#Bu Şehir arkandan gelecek final Şarkısı Ömer salman gide gide müzik dinle

İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada 00:56

İzban'da Bıçaklı Dehşet Kamerada

İzmir'de, şehir içi ulaşım yapan İZBAN treninde, iddialara göre bir grup genç, aşırı gürültü yaptıkları için kendisini uyaran yolcuların üzerine yürüdü. Trendeki dehşet anlarında bir yolcu aldığı bıçak darbesiyle hafif y..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Adanalının Uzaya Merdiven Dayaması 00:49

Adanalının Uzaya Merdiven Dayaması

Türkiye’nin gülen yüzü Adana’da şehir dışındaki insanların sıra dışı dediği her komik olay Adanalı için ”Sıradan” bir kavram. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biçerdöver Gelin Arabası Olursa 04:06

Biçerdöver Gelin Arabası Olursa

Tokat'ın Zile ilçesinde dünya evine giren bir çift, gelin arabasına dönüştürdükleri biçerdöverle konvoy yaparak şehir turu attı.Gelin arabası yapmadık araç kalmadı resmen cenaze aracını gelin arabası yaparlar yakında..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deprem Anında Meydana Böyle Koştular 01:24

Deprem Anında Meydana Böyle Koştular

Meksika'da meydana gelen 7.1 büyüklüğündeki deprem anında halk şehir meydanına akın etti...

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Kanada'da Polis Lamborghini'yi Sağa Çekerse 04:24

Kanada'da Polis Lamborghini'yi Sağa Çekerse

Kanada'da gelen şikayet üzerine normal şehir için yol üzerinde yarış alanına giden arabalar arasından Lamborghini'yi durduran polis ehliyet sorup onları kibar bir şekilde kurallara uymaları için uyarıyor. Tabiki sürmek i..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Eşkiyalar Temizlik İşçisini Beyzbol Sopasıyla Öldüresiye Dövdü 01:19

Eşkiyalar Temizlik İşçisini Beyzbol Sopasıyla Öldüresiye Dövdü

Beylikdüzü'nde pazar kurulan sokağı temizleyen su tankeri görevlisine, yol vermediği gerekçesiyle tepki gösteren lüks cipli şehir eşkiyaları beyzbol sopalarıyla saldırdı. İşçiyi sopalarla öldüresiye döven eşkiyalar kayıp..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Ataşehir Saldırganı Yakalandı 00:52

Ataşehir Saldırganı Yakalandı

Ataşehir'de yolda yürüdüğü esnada, A.Ç. isimli kadına önce omuz sonra yumruk atarak kayıplara karışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Şehir eşkıyasının Tıp Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan D. olduğu ..

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi 00:33

KKTC'de Yaralanan Türk Öğrenci Uçakla Getirildi

Trafik kazası geçiren üniversite öğrencisi Ateş, Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla, Mersin'deki şehir hastanesine nakledildi...

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut) 1:36:55

Baskın Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle (Serbuan Maut)

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrının gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apar..

  • Tv Series tarafından
  • 12.591 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Milas'ta Domuz Sürüsü ŞLehre İndi 01:04

Milas'ta Domuz Sürüsü ŞLehre İndi

Muğla Milas'ta aç kalan domuz sürüsü, şehir merkezine indi. Yiyecek bulmak için şehre inen domuz sürüleri, sürücülere zor anlar yaşattı...

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım 01:15

12 Metropolden Çevre İçin Dev Adım

2030'da fosil yakıt tüketen araçlar 12 şehre giremeyecek Dünyanın en büyük şehirleri iklim değişikliğine karşı dev bir adım attı. Londra, Paris ve Los Angeles gibi 12 metropol 2030’a kadar emisyon gazlarını sıfıra düşürm..

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki 02:16

Erdoğan'dan Gazilere Yapılan Saldırıya Çok Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de Muhtarlar toplantısında konuşuyor. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde iki gazi ve ailesine yapılan saldırıya çok sert tepki göstererek: Şehit yakınlarına gazilerimize terbiyesizlik yapan bu şe..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 ) 2:58:58

Çağrı Film İzle ( Dini Film 1977 )

6’ıncı yüzyılda Mekke’de gerçekte yaşanmış olan filmde şehir ileri gelenlerinin Mekke’yi köleliğin alkol ve uyuşturucu gibi maddelerin pençesinde yönettiği anlatılmakta. Kız çocukların yeni doğduklarında canlı olarak göm..

  • Tv Series tarafından
  • 44.894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Ankara’da Mevsimin İlk Karı Yağdı 00:44

Ankara’da Mevsimin İlk Karı Yağdı

Ankara’da mevsimin ilk kar yağışı gerçekleşti. Şehrin yüksek kesimlerinde lapa lapa kar yağarken, şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi...

Lamborghini Urus Terra Sürüş Modu Aktif 00:30

Lamborghini Urus Terra Sürüş Modu Aktif

Lamborghini Urus, her tür arazi için sürüş moduna sahiptir. Parlayan şehir sokaklarından zorlu off-road parçalarına kadar, dünyanın ilk Süper SUV'sı mutlak kontrol ve performans sunar. Terra sürüş modu: Off-roading, olm..

  • BETA tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini Urus Corsa Sürüş Modu Aktif 00:33

Lamborghini Urus Corsa Sürüş Modu Aktif

Dünyanın ilk Süper SUV olan Urus, yarış pistinde olduğu gibi evde de şehir sokaklarında...

  • BETA tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce