#Bukelamun renkli telefonlara dokunursa ne olur

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler Barbie Oyuncakları 12:18

Star Kötü Güçlere Karşı Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru (Play Doh) ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Star Kötü Güçlere Karşı sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtamdan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkı..

  • TEK KANAL tarafından
  • 178 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu 00:46

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu

Bahçelievler’de polis olma hayali olan engelli çocuk, doğum gününü mahalle muhtarının girişimleri sayesinde görevi başındaki polis abileriyle birlikte kutladı. Polis aracına binerek hayalini gerçekleştiren engelli çocuğu..

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

Otomobille yarışa girdi 00:43

Otomobille yarışa girdi

AĞRI'DA BİR EŞEK HAREKET HALİNDEKİ OTOMOBİLİN PEŞİNE TAKILDI, KENDİNCE YARIŞA GİRİNCE ORTAYA RENKLİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI..

Nostaljik bir yarış 01:55

Nostaljik bir yarış

Vosvos tutkunları İstanbul Beykoz’da bir araya geldi. Eğlenceli buluşmada çok renkli görüntüler kaydedildi...

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor 02:12

Mor Ve Bordo Sebzeler Hastalıklarla Savaşıyor

Ramazan ayı yaklaşırken vitamin ve lif deposu yiyecekler de ön plana çıkıyor. Özellikle mor renkli sebze ve meyveler C vitamini deposuyken içeriğindeki lifler sayesinde de uzun süre tokluk hissi sağlamasıyla biliniyor...

İlk Sahur Heyecanı 01:46

İlk Sahur Heyecanı

TÜRKİYE DÜN GECE MÜBAREK RAMAZAN AYININ İLK SAHURUNA KALKTI, SOKAKLARDA HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA HEYECAN VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI...

Webmaster Sitesi 08:05

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Webmaster Forum Sitesi 12:50

Webmaster Forum Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESInnKaliteli Webmaster ForumunnUzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış..

Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Laleler De Hoyratlık Mağduru 03:11

Laleler De Hoyratlık Mağduru

İSTANBUL'UN EN RENKLİ SİMGESİ, BAHARIN MÜJDECİSİ LALELER... BU KEZ DİLLERE DESTAN GÜZELLİĞİYLE DEĞİL, YÜREK ACITAN BİR HOYRATLIKLA GÜNDEMDE... GÜLHANE PARKI'NI SÜSLEYEN CANIM LALELER, FOTOĞRAF İŞKENCESİNDE CAN VERDİ... K..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol katediyorlar 09:20

'Berivan'ların yaylalarda zorlu mesaisi- Her gün 10 kilometre yol kate

Muş’ta yaz mevsiminde yüksek rakımlı yaylalarda zorlu yaşam koşullarıyla mücadele eden ve bölgede ‘berivan’ ismiyle bilinen kadınlar, kızgın güneş altında her gün 10 kilometre yol katederek, koyun ve keçilerin süt sağımı..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Pervin Chakar  Ertan Tekin  Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im 04:56

Pervin Chakar Ertan Tekin Dengin Ceyhan - Qani Vur Djan Im

Qani Vur Djan Im şarkı sözleri ile Քանի վուր ջան իմ, Յա՜ր, քի ղուրբան իմ. Աբա ի՛նչ անիմ. Արտասունք անիմ, Շատ հոքուց հանիմ, Յա՛ր, ղադեդ տանիմ. Հաքիլ իս ատլաս, Թուրլու զար ու խաս՝ Սալբու դալ բովուն. Զեռիդ ունիս թաս, Լըցն..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa 07:11

Maşa ile Koca Ayı 26. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde ayıcık ile sevimli kızın evleri yaramazlık sonucu harebeye döner. Televizyona çarpan ayıcık bir patlamaya neden olur ve evleri savaş alanına döner. Evi tamir etmek ayıya düşer. Bu zor görevde t..

  • ÇocukTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Her Yaşta Aynı -Bebekler Komik 01:58

Aşk Her Yaşta Aynı -Bebekler Komik

Çocukken de Aşk ve Erkekler hep aynımı olur !..

  • PengoTV tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ) 02:58

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Do you recall, not long ago We would walk on the sidewalk Innocent, remember? All we did was care for each other Uzun zaman önce değil, hatırlıyor musun Kaldırımda yürüdük. Masum, hatırladın mı? Bütün yaptığımız,..

  • PengoTV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Caner Menemencioğlu - Son Veda 04:29

Caner Menemencioğlu - Son Veda

Bu Can Sana Susar Özlemim Hara Tutulur Başucumda Hayaller Gecelerce Hapseder Pişmanlıklar Hep Geç Kalmışlığa Direnemedi Bu Aşk Ne Yazık Son Veda Bir Anı Kalmasın Senden Son İsteğim Giderken Al Yalanlarını Yanına Götür Uz..

Dogo Arjantin ve Pitbull Karşı Karşıya Gelirse 00:45

Dogo Arjantin ve Pitbull Karşı Karşıya Gelirse

Arjantin Dogo Vikipedi : ilk kez 1920 yılında Arjantin'de avcılık görevi için yetiştilmiş, çok iyi domuz avcısı olan köpek ırkı. Çok zeki, korkusuz, cesur ve oyuncu bir köpektir. Ailesine çok bağlıdır. Sürekli sevilmek,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce