#Bu Şehir arkandan gelecek final Şarkısı Ömer salman gide gide müzik dinle

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın Kahvaltı Keyfi! 01:51

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya'nın Kahvaltı Keyfi!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin spordan sonra Nişantaşında bir kafeden çıkarken görüntülendi.Ve gazetecilere de poz vermeyi ihmal etmediler...

  • ANKA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sera Savaş - Böyle Kalma 03:41

Sera Savaş - Böyle Kalma

Böyle Kalma şarkı sözleri ile Dürüst olacağım kaldıramadım Seni soracağım dayanamadım Bir yere kaçacağım hatırlayamadım Birkaç şey yazacağım anlayamadın Biraz uyusam belki şimdi Seni görürüm belki bir yerde Bir şey ol..

Barış Manço - Ce Sera Le Temps 03:01

Barış Manço - Ce Sera Le Temps

Quand la nuittombera Et que le renfort se levera Le ciel se couvriras de nuages Rouge et tres bas Ce sera le temps ou chacun trembleras CE sera le temps ou chacun se souviendras Il arriveras Il feras tres sombre ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Yasin Obuz’un , Goed Music etiketiyle yayınlanan ÂLÂ isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan GügercinnAranje: Denizkan BoznMix-Mastering: Buğra KuntnYönetmen..

  • GÜL tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Faruğun İskele Evi Minecraft Hard Survivor 2. Bölüm 29:15

Faruğun İskele Evi Minecraft Hard Survivor 2. Bölüm

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli minecraft oynadık faruğun yapmış olduğu iskele evi ve sonra başına gelecek olanlar videomuzda sonuna kadar izleyin iyi seyirler...

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

Kölge feat. İnan Tat- Küçük İnsanlara 03:25

Kölge feat. İnan Tat- Küçük İnsanlara

Söz : Ömer Kara Müzik : Ömer Kara Aranje : İnan Tat Studıo: Konektiva Yönetmen : Ömer Kara Küçük İnsanlara şarkı sözleri ile Küçük Insanlariz Yağmur yağar ince ince üşürüz küçük evlerimizde bizim büyük hayallerimi..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Tanju Okan Çal Çingene 03:51

Tanju Okan Çal Çingene

Çal çingene çal bir daha Al götür beni ona Kemanınla gitarınla O güzel şarkılarınla Al beni götür beni aşkıma Çal çingene çal bir daha Seviyorum inan bana Saçlarıyla havasayıla Yalanıyla nazlarıyla Seviyorum anlasana Ç..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Ekin Uzunlar - Hediye 04:31

Ekin Uzunlar - Hediye

Söz: Tuncay Taşkın Müzik: Matthaios Tsahouridis Aranje: Ömer Uçar Yönetmen: Soner Karakuş & Celal Canik Mix: Mesut Uçar Mastering: Emre Kiral Kemençe: Ekin Uzunlar Akustik Gitar & Elektro Gitar: Gürkan Karaman & Serhan B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.536 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) 03:04

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik)

İpek & Mert - Ayrılığın Kitabı (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Anlamıyor sevdam hayırlardan olmazlardan Koşa koşa kaçıyor aşkı fısıldayan kucaklardan Bir meçhule gidiyor gemileri kalbimin limanlardan Sonu da yok g..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın 04:14

Bahadır Sağlam - Sana Bir Şey Olmasın

Sana Bir Şey Olmasın şarkı sözleri ile Seni benden ne bu şehir ayırır ne de ecel, Yüreğimi en fazla dil yarası acıtır. Bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır. Kendine iyi bak sana birşey olmasın. Günahları gönder,..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni 02:49

Sosyal medya o öğretmeni konuşuyor! İşte dünyanın en süper öğretmeni

Kamyonları çok seven Ömer için iyi kalpli öğretmen okula bir kamyon getirerek Ömer'e sürpriz yapmış. Kamyonu görür görmez çok mutlu olan Ömer ve onun mutluluğuna vesile olan dünyanın en güzel öğretmeninin o anları.....