#Bugün haberler

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı 03:04

Ferhan Şensoy, Ses Tiyatrosu'ndan son yolculuğuna böyle uğurlandı

Salı günü İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Usta tiyatrocu için ilk tören bi..

Pinhâni - Bilir O Beni 03:48

Pinhâni - Bilir O Beni

Yönetmen : İmre Haydaroğlu. Söz-Müzik-Düzenleme: Sinan Kaynakcı Kayıt: Selim Aydın (Nordic) Miks: Berk Kula Mastering: Eray Polat Akın Eldes: Elektrik Gitar, E-Bow Selim Aydın: Bas Gitar Ediz Hafızoğlu: Davul Sinan Kay..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Kayseride 50 Gömülü Savaş Uçağı Bulundu 01:45

Kayseride 50 Gömülü Savaş Uçağı Bulundu

Kayseride 50 Tane Gömülü Savaş Uçağı Bulundu -Abd'nin Zorlamasıyla Gömülen 50 Savaş Uçağı İzle..

Af Örgütü'nden 08:01

Af Örgütü'nden "Musul" Uyarısı

Af Örgütü'nden Musul Uyarısı Uluslararası Af Örgütü uzmanı Donatella Rovera Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Rovera, Musul operasyonunda insan haklarının ihlal edilme..

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor 07:32

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor

Abd Şii Milislerin Musul'a Girmesini İstemiyor Atlantic Council Ortadoğu uzmanı Nabeel Khoury dördüncü gününe giren Musul operasyonunu NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye değerlendirdi. Musul operasyonu ve ..

Avustralya’da polen fırtınası can aldı 00:55

Avustralya’da polen fırtınası can aldı

Avustralya'nın Melbourne kentinde etkili olan 'polen' içerikli fırtına yüzünden altı kişi öldü. Ölenlerin astım ve solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdiği belirtildi...

  • Cowboy tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir oyun 01:05

Trump'la görüşen Tayvan liderine Çin'den tepki- Bu sadece hileli bir o

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlığı’na seçilen Donald Trump'ın, Washington yönetiminin 1979'da diplomatik ilişkilerini kestiği Tayvan'ın Devlet Başkanı Tsai Ing-wen ile telefonda görüşmesi Çin'in tepkisini çekti..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı 01:23

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı

Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Suriye ve Irak'ta bozguna uğrayan Işid üyelerinin Avrupa'da terör eylemleri düzenleyebileceği uyarısında bulundu. Örgütün AB sınırları içerisinde saldırı için yeni taktikler geliştirdiği..

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

Kar Üstünde Zincirleme  Kaza 01:18

Kar Üstünde Zincirleme Kaza

Kar, Kanada - Montreal'de Devasa Kazaya Neden Oldu . Gözlemciler, iki otobüs, bir polis kruvazörü ve karlı bir kar temizleyicisi ,araba mağdur oldular...

Şöhretin Zeki Müren'e Kazandırdıkları ve Kaybettirdikleri 01:57

Şöhretin Zeki Müren'e Kazandırdıkları ve Kaybettirdikleri

Bir Hoş Sada belgeselinde Zeki Müren'e yöneltilen soru ve kadife sesiyle Müren'in cevabı. 34 yıllık şöhretinin kendisine getirdiklerini ve götürdüklerini böyle anlattı Zeki Müren...

  • PengoTV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak 00:35

Trump- Başkan seçildiğim için Softbank ABD'de yatırım yapacak

Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri başkanlığı görevini Barack Obama'dan devralacak Donald Trump, Japon Softbank'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde 50 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı...

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi 00:56

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi hafta sonunda iki günlük Çocuk Hakları Zirvesi'ne ev sahipliği edecek. Zirvenin organizatörlerinden, 2014 Nobel Barış Ödülü sahibi Hintli çocuk hakları savunucusu Kailaş Satyarthi ülkede ..

Lyon′da Işık Festivali büyüledi 00:55

Lyon′da Işık Festivali büyüledi

Fransa'nın Lyon kentinde geleneksel olarak yapılan Işık Festivali yine binlerce kişinin ilgisini çekti..

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi 00:43

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi

Suriye'deki antik Palmira (Tedmur) kenti yeniden terör örgütü Daeş'in kontrolüne geçti. Yerel aktivistler kent çevresinde yoğun çatışmaların devam ettiğini, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Daeş mevzilerini bombala..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama 01:16

Bulgaristan'da gaz taşıyan yük treninde patlama

Bulgaristan'da gaz taşıyan bir yük treninde meydana gelen patlamada, en az 5 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. Kazaya, gaz taşıyan yük treninin son iki vagonunun yüksek gerilim hattına değmesinin yol açtığı tahmin ediliyor..

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü 00:34

Nijerya'da kilisenin çatısı çöktü- En az 60 ölü

Nijerya'nın Akwa Ibom eyaletinin başkenti Uyo'da bir kilisenin çatısı çöktü. Yerel medya olayda 50 ile 200 arasında ölü olduğunu aktardı. Ayinin yapıldığı kilisenin çatısının henüz inşaat halinde olduğu bildirildi. B..

Gazze’nin Silikon Vadisi 01:13

Gazze’nin Silikon Vadisi

İsrail'in uyguladığı abluka altında yaşamını sürdüren Gazzeliler yine de hayallerinin peşinden koşuyor. Bir grup Filistinli genç, Google destekli bir Start-Up projesini hayata geçirdi.....

Zürafaların nesli tehdit altında 01:03

Zürafaların nesli tehdit altında

Doğada yaşayan zürafaların sayısı son 30 yılda yüzde 40 azaldı. Kenya gibi ülkelerde tarım alanı açmak için zürafaların yaşam alanlarına müdahele ediliyor...

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı 00:51

Fransa'da Nice saldırısıyla ilgili ülke genelinde 11 gözaltı

Fransa polisi geçtiğimiz Temmuz ayında yaşanan Nice Saldırısı ile ilgili pazartesi günü 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Savcılık kaynaklarından alınan bilgilere göre gözaltına alınanların saldırıyı gerçekleştiren kişiye do..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman gibi karşılandı 01:17

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaranlar aktivistler tarafından kahraman

Lüksleaks skandalını ortaya çıkaran iki kişi ve bir Fransız gazetecinin mahkeme süreci devam ediyor. Skandalı ortaya çıkardıkları gerekçesi ile hedef tahtasında bulunan bu kişiler Lüksemburg'da sivil toplum örgütleri ta..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..