#Bu Şehir arkandan gelecek final Şarkısı Ömer salman gide gide müzik dinle

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdır‼️KİM ÇAĞIRDI SİZİ? 50:02

İŞGAL, Deprem bölgesine kurulan sahra hastaneleriyle BAŞLADI‼️ Hayırdı

????Şeytan dine zarar vermek için din adamı kılığında, bilime zarar vermek için Bilim adamı kılığında‼️ İnsanı bitirmek isterse, yardım vaadiyle gelir‼️ ????Sistemdeki foyaları ortaya çıkaran kişiye komplo teorisyeni diy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

Amerika’nın Piramit Sistemi 20:03

Amerika’nın Piramit Sistemi

Biz batılı ülkelerin hepsini son derece rasyonel, son derece ciddi, her işlerini ölçüp biçerek, en liyakatli adamları işin başına koyarak yürüdüğünü düşünüyoruz... Bu belli ölçülerde doğru. Kıyasladığımız zaman başka ülk..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 9 ay önce
Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları 04:35

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları

0.0:0.21 All My Life 0.21:0.42 Berlin Take My Breath 0.43:1.02 Some Body Else's Sover 1.03:1.16 What Is Lave 1.17:1.34 The Final Count Down 1.37:1.49 Ace Of Base The Ultimate Collection 1.50:2.24 Boneym. 2.25:2.42 Ola Is..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Harry Styles - Sign of the Times 05:41

Harry Styles - Sign of the Times

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Verse 1] Just stop your crying It’s a sign of the times Welcome to the final show Hope you’re wearing your best clothes You can't bribe the door on your way to the sky You look pret..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım 04:33

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzik..

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi 05:41

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzi..

Astronotun Bir Günü - Rüya 04:25

Astronotun Bir Günü - Rüya

Astronotun Bir Günü - Rüya Dinle Söz & Müzik: Ömer Can Aydın Düzenleme: Umutcan Akmaz, Ömercan Aydın..

Kayra - Kafamda Cehennem 03:40

Kayra - Kafamda Cehennem

Kayra - Kafamda Cehennem Dinle Söz: Kayra Müzik: Da Poet & Radansa Düzenleme: Da Poet Mix-Mastering: Buğra Kunt - Studio BK Yönetmen: Bedirhan Karakurluk Senaryo: Onur Kayra İnal, Bedirhan Karakurluk Yardımcı Yönetmen:..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meyhane Şarkıları 2 - Analog Plak Kaydı - Fasl-ı Muhabbet 49:16

Meyhane Şarkıları 2 - Analog Plak Kaydı - Fasl-ı Muhabbet

Türk Sanat Müziği Ziyafeti size çok iyi gelecek...

Kedili Masa  Siyahlardan 04:14

Kedili Masa Siyahlardan

Bakarlar, seni duyarlar, insanlar.. Sıkılırlar boşluktan.. Her gün, biraz daha geçer zaman Boğarlar, seni kırarlar... Bilmediğin o kadar çok şey var ki içimde kalan, Hayatlardan... Yeni insanlar doğar. Büyür gözümde her..

TNK - Sirenler 04:50

TNK - Sirenler

Sirenler şarkı sözleri ile Sirenler çalıyor artık şehrimizde Pusu kurmuş sokaklara konuşulmayan her cümle Kandırma kendini biliyorsun bunu sen de Korkma buna çoktan hazırız Sirenler çalıyor bizim şehrimizde Gizli rüz..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz 03:33

Zeki Müren-Nasıl Geçti Habersiz

Nasıl Geçti Habersiz Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bazen gözyasi oldu, bazen içli bir sarki Her anini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklarimda tuzun Içimde durur askin Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Bremin - Çawreşamin 04:30

Bremin - Çawreşamin

KURDISH Çavreşamin Le çavreşamın Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Dil dixapinin Oyy le venagarin Salen ten tarin Oyy qatu napirsin Le çavreşamin Oyy bela seremin Estirke çavemin Oyy şewa dilemin Şew..

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev 05:11

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev

ŞARKI SÖZLERİ Begonvil boy vermiştir şimdi Yasemen basmıştır Bodrum'u Kokusu geldi rüzgarın, Bir kelebek öptü boynumu Sen şimdi gerdanını maviye, Göğsünü bir yelkenliye, Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışs..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..