#Bulunduğu

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı 00:49

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı Yayınlandı. Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (30 Ekim 2017) 02:45

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (30 Ekim 2017)

Draymond Green, Javale McGee, Kristaps Porzingis, Derrick Favors, Bam Adebayo, Anthony Davis, Chandler Parsons, Rudy Gobert, Kyrie Irving, Jaylen Brown, Karl-Anthony Kasabaları ve Andrew Wiggins'in bulunduğu gecenin en i..

  • OFSAYT tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vaşağın Avcıyı Yakından İncelemek İçin Ağaca Çıkması 00:56

Vaşağın Avcıyı Yakından İncelemek İçin Ağaca Çıkması

ABD'de geyik avlamak için ağacın üzerinde pusu kuran avcıyı gören vaşak, avcının bulunduğu ağaca çıkarak küçük bir inceleme yaptıktan sonra yoluna devam etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar 01:38

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu'nda darbeci askerler tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin vatandaşlara ateş etme anlarının bulunduğu yeni görüntüler ortaya çıkt..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı 02:08

Gürcistan’ı Zehirli Asya Böcekleri Sardı

Gürcistan'ın 30'dan fazla bölgesinde zehirli Asya böceklerinin şehrin caddelerinde, evlerde ve ağaçlara yapışmış bir şekilde görüldüğü ve köylerde bir çok tarımsal ürüne ciddi zarar verdiği belirtildi. Gürcistan Devlet S..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

18 Yıl Ceza Aldı, Kadın Avukata Böyle Saldırdı 00:30

18 Yıl Ceza Aldı, Kadın Avukata Böyle Saldırdı

İstanbul'da öz kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 18 yıl hapis cezası alan şahıs, duruşma sonrası müşteki avukatına saldırdı. O anlarsa güvenlik kamerasına yansıdı...

Meryem 16. Bölüm Fragmanı 01:01

Meryem 16. Bölüm Fragmanı

Meryem 16. Bölüm Fragmanı yayında! Güçlü katil mi oluyor? Burcu, içinde bulunduğu zor durumdan Güçlü'yü kurtarmayı başarabilecek mi?..

Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu 01:08

Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde irili ufaklı yaklaşık 100 obruğun bulunduğu bölgede, ikisi son 2 ayda olmak üzere bir yılda 9 yeni obruk oluştu. Tarım arazileri ve yerleşim merkezlerine yakın alanlarda ortaya çıkan obrukla..

TDV'den İdlib'de Okul İnşası 01:45

TDV'den İdlib'de Okul İnşası

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından, İdlib'in Atme bölgesinde, çadırda eğitim gören Suriyeli öğrenciler için modern ders gereçlerinin bulunduğu 8 sınıflık, oyun bahçesi ve kantinin de yer alacağı okul inşa ediliyor...

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Her Şey O Fotoğraflarla Değişti 00:59

Her Şey O Fotoğraflarla Değişti

Bursa'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde yatılı pansiyonda kalarak okuyan, daha sonra öğretmen olup memleketi Van'da hizmet veren Muttalip Şibal, öğrencilerinin fotoğraflarını mezun olduğu okula gönderince, Şibal'in isteği..

Nirvana Nedir 03:33

Nirvana Nedir

Bir nevi gerçeği olduğu gibi kabul etmenin gerektiğini anlatan ve kişinin bulunduğu durumdan memnun olması gerektiğini anlatan bir felsefedir...

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi 01:11

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi

Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşı..

Biri Sevgilinizin Vücuduna İltifat Etse 10:12

Biri Sevgilinizin Vücuduna İltifat Etse

Scorp App 'den alınmış scorp şarkılarının, scorp videolarının, scorp femonenlerinin,scorp müziklerinin, komik scorp videoların bulunduğu kolaj...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle 1:34:05

Ölümcül Deney 3 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu – Resident Evil 3 : Extinction filminin konusunda Carlos Olivera ile L.J yaşamın olduğu bölgede güvenlik yok olunca yaşama tutunmuş bir kaç kişiyide toplarlar. Claire, K-Mart ve Betty ‘ni..

  • Tv Series tarafından
  • 11.857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz 01:54

Erdal Beşi̇kçi̇oğlu Emrah'i Zi̇yaret Edemedi̇m Ama Görüşüyoruz

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Kuruçeşme’de görüntülendi. Arkadaş grubuyla birlikte yemek yiyen Beşikçioğlu mekan çıkışında, Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes’in karıştığı trafik kazası sonucu cezaev..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Alt Geçitte Sıkışan Kamyon Trafiği Felç Etti 01:39

Alt Geçitte Sıkışan Kamyon Trafiği Felç Etti

Isparta’da sebze yüklü kamyon alt geçitte sıkıştı. Trafik felç olurken, kamyon lastiklerinin havası indirilerek bulunduğu yerden kurtarıldı...