#Bu Şehir arkandan gelecek final Şarkısı Ömer salman gide gide müzik dinle

FIRAT NEHRİ KURUYOR 1:18:03

FIRAT NEHRİ KURUYOR

Fırat Nehri Kuruyor! Bu Ne Demek? Siyaset Bir Göz Boyamadır! İlim Kurulu Kurun! Gelecek Bitiyor! Sipariş Çocuklar! Hayat Bir Müslüman İçin O Kadar Berrak Ki...! Hız Demek Şeytan Demektir!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Gizli Teşkilat Yeni Düzen İçin Geri Döndü! 1:00:52

Gizli Teşkilat Yeni Düzen İçin Geri Döndü!

Sokakları Karıştıracaklar! Hazır Olun! Sınırlarımız Neden Karışık? İçimizdeki Kaos Dışarı Çıkıyor! Deccal Kim? 14 Aralık'tan Sonra Ne Olacak? Yeni Düzen İçin Dönenler Kim? Gelecek Olanı İsmini Biliyor Muyuz? Çok İy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

2023 1:22:43

2023

2023 yılında neler olacak? Sırbıstan-Kosova, Çin-Tayvan gerilimleri nereye doğru gidiyor? Küseselcilerin en önemli yayınlarından olan, The Economist dergisinin kapağındaki şifreler neler? Dünya ekonomisi nereye gidiyor? ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu 00:57

Maliye Bakanı Zeytindalı Harekatıyla İlgili Konuştu

Maliye Bakanı Naci Ağbal Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili konuştu. Ağbal şunları söyledi : Operasyonun, ekonomi üzerinden olumsuz bir etki meydana getirmesi mümkün değil. Tam tersine, bana göre bu operasyon inşallah amaçla..

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı 00:53

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı

Çinli bilim insanları ilk kez maymun klonladı. Koyun Dolly ile aynı teknik kullanılarak gerçekleştirilen klonlama işleminde 22 sene sonra ilk kez başarı sağlandı. Araştırmacılar yaklaşık 2 aylık olan maymunların sağlık d..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği 02:22

Kabaklı Rulo Buzluk Böreği

Malzemeler; 3 yufka 2 iri veya 3 orta kabak Yarım kalıp kadar beyaz peynir ( kaşar rendesi de olabilir) 1 çay bardağı ayçiçek yağı veya zeytinyağ Pul biber 1 yumurta içine 1 yumurta sarısı üzerine Hazırlanışı; 1.İç mal..

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor 03:27

Hataydaki Son Gelişmeler Belediye Başkanı Anlatıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin kentine yönelik sürdürdüğü Zeytin Dalı operasyonunda 5'inci gün geride kalırken, çatışmaların sürdüğü bölgeye yakın sınır kentleri de zaman zaman gelişmelerden etkileniyor. ..

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi 03:59

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 paket hazir baklavalik yufka(480 gr) Yaklasik 1 su bardagi irmik(ama sizler irmik yerine hindistancevizi yada ceviz serpebilirsiniz yada hicbirsey koymayin) 1 cay bardagi siviyag 100 gr. eritilmis tereyagi(..

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle 41:17

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle 38:20

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle 40:04

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle 2:10:30

Thor Ragnarok Türkçe Dublaj Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

 Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım 06:32

Açma Üstü Peynir Yaptım Böylesini Ben Hiç Tatmadım

Tarif Metni: 1 adet açma 2 yumurta 1 kibrit kutusu, 50 gr kaşak peynir 1 kibrit kutusundan az fazla, 60 gr, beyaz peynir 6 dal maydanoz Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı pul biber 1 adet ..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Kızıl Serçe Türkçe Altyazılı Teaser

Hayatta annesinden ve baleden başka tutkusu olmayan Dominika, geçirdiği bir kaza sonucu baleye veda etmek zorunda kalmıştır. Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenle..