#Buldozere meydan okuyan orangutan

Cami kubbesinde ölümüne tadilat 01:48

Cami kubbesinde ölümüne tadilat

Bursa'da kubbe tadilatına başlanan camide güvenlik tedbiri almadan çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi. İşçilerin ölüme meydan okuduğu o anlar saniye saniye kaydedildi...

MEG - ANNEM 03:10

MEG - ANNEM

Şarkı Sözleri: Yalnızlık ölüm kadar ansız Bi’ gül kara bahtım , yarınlarım onsuz ömrüm sana kalsın Ben annemin dualarında saklıydım Sanarsın herkesin bi’ derdi benmisim gibi Kanarsa gözlerim bu özlemin yan etkisi B..

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin 02:26

Burak & Barış feat. Özlem - Elimde Resmin

Söz: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Müzik: Burak Ceyhan, Barış Ceyhan Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Enes Bilal Taşçı Elimde Resmin şarkı sözleri ile Sonu yokmuş, anladım. Kaldırım köşesinde ağladım...

BÜYÜK FELAKET DEPREM! 3:20:02

BÜYÜK FELAKET DEPREM!

BUNDAN SONRA BEKLENEN DEPREM, GAP, İSTANBUL, İZMİR, KUDÜS, İSKENDERUN, AMONOSLAR, AMİK OVASI, GAVUR DAĞI, GAVUR GÖLÜ KIYAMET TEOLOJİSİ, KIYAMET COĞRAFYASI, YECÜC-MECÜC, DABBETÜL ARZ, SEKİNE, MEHDİ, MESİH, KIYAMET SAVAŞI!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sana Faydası Ne Krt Tv 03:00

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sa

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar! | Oğuz Demir Sana Faydası Ne KRT TV Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Soylu Trabzon meydanında yuhalandı, tepkiler Erdoğan'ın konuşmasında da sürdü... Trabzo..

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce