papa Francis Kuzey Kore-Amerika Birleşik Devletleri geriliminin giderek tehlikeli boyutlara vardığını belirterek uzlaşmaya varmak için araya üçüncü bir ülkenin girmesi gerektiğini belirtti. Kahire’den Vatikan’a giden uça..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..