#Bucak aşiretine gelin giden

Yarım Halde Giden Araba 01:31

Yarım Halde Giden Araba

Eski model arabasını ikiye bölen adam arabasının yarısı kalan ön kısmına binmiş. Yarım şekilde gitmeye devam eden araba şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu 02:25

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu

Samsun'da fırında çalışan şahıs bisikleti ile işe giderken otomobilin çarpıp 30 metre fırlatması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI 00:39

KAVGA İHBARINA GİDEN BEKÇİLERE SALDIRI

YARALANAN 2 BEKÇİDEN BİRİ KALDIRILDIĞI HASTANE DE ŞEHİT OLDU..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin altında kalarak yaşamını yitirdi 00:45

Adıyaman'da feci olay! Okuldan çıkarak evine giden çocuk, servisin alt

Adıyaman’da okuldan çıkarak evinin yolunu tutan ve yolun karşı tarafına geçmek isterken öğrenci servisinin altında kalarak ezilen 11 yaşındaki öğrenci, hastanede yaşam savaşını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Eskisar..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Benzin Almaya Bornozla Giden Adam 00:29

Benzin Almaya Bornozla Giden Adam

BENZİN İSTASYONUNDA ARACINA YAKIT ALMAK İSTEYEN ADAM GİYİMİYLE KENDİSİNİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTMIŞ. ADAM BENZİN İSTASYONUNA BORNOZLA GELMİŞ...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar 00:14

Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar

Bu tavuklar eceline susamış olmalı... Tavuk ürünleri satan firmanın fabrikasına doğru ilerleyen tavuklar tehlikenin farkında değil....

  • PengoTV tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kasiyerin Telefonunu Alıp Giden Müşteri 00:24

Kasiyerin Telefonunu Alıp Giden Müşteri

Rusya'da bir markette alışveriş yapan kadın, aldıklarını poşete koyarken araya kaynayan kasiyerin telefonunu da almış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Dil Tengî - Gelin Oy 03:39

Dil Tengî - Gelin Oy

GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY YANDI YÜREK DERİN OY OY OY YÜCE DAĞDA KAR OLMAZ MI SEVENDE EFKÂR OLMAZ MI NAZLI YÂRDAN AYRILIRSAM DÜNYA BANA DAR OLMAZ MI GELİN OY GELİN OY OY OY GELİN OY GELİN OY OY OY..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Gelin Çiçeği Modelleri 00:59

Gelin Çiçeği Modelleri

2017 Gelin Çiçekleri modelleri her türlü kesme çiçek arajmanlarıyla güzel bir çiçek demeti haline dönüştürülmüş. Kuru ya da canlı çiçek tercihlerinin bulunduğu bu sezon gelin buketlerinde her rengi elinizde taşıyabilirsi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezo Gelin Türkü Hikayesi 07:41

Ezo Gelin Türkü Hikayesi

Ezo Gelin Türkü Hikayesi..

  • Candy tarafından
  • 2.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkat Çeken Gelin Başı Modelleri 18:39

Dikkat Çeken Gelin Başı Modelleri

Şimdi son yılların gelin başı modelleri yakından inceleyelim: Gelin başı için saç modelleri Son yıllarda dağınık, serbest bırakılmış gelin başı çok revaçta.. Hala gelin topuzu olarak geçse de günümüzde gelin başları daha..

  • Kadınca tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gelin Makyajı - Kır Düğünü 16:46

Gelin Makyajı - Kır Düğünü

kır düğünü için kır düğünü konsepti gelin makyajı, bire bir uygulamalı anlatımlı kır gelin makyajı..

  • Kadınca tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yudum - Suya Gider Allı Gelin Türkü 04:55

Yudum - Suya Gider Allı Gelin Türkü

Suya Gider Allı Gelin Has Gelin Topukların Nokta Nokta Bas Gelin Bu Güzellik Sade Sana Has Gelin Bilmiyon Mu Benim Sana Yandığım Ellerin Köyünde Garip Kaldığım Suya Gider Su Testisin Doldurur Eve Gelir Gül Benzini S..

Biçerdöver Gelin Arabası Olursa 04:06

Biçerdöver Gelin Arabası Olursa

Tokat'ın Zile ilçesinde dünya evine giren bir çift, gelin arabasına dönüştürdükleri biçerdöverle konvoy yaparak şehir turu attı.Gelin arabası yapmadık araç kalmadı resmen cenaze aracını gelin arabası yaparlar yakında..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve k..

Eğreti Gelin Ladik Fragman 02:28

Eğreti Gelin Ladik Fragman

Dram türündeki “Eğreti Gelin Ladik” filminin yönetmen koltuğunda Zaim Güvenç ve Deniz Güvenç oturuyor. Yeşim Salkım’ın başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Sevinç Meşe, Deniz Güvenç, Zaim Güvenç, Özgür ..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

İstanbullu Gelin 28. Bölüm Fragmanı 01:02

İstanbullu Gelin 28. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman 00:49

İstanbullu Gelin 39. Bölüm 2. Fragman

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı 00:50

İstanbullu Gelin 41. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..