#Bu İşte bir terslik var

Nahide Babashlı - Sözün Var (Akustik) 03:20

Nahide Babashlı - Sözün Var (Akustik)

Nahide Babashlı - Sözün Var (Akustik) Müzik Dinle..

Öğrenci yurtlarında kriz var! 02:20

Öğrenci yurtlarında kriz var!

ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARINDA KRİZ VAR... BİRİNCİSİ ÖĞRENCİ YOK... İKİNCİSİ, BAZI ÖĞRENCİLER EŞYASINI ALMADAN YURTTAN AYRILDI... BU DA KRİZ İÇİNDE KRİZ ÇIKARDI... EŞYASI DURAN AMA KENDİ GİDEN ÖĞRENCİLERE, İŞLETMECİLERİN İSYAN..

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi 01:37

Barcelona'da İsyan Var O Bizi Zehirledi

Bartomeu hakkında iyi bir fikre sahip olmak zor. Çünkü o, tavırlarıyla ve yalanlarıyla Barça'yı zehirledi. Bunun da ötesinde hakkında ciddi suçlamalar olan bir başkan olarak güvenilmez biri. O, şu an hükümlü olan birinin..

  • OFSAYT tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı 05:29

Finallerim Var Gerginim Şekerim Düştü Tatlısı

Dilim ekmekleri yağsız bir tavada, yüzü sertleşene kadar yaklaşık bir dakika kızartın. Sonra çevirip diğer tarafları kızarırken her birinin yüzeyine yarım çay kaşığı tereyağı sürün. Arka tarafı da sertleşince çevirin. Bö..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 Nisandan Sonra Sürprizler Var

İşte Erdoğan'ın açıklamaları: ALMAN CUMHURBAŞKANINA TEESSÜF EDERİM Alman Cumhurbaşkanı'na teesüf ediyorum. Beni hedef alan bir açıklama yaptı. Ben Almanya'yı eleştiriyorsam bunu tanımı içinde söylüyorum. Nazi benzetm..

Güçlü Soydemir  Yeminim Var 04:57

Güçlü Soydemir Yeminim Var

Hasretin tutuşup yanar bedende Yanımdan bir adım öte gidende Gülden de güzelsin menekşeden de Senden başka bir çiçeğim yok benim Yeminim var Allah canımı alsa Seviyorum seni herşeyden fazla İki değil inan dört gö..

İtirazım Var Bazen Karımı Dövmek Geliyor İçimden 00:47

İtirazım Var Bazen Karımı Dövmek Geliyor İçimden

Bir polisin karısını dövmek istemesinin İslam'da bir yeri olup olmadığına dair sorduğu soru üzerine bir imamın verebileceği en güzel cevabı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grip Aşısının Yan Etkisi Var Mı 00:35

Grip Aşısının Yan Etkisi Var Mı

Grip aşısının yan etkileri normal aşılardan farklıdır. Aşının yapıldığı yerde hafif bir kırarıklık görülebilir. Bu kızarıklık bir ya da iki gün içinde geçer. Bu da önemli bir yan etki olarak sayılmaz...

  • NABIZ tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın 14:36

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın

Anıl Kangal, 1986 yılında Ankara’da doğdu. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimini tamalayıp çeşitli uluslararası projelerde çalıştı. 26 yaşındayken işinden istifa etti. Yeni Delhi, Hindistan’a tek yön bir uçak bileti alıp 533..

Yenilmezler - Bizde de Hulk Var 03:22

Yenilmezler - Bizde de Hulk Var

SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten kurtarmak için en ..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Paşa Paşa Senden Büyük Allah Var 00:38

Paşa Paşa Senden Büyük Allah Var

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var 02:57

Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var

Söz Teması programında konuşan Gazeteci-Yazar Bülent Erandaç FETÖ davası savcısı Mustafa Alper'in şüpheli ölümünü değerlendirdi. Savcının şüpheli ölümünde Susurlak'a benzer izlerin bulunduğunu ifade eden Erandaç, aracın ..

Her yerde kar var! 02:29

Her yerde kar var!

HER YER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.. KARIN KEYFİNİ HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇIKARDI... BAZEN O SEVİNÇ ESARETE DE DÖNÜŞTÜ... İŞTE YURDUN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI....

Dikkat…Bagajda çocuk var! 01:13

Dikkat…Bagajda çocuk var!

Erzurum'da kaydedilen görüntülerde, otomobilin açık bagajında seyahat eden 2 çocuğun tehlikeli anları başka bir vatandaş tarafından kaydedildi. İşte o anlar.....

Kutuda Ne Var? Elleyerek Tahmin Et 09:11

Kutuda Ne Var? Elleyerek Tahmin Et

Bu videoda son derece eğlenceli bir oyun oynuyorlar. Fırat'ın önünde bir kutu var. İçine ne konduğunu bilmiyor ve elleyerek tahmin etmeye çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var ! 00:22

Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !

Bir beyefendinin şemsiye dansı, kademeli bir şekilde adım adım yaklaştı, gözler sizi kilitli hale getirdi: Kuzum, Şemsiyeye mi ihtiyacınız var !Bu köpek çok tatlı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın 00:36

Atla Gel Şaban - Polis Var Çökün Kandırdım Kalkın

Kısa yoldan para kazanmak zorunda kalan ve bunun için de çözümü at yarışlarında arayan fakir bir adam olan Niyazi (Kemal Sunal), at yarışı tahmininde büyük bir yeteneği olduğunu farkeder. Ancak bu yetenekten mafya babası..

Ebolanın Aşısı Var Mı 01:01

Ebolanın Aşısı Var Mı

Ebola, uzun yıllar önce ortaya çıkan bir hastalık olmasına rağmen aşı çalışmaları yetersizdir. Dolayısıyla henüz hastalığı önleyebilecek bir aşı yoktur...

  • NABIZ tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söyle Ulan Başka Erkek Mi Var 00:37

Söyle Ulan Başka Erkek Mi Var

Yankesici Kız. Hacıhüsrev'de (çekimler Kurtuluş'ta yapılmış) ahşap bir ev. Saçaklı Raziye'nin mutluluğuna diyecek yok ; Plajda, yankesici olarak yetiştirebileceği küçük bir kız (Yıldız) bulmuş ve eve gelirken de Fırıldak..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki 01:18

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki

Doğuştan renk körü olan ve sadece siyah beyaz gören 66 yaşındaki adama doğum gününde renk körlüğünü düzelten enchroma gözlük hediye edildi. İşte izleyenleri duygulandıran o anlar....

Beterin Beteri Var 01:00

Beterin Beteri Var

Günüm kötü geçti demeyin daha kötüleride vardır kesin. İşte örnekler..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapılan İtirazlar Reddedildi Survivor'da Video Hakem Sistemi Var 53. Bölüm Survivor 2018 01:46

Yapılan İtirazlar Reddedildi Survivor'da Video Hakem Sistemi Var 53. B

Yiğit'in kullandığı penaltıda topun çizgiyi geçtiğini iddia eden Ünlüler'in itirazı reddedildi. İşte o anlar...

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce