#Bugün haberler

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Dans Et Eğlen Alkışla  Edis ile Feris  Çocuk Şarkıları 01:23

Dans Et Eğlen Alkışla Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Haydi gül neşelen, bugün en güzel günün Dans et, zıpla,eğlen bugün senin doğum günün Haydi mumları üfle, bir dilek tut düşündüğün Şarkı söyle neşelen, bugün senin doğum günün İyiki doğdun la la la Mutlu yıllar la la la ..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti 25:47

Orhan Gencebay Ve Birçok İsim Mesam'dan İstifa Etti

Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’nde sular bir türlü durulmuyor!.. Arif Sağ ve Orhan Gencebay arasındaki tartışma büyüdü. Orhan Gencebay, bugün dört arkadaşıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek MESA..

  • BETA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife Listesi 02:15

İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife List

İstanbul lulara Kötü Haber Ulaşıma Yüzde 13 Zam Geldi İşte Tarife Listesi ''haberler,Son dakika Haberler,Dünyadan Haberler,..

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim 03:01

Ayrılığına Sebeb Gösterilen Ogan Şenyolcu Kim

Eda Erol'un eski sevgilisi Ogan Şenyolcu'dan açıklama geldiKasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı. Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi. Çık..

  • ANKA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Kaan Erten - 23 Nisan 02:31

Kaan Erten - 23 Nisan

23 Nisan şarkı sözleri ile Bugün en mutlu gün Bugün en kutlu gün Atamızın bize sunduğu En özel en yüce gün Bugün yirmi üç nisan Bu ne coşku ne heyecan Cumhuriyet'in ışığı En eşsiz armağan Hedefe yürüyoruz Umuda koşuy..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi 04:32

Canan Başaran - Kuru Yaprak Gibi

ŞARKI SÖZLERİ Kuru yaprak gibi düştüm dalımdan Savurdu her yana yel beni bugün Yıldırımlar düştü dolular yagdi Sürükleyip gider sel beni bugün Uzuyor geceler sabah olmuyor Karanlık dünyama güneş doğmuyor Bekliyor..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Günahlara Dur De İbretlik Klip 01:46

Günahlara Dur De İbretlik Klip

Günahlara Dur de İsimli İlahisine Klip çeken Dayı nın videosu. Sözler: Bugün Kafayı çekme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şeytana at bir Tekeme Bugün Gıybet etme.Şeytana at bir Tekeme Günahlara bir Dur de..Şe..

  • JET TV tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

Ayla Celik - Aşk Şarkıları 04:01

Ayla Celik - Aşk Şarkıları

Söylememem gereken her şeyi söyledim Yapmamam gereken her şeyi yaptım Ben yolcu olarak doğmuşum Peşimden gelme Say ki bugün karşılaşmadık Say ki bugün ne sen ne ben yaşadık Say ki hiçbir şeydik var olmadık Peşimden gelm..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..