#Bucak aşiretine gelin giden

Abisinin Düğününde Çiçekçi Kız Olan Eleman 01:17

Abisinin Düğününde Çiçekçi Kız Olan Eleman

Yabancıların düğünlerinde çiçekçi kız görevini küçük kız çocukları üstlenir. Gelin koridordan yürürken çiçekçi kız görevindeki küçük kız çocukları gelin buketini taşır. Ancak bu düğünde çiçekçi kız bulunamamış ve damadın..

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gelinliğin Altına Eşofman Giymek 00:28

Gelinliğin Altına Eşofman Giymek

Gelin arabasından inmek isteyen gelin altına giydiği eşofman görününce bizleri hayal kırıklığına uğratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış! 04:16

Dolandırmadıkları damat adayı kalmamış!

TÜM TÜRKİYEYİ GEZDİLER, DAMAT ADAYLARINI EVLİLİK VAADİYLE KANDIRDILAR… HER YENİ GÜN BAŞKA KURBANLARI ÇIKAN SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN KATILDIĞI, DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINDA YİNE TANSİYON YÜKSELDİ… TÜRKİ..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı 01:15

Hırsızlar Kasayı Çaldı Serveti Alamadan Bahçeye Attı

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Mahallesi 4 bin 393 sokakta bir evin 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Sivas'a giden Zeki Çoban'ın evine giren hırsızlar, televizyon ve evdeki çelik kasay..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı 00:33

Çekim İçin Ölümü Göze Aldı

Fotoğraf çekimi için Dubai'ye giden Rus model Viktoria Odintsova, gökdelenin tepesine çıkarak hiçbir güvenlik önlemi almadan yaptığı riskli çekimle sosyal medyada tepki gördü...

Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu 00:36

Uçakta Patlayan Kulaklık Paniğe Sebep Oldu

Avustralya'ya giden bir uçakta yolculardan birinin kullandığı kulaklığın patlaması kısa süreli paniğe sebep oldu. Pekin'den Melbourne'e giden uçakta ismi açıklanmayan bayan bir yolcu müzik dinlerken yüzünün yanmaya başl..

 Meryem Uzerli Tesettüre Girdi 00:30

Meryem Uzerli Tesettüre Girdi

Suudi Arabistan’a üç günlük bir seyahata giden oyuncu Meryem Uzerli tesettürlü fotoğraf ve videosunu sosyal medyadan hesabından paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

maNga - Dursun Zaman 05:19

maNga - Dursun Zaman

Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah o..

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Sezgin Seymen - Bir Gece 04:13

Sezgin Seymen - Bir Gece

Yıldızlar bile küsmüş yok olmuşlar bile Camın buğusuna ismini yazıyorum ellerimle Sokak lambaları bile bu gece seyre dalmış Dünya uykuda ben hala direniyorum niye Ama olmuyor bu aşk böyle Gözlerim aşkının nöbetinde Geri..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.304 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay! 00:41

Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay!

Londra'daki okulunu Yasin'i özlüyorum diye bırakan Zehra Çilingiroğlu, eğitimine İstanbul'da devam etme kararı alınca annesi Hülya Avşar'dan sevgilisine izin çıktı. Son dönemlerde her yaptığı olay olan Zehra Çilingiroğ..

  • ANKA tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce