#Bucak aşiretine gelin giden

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz-  Müge Anlı İle Tatlı İle Sert 01:26

Ali Yaşar ve Hasan Şükrü Suçsuz- Müge Anlı İle Tatlı İle Sert

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatma..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 435.Bölüm - Hüsnü ve Selin 03:43

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Hüsnü ve Selin

Mesut'un vurulmasının ardından hemen yanına giden Hüsnü Selin'i sakinleştirmeye çalışıyor...

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm 2:15:29

Hangimiz Sevmedik 24. Bölüm

Itır ve Tarık Adalet hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir. Hulusi komise..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Fikret Orman Duruma El Koydu 01:09

Fikret Orman Duruma El Koydu

Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlayan Beşiktaş, son çalışmasını bu akşam Karabük'te yapacak. Zorlu deplasman öncesinde İstanbul'da yapılan son antrenmana Başkan Fikret Orman gelerek takım..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi 01:00

Hapoel Beer Sheva Taraftarından Hz. Musa Koreografisi

Beşiktaş'ı konuk eden Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Hapoel Beer-Sheva taraftarları da koreografileriyle tribünlere renk kattı. Kale arkasındaki ev sahibi taraftarları, Hz. Mus..

  • JokerS tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Özel Bölüm 1 1:09:58

Maceracı _ Özel Bölüm 1

Her hafta Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta birbirinden renkli karelerin yer aldığı özel bölümüyle sizlerle. Kahramanmaraş’a giden Yeni, Maraş’ın bir çok ayak rahatsızlığına iyi gelen, y..

Kısmetse Olur - Didem ve Adnanın Yengesi Arasında Tartışma Çıktı! 04:44

Kısmetse Olur - Didem ve Adnanın Yengesi Arasında Tartışma Çıktı!

Kısmetse Olur 3 Nisan Pazartesi yayınlanan yeni bölümde, Adnan'ın ailesiyle tanışmaya giden Didem, bir anda kendini beklenmedik bir tartışma içinde buluyor. Adnan'ın yengesi tarafından uyarılan Didem deliye dönüyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Didem Adnanın Ailesiyle Tanıştı! 03:29

Kısmetse Olur - Didem Adnanın Ailesiyle Tanıştı!

Adnan'ın ailesiyle tanışmaya giden Didem hep eleştirilere maruz kaldı. O anlarda yaşananlar videomuzda, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi 02:56

Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi

Ay beyaz, deniz mavi eglenin kizlar Yarinden ayrilanin yuregi sizlar Hayatta ne vardir kıymetli, baki. Kimimiz sarhos gibi, kimimiz saki. Sandalımız sanki uçan bir kuştur Hayat dalgalar gibi, bazen yokuştur. Haya..

Cumhuriyetin İlan Haberini İlk Veren Gazeteci Mecdi Sadrettin Sayman izle 10:03

Cumhuriyetin İlan Haberini İlk Veren Gazeteci Mecdi Sadrettin Sayman i

Mecdi Sadrettin Sayman ile cumhuriyetin ilanına giden süreç ve cumhuriyetin ilan haberi hakkında röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi 00:50

Le Pen'in Lübnan Ziyaretinde Başörtüsü Krizi

Fransa’da Cumhurbaşkanlığı için yarışan aşırı sağcı Ulusal Cephe lideri Marine Le Pen’in Lübnan ziyaretinde başörtüsü krizi çıktı. Seçim kampanyası çerçevesinde Lübnan’a giden Le Pen’in Beyrut Müftüsü Abdullatif Deryan ..

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada 02:12

Uçağın AVM'ye Düşme Anı Kamerada

Avustralya’da içinde bir pilot ve 4 yolcu bulunan uçak havalandıktan kısa bir süre sonra alışveriş merkezinin üzerine düştü. Kazada uçaktakilerden kurtulan olmadı. Alev topuna döndü Avustralya’dan Tazmanya’ya golf oynama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor 01:30

Almanya Türkleri Korkutmak İçin Her Yolu Deniyor

eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan 04:35

Kasabı İzleyen Köpeğe Et Alan Güzel İnsan

Sokak köpeğinin kasabı izlemesinden etkilenince bir şeyler yapmak isteyen Gökmen Barıkan, kasapla girdiği tatsız sohbetten sonra eline aldığı tavuk parçasını köpeğe yedirdi. Çekingen tavırlarla etin peşinden giden köpek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle 28:11

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle

Belgeselin 3. bölümünde; Atatürk'ün Manastır 3. Orduya tayin olması, 1909’da 31 Mart Olayını bastırmak üzere İstanbul'a giden harekat ordusunda kurmay başkanı olması, Enver, Talat ve Cevat Paşa'yla ilişkileri konu edilme..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Davaro Film İzle 1:34:01

Davaro Film İzle

Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğünü dur..

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..