#Bu Şehir arkandan gelecek final Şarkısı Ömer salman gide gide müzik dinle

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı 00:46

Bir Garip Aşk 36. Bölüm Fragmanı

Bir Garip Aşk 36. bölüm fragmanı yayınlandı! ARNAV, LAVANYA’DAN AYRILDIĞINI HERKESE SÖYLER Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğe..

  • PengoTV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otilia'nın Açıklamasında Tercüman Ortalığı Karıştırdı 02:49

Otilia'nın Açıklamasında Tercüman Ortalığı Karıştırdı

Otilia geçmişin Önemli Olmadıgını Şu Anda Ne olduğu ve Gelecek Ne olacagının öneminin oldugunu söylüyor! Eger Bir gün Sinanla Evlilik Olacaksa, Onun Dogru insan oldugu icin olacagını söylüyor.....

  • ANKA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'un 2 Haftadır Kırmızı Kart Görmemesi İlginç 04:27

Trabzonspor'un 2 Haftadır Kırmızı Kart Görmemesi İlginç

Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, oldukça kötü bir dönemden geçtiklerini söylerken, takımının gelecek için özellikle ikinci yarının so..

  • OFSAYT tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12) 03:39

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12)

Yeşim Salkım - Günün Birinde Şarkı Sözleri Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler 06:35

Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler

Kuzey Kore, yeni geliştirdiği kıtalar arası balistik füzeye yüklenebilecek bir hidrojen bombasını denediğini duyurdu. Kim Jong-Un’un yeni bir hidrojen bombası denediklerine ilişkin fotoğraflarının servis edilmesinin ardı..

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı 00:21

Arrow 6.Sezon 2.Fragmanı

Arrow 6.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Bir kahramanın görevi asla bitmiyor. Arrow Sezon 6, 12 Ekim'de CW'de 9/8 c'de başlıyor. Sezon beşinci sıraya yerleşen tozdan sonra, ARROW hayranları, sezon altı sezonun geri alacağı yer..

Zeki Muren- Sorma Arkadasim 04:34

Zeki Muren- Sorma Arkadasim

Sorma arkadaşım, neden dertliyim Her gecen bir yara açıpta gitti Yanık sigarayı bastı kalbime Ardına bakmadan kaçıpta gitti Benden çok iyidir mecnunun hali Yalansa boynuma aşkın vebali Yuvayı terkeden bir kuş misa..

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.527 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi 00:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri El Sani İle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme 2.5 saat sürdü. Katar Emiri'nin ziyareti dün duyurulmuştu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Sani'nin ziyareti ile ilgili şunları söylemişti: Dün Pak..

 Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak 12:33

Arka Sokaklar 12.Sezonunda Neler Olacak

12. sezonu ile bu akşam ekrana gelecek Arka Sokaklar'ın oyuncuları, Kanal D ile Günaydın Türkiye'nin konuğu oldular. Diziyle ilgili çok önemli açıklamalar yapılırken, yeni sezonla ilgili merak edilen soruları yanıtladıla..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler 03:39

Ver Elini Aşk 3.Bölümden İlk Kareler

Kanal D nin sevilen dizilerinden olan Ver Elini Aşk dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan 3.bölümünden kareler sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) 04:21

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017)

Call Of Duty WWII Genişletilmiş Fragmanı (2017) İkinci Dünya Savaşı Oyunu Yayınlandı. Kasım Ayında Genişlemiş Paket İle Oyun Bütün Oyun Severlerin Kullanımına Açık Hale Gelecek...

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Geleceğin Asisi 00:06

Geleceğin Asisi

Bu yaşta bu sinir çok fazla. Şimdiden böyleyse geleceğini tahmin edemiyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'ın TEOG Açıklamalarının Detayları 00:47

Başbakan Yıldırım'ın TEOG Açıklamalarının Detayları

Başbakan Binali Yıldırım, TEOG yerine gelecek yeni sisteme ilişkin açıklama yaptı. Başbakan’ın açıklamalarının ayrıntılarını A Haber muhabiri Tülay Ağaoğlu aktard..

Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Logan - Fragman (2017) 02:14

Logan - Fragman (2017)

Wolverine son kez pençelerini çıkarıyor. 'Logan' filminden şahane ikinci fragman. Eğri oturup doğru konuşmak lazım; Fox, hiçbir X-Men filminde başarılı bir iş ortaya koyamadı. Her zaman bir şeyler eksik kaldı, ya da bekl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da  Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu 01:14

Fransa'da Ön Seçimin Galipleri Belli Oldu

Fransa’da Sosyalistlerin cumhurbaşkanı aday adaylarının ön seçiminde ilk turun galipleri eski Milli Eğitim Bakanı Benoît Hamon ve eski Başbakan Manuel Valls oldu. İlk turu sürpriz bir şekilde lider tamamlayan Hamon, seç..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Parkinsonlu Baba Artık Çocuğunun Elini Tutabiliyor 00:41

Parkinsonlu Baba Artık Çocuğunun Elini Tutabiliyor

39 yaşındaki Yaşar Cantemur, parkinson hastalığı nedeniyle el, kol ve ayaklarının kontrolünde sıkıntı yaşamaya başladı. Ankara'da geçirdiği beyin pili ameliyatı sayesinde vücudundaki titremeler büyük oranda kesilen parki..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..