#Bulunan upsala

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında 01:03

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne FETÖ Operasyonu- 15 Kişi Gözaltında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' kullandıkları belirlenen 15 kişi, düzenlenen operasyonla gözalt..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Yürek Yemiş Adam Zehirli Aslan Balığı 16:04

Yürek Yemiş Adam Zehirli Aslan Balığı

Vücutlarında bulunan iğnelerle insanları ölüme kadar götürebilecek kadar zehirli olan aslan balıkları çılgın doğa adamımız Coyote Peterson'ın hedefindeydi. Gergin hazırlanma süresinden sonra kendini hazır hisseden yürek ..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhanın Özel Hayatı İle İlgili Açıklamalar 11:43

İzzet Yıldızhanın Özel Hayatı İle İlgili Açıklamalar

Tayyar Işıksaçan'a hayatıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulunan İzzet Yıldızhan'ın, çok samimi açıklamaları sizlerle.....

  • ANKA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı 01:00

Şanlıurfa’ya Zırhlı Araç Sevkiyatı

Tamamlanan Fırat Kalkanı Harekatı nedeniyle Kilis’te bulunan zırhlı personel taşıyıcı ve zırhlı araçlar, Şanlıurfa'ya gönderiliyor...

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle 07:08

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid Maç Özeti İzle

Las Palmas 0-5 Atletico Madrid (Maç Özeti - 29 Nisan 2017) 29.4.2017, Las Palmas 0 – 5 Atletico Madrid İspanya La Liga’da 3.sırada bulunan Atletico Madrid, Las Palmas’ı ağırladı. Maçı konuk ekip Atletico Madrid 5-0 gibi..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Ünlü Sanatçı Deniz Seki Tahliye Edilecek 04:31

Ünlü Sanatçı Deniz Seki Tahliye Edilecek

Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlamalarından hapishanede bulunan ünlü sanatçı Deniz Seki Haziran ayında tahliye edilecek...

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tottenham 2-0 Arsenal  Maç Özeti İzle 05:35

Tottenham 2-0 Arsenal Maç Özeti İzle

Tottenham 2-0 Arsenal (Maç Özeti - 30 Nisan 2017) 30.4.2017, Tottenham 2 – 0 Arsenal İngiltere Premier Lig’de 2.sırada bulunan Tottenham, Arsenal’i ağırladı. Zorlu mücadeleyi Tottenham, Dele Alli ve Harry Kane’in goller..

Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyorlar 05:45

Görme Engelli Bireylerin Bağımsız Bir Hayat Sürmesi İçin Fark Yaratıyo

Sabancı Vakfı’nın toplumsal gelişmeye katkıda bulunan “sıra dışı kişilerin olağanüstü öykülerini” anlattığı “Fark Yaratanlar” programının sekizinci sezonunun 14’üncü Fark Yaratan’ı görme engelli bireylerin daha bağımsız ..

  • JET TV tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor 01:15

Japonya 1945'ten Bu Yana İlk Kez Askeri Misyona Katılıyor

Kore Adası'nda tansiyonun yükselmesiyle askeri hareketlilik de artarken, Japonya'nın en büyük uçak gemisi Izumo, olası görev gücünde yer almak için Yokosuka Üssü'nden ayrıldı. Halen Kore açıklarında bulunan USS Carl Vi..

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada.. 05:37

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.01.05.2017 Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde ..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü 01:05

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü

PKK, Kaçırdığı Muhtarı Öldürdü Bitlis'in Hizan ilçesinde geçen 26 Eylül'de PKK'lı teröristler tarafından evinden alınarak kaçırılan Bölüklü Köyü Muhtarı Salih Güven, yol kenarında ölü bulundu Bitlis'in Hizan ilçesine ..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle 01:36

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium Mağazası'na horon oynayarak girmek isteyen bir grup Trabzonsporlu taraftar, güvenlik engeli ile karşılaştı...

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi 01:05

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi

Japonya'da bulunan monorail(tek raylı sistem) metrolarının, yol değişim süreçleri hızlandırılmış bir şekilde kameralara kaydedildi. Hızlı olduğundan mıdır bilinmez, ama bir tane yanlış sinyalin gelmesi trenlerin birbirin..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi! 10:48

Kılıçdaroğlu Kimlere Gözdağı Verdi!

Recep Tayyip Erdoğan için, sürekli diktatör açıklamalarında bulunan Kılıçdaroğlu kimler için Kapının önüne koyarım dedi..

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu 00:59

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..