#Bulunduğu

Olacak O Kadar (Okan Bayülgen Ve Cem Yılmaz) 10:40

Olacak O Kadar (Okan Bayülgen Ve Cem Yılmaz)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Afiyet Olsun) 03:49

Olacak O Kadar (Afiyet Olsun)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Olacak O Kadar (Devir Dayıların Devri) 04:06

Olacak O Kadar (Devir Dayıların Devri)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 1.320 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor 00:35

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Sürüyor

Suriye sınırındaki Kilis'e askeri sevkiyat yapıldı.Alınan bilgiye göre, bazı illerden gönderilen askeri araçlar, jandarma ekiplerinin eskortluğunda kente getirildi.Konvoyda 8 obüs yüklü tır ile zırhlı personel taşıyıcı a..

Rusya Yanlışlıkla Yerel Halka Bomba Yağdırdı! 00:27

Rusya Yanlışlıkla Yerel Halka Bomba Yağdırdı!

Rusya'nın, Zapad-2017 Askeri tatbikatı sırasında yanlışlıkla yerel halkın bulunduğu bölgeyi uçaklarla vurduğu anlar amatör bir kameraya böyle yansıdı...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını 03:52

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şubesinin bulunduğu binanın çatısında yangın çıktı...

Fifa 18 Demosu Çıktı 01:09

Fifa 18 Demosu Çıktı

FIFA 18'in demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirdi. Demoda, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Munich gibi üst düzey takımların da içinde bulunduğu 12 futbol takımı bulunmakt..

  • PengoTV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Atilla Kaptan-Biz Simit Poğaça Ve Sade Gazozla Büyüdük 04:52

Atilla Kaptan-Biz Simit Poğaça Ve Sade Gazozla Büyüdük

Kaptan bu paylaşımında ülkemizin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik politikalar eşliğinde gelişen gıda tüketiminin derinliklerine parmak basıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diktatörlük Mü? Demokrasi Mi? 03:16

Diktatörlük Mü? Demokrasi Mi?

Halkın özgürce seçtiği temsilciler tarafından yönetilmek mi, yoksa bir devletin idaresinin, kayıtsız şartsız bir kişinin elinde bulunduğu yönetim şekli mi?..

  • JET TV tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Al Bohçanı Kaç Gel) 04:16

Olacak O Kadar (Al Bohçanı Kaç Gel)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor 01:12

Bangladeş Başbakanı Hasina; Batı Arakan'ın Acısını Hisssetmiyor

Myanmar ordusunun katliamlarından kaçarak Bangladeş'e sığındılar. Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birkaç ülke hariç herkes acılarına sessiz kaldı. Arakanlı Müslümanlara kapılarını açan Bangladeş'in Başbakanı Şeyh Has..

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı 01:21

Bengal Kaplanları Beyaz Kaplana Böyle Saldırdı

Hindistan'da yer alan Bannerghatta Biyolojik Park'ında beyaz kaplanın bulunduğu kafes açık unutuldu. Karşı kafesten gelen 3 tane Bengal kaplanı, nadir bulunan beyaz kaplana saldırdı. O anlar böyle görüntülendi...

Lunaparkta Dehşet Anları! 01:07

Lunaparkta Dehşet Anları!

Dönme dolapta bir kabinin ters dönmek üzere olduğunu gören görevliler dönme dolabı durduruyor. Biri 5 diğeri 7 yaşında olan 2 çocuğun içinde bulunduğu kabine tırmanan görevli tam o sırada yere düşüyor. Görüntüler bir cep..

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı 00:35

Güvenlik Ekipleri, Göçmeni Dev Dalgalardan Böyle Kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından, Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin kurtarıldığı, 13-15 dola..

Tatlı Hamster 00:37

Tatlı Hamster

Bulunduğu Her Ortama Uyan Hamster Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Feci Kaza Kamerada 01:53

İzmir'de Feci Kaza Kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöze bir aracın çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında, aralarında orman işçilerininde bulunduğu 6 kişi yaralanmış ve bir orman işçisi ölmüştü. Feci ..

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti 00:39

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti

Antalya'da ocakta yemeklerin bulunduğu evinin anahtarını yanlışlıkla çöpe atan ve daireye giremeyen kadının yardımına itfaiye yetişti. Kadının, eve balkondan giren itfaiyeye, İçeriye ayakkabılarla girmeyin, gelirken sig..

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu 01:43

Genç Kadın Yolun Karşısına Geçmek İsterken Canından Oldu

Adana’da, 27 yaşındaki genç kadın yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Genç kadına çarpan, kadın sürücü yanında bulunduğu kişiyle yer değiştirerek olay yerinden otomobille hızla k..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler 02:28

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler, sonra da internette yayınladılar. Skandal görüntüleri, sansürleyerek yayınlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi 00:41

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi.Trabzon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarın tezah..

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık 00:42

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık

İngiltere Prensi Harry, Invictus Oyunları için bulunduğu Kanada'da maçı izlerken patlamış mısırını küçük kızla paylaştı. Patlamış mısır ikili arasında bir oyuna dönüştü. İşte o sempatik anlar....

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..