#Bulunan upsala

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti 05:37

Zeynep Demirel, Çarşı'yı Fethetti

İkinci bebeğine hamile olduğunu açıklayan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, hamileliğine uygun kıyafet bakmak için Beşiktaş Çarşı'da bulunan Sinanpaşa İş Merkezi'nde alışverişe çıktı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görüntüsüyle Parmak İzini Andıran Hırvatistan Adası Baljenic 03:56

Görüntüsüyle Parmak İzini Andıran Hırvatistan Adası Baljenic

Baljenic adası yukarıdan bakıldığında dev bir parmak izine benziyor. Adada bulunan duvarlar UNESCO tarafından korunmaya alınmak üzere...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor 01:14

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor

Borneo'da orangutanların neslinin tükenmemesi için çalışmalarda bulunan bir vakfın girişimleri sonucu 17 orangutan doğal yaşam alanına bırakıldı. Büyük insansı familyasından olan bu maymunların bırakıldığı yer, hayvanlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antik Yelkenli Canlandırıldı 01:07

Antik Yelkenli Canlandırıldı

Akdeniz'de, İsrail açıklarında bulunan 2 bin 500 yıllık bir Antik Yunan dönemi yelkenlisinin kopyası inşa edildi. Bilimsel araştırmalar için kullanılacak olan gemi yoğun ilgi altında suya indirildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor 01:49

DÜNYA HABERLERİ: İtalya AB'den Uzaklaşıyor

Roma'nın doğusunda bulunan Tiburtina istasyonu. daha önce Roma'nın en lüks semtleri arasında bulunuyordu. Şimdi ise halk her gün biraz daha yoksullaştığını belirtiyor. Ekonomik kriz ve göçmen akını gerekçe gösteriliyor. ..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl 00:32

Kelebek Olmayı Bekleyen İki Başlı Tırtıl

İspanya'da bulunan bir hayvan ilk başta merak uyandırmış, iki kafası var. Sonrasında bunun kelebek olmayı bekleyen tırtıl olduğu anlaşılmış...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zor Durumlarda İşinize Yarayacak 15 Şey 07:06

Zor Durumlarda İşinize Yarayacak 15 Şey

İnternette bulunan onlarca farklı bilginin içinde, elbette işinize yarayabilecek bazı şeyler çıkıyor. Bu bilgiler belki hayatınızı kurtarmaz ama bir gün bir yerlerde hayatınızı kolaylaştırabilir.İyi Seyirler.....

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı 01:14

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı

Diyarbakır’da Silahlı Kavga- 1 Ölü, 3 Yaralı Diyarbakır’da iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde merkez Kay..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar! 01:46

NASA'nın Roketlerini Taşıyan Devasa Araçlar!

Roketten daha büyük bir kara yolu taşıtı düşünün! NASA uzaya göndereceği roketleri taşıma işlemini onlara yaptırıyor... 3000 tona yakın ağırlıkları bulunan araçlar gerçekten muazzam!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Karaca Game Of Throns Dizisinin Seçmelerinemi Hazırlanıyor 00:49

Gizem Karaca Game Of Throns Dizisinin Seçmelerinemi Hazırlanıyor

Çok büyük bir izleyici kitlesi bulunan yabancı dizi Game Of Throns Dizisinin seçmelerine katılacağı konuşulan güzel oyuncu bakın konuyla ilgili neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu 03:23

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu

Tatlıses, Fetö'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu Tatlıses, FETÖ'den Tutuklanan Görevlilerden Şikayetçi Oldu FETÖ'den tutuklanan emniyet görevlileri vurulmama göz yumdu diyen Tatlıses, dönemin emniyet ve yarg..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Adventure Time 24.Bölüm 10:46

Adventure Time 24.Bölüm

Finn bebekken bir ormana bırakılmıştır ve boom boom (dışkı)'unu yapar dengesi bozulur ve de boom boom'u orada bulunan yaprağın üzerine düşer ve ona kimse yardım etmez, (bu yüzden herkese yardım etmeye yemin etmiştir)...

Mahsende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Mahsende İnsan Kemiği Bulduk

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce burayı sonuna kadar okursanız, olayları daha iyi anlar ve çözersiniz.Giresunda bulunan dağbayırı tepesinin uç noktalarında yaşanmış bir olayı ele alıyoruz.Bir ev ve bir mahsende b..

  • ZULMA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canım Kardeşim 45.Bölüm 10:30

Canım Kardeşim 45.Bölüm

Lale hanım bahçede iş yaparken bir gül dikeni parmağına batar ve çocuklardan yardım ister. Kanayan parmağa pansuman yaparlar. Mine ve Müge hemşire ve doktor olmaya karar verirler. Lale hanım çocuklara insan bedenin de bu..

Florida'da Görülen Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası 01:51

Florida'da Görülen Deri Sırtlı Deniz Kaplumbağası

Flrorida bulunan Hutchinson adasında yumurtalarını kumsala bıraktıktan sonra tekrar okyanusa açılan deniz kaplumbağası amatör kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..