#Bulunduğu

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan  Özkan'Mehteri Verdi 02:23

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı Ziyaret Etti Erkan Tan Özkan'Mehteri Verdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cuma günü tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği ortaya çıkan CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Müthiş düşünceleri var. İlk duruşmadan itibaren söyleyecekleri ..

As Tarlasına Düştük Galiba 01:15

As Tarlasına Düştük Galiba

Yeraltı dünyasının en korkulu mensuplarından olan Baba (Sadri Alışık) faaliyette bulunduğu çevreye dehşet saçmakta, buralardan zorla haraç toplamaktadır. Son zamanlarda gizli parolalarını öğrenip, onların adına bu para..

Dombra'yla Hunharca Dans Eden Pendikli Bayan 01:22

Dombra'yla Hunharca Dans Eden Pendikli Bayan

Pendik'te seçim kampanyaları için standların bulunduğu bölgede dombra şarkısını duyan bayan arkadaşımız kendisini hunharca dans etmekten alı koyamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi 04:40

Atatürk Havalimanı'nda Polis'in Ölümle Sonuçlanan Müdahalesi

ABD vatandaşı siyahi Tracey Lynn Brown (48) isimli kadının, 2013 yılında transit yolcu olarak bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda tartışma yaşadığı polisler tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken polislerin sırtına u..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı 00:47

Bu Arabadan Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Görüntülerin adresi Çin. Kontrolden çıkan bir otomobil, çimlerin de bulunduğu refüjü aşarak karşı şeride uçtu. Otomobil, o sırada seyir halinde olan araçlardan birine de çarparak yoldan çıktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Levent Kırca Tiplemeleri) 02:06

Olacak O Kadar (Levent Kırca Tiplemeleri)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 2.389 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Geçti Borun Pazarı) 04:06

Olacak O Kadar (Geçti Borun Pazarı)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat 02:33

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat

Şanlıurfa’dan Sınıra Askeri Sevkıyat Şanlıurfa’dan Suriye sınırına askeri sevkıyat yapıldı. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkan askeri araçlar Suriye sınırına sevk edildi. Sabah saat..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Olacak O Kadar (Ultra Son) 05:18

Olacak O Kadar (Ultra Son)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar (Konu Mankeni) 04:15

Olacak O Kadar (Konu Mankeni)

Olacak O Kadar, Levent Kırca'nın yarattığı ve oyuncu kadrosunun başında bulunduğu, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan ve halkın sorunlarını anlatan bir eleştirel güldürü programıdır. Yönetmeni Oğul..

  • JET TV tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki 01:00

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki

TBF, Darüşşafaka Doğuş maçında hakeme küçük düşürücü söz ve hareketlerde bulunduğu belirtilen Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman'a 3 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi. Yazarımız Yalçın Dümer verilen bu kararı se..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:50

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu, Anadolu Ajansı (AA) tarafından evinin bulunduğu sokakta görüntülendi...

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi 01:47

FETÖ Firarisi Emre Uslu Virginia'da Görüntülendi

ABD'nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ firarisi Uslu evinin bulunduğu sokakta görüntülenmesine tepki gösterdi. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili sorulara cevap vermeyen Uslu, AA ekibini polis çağırmakla tehdit etti...

Muğla'ya Hint İlgisi 01:52

Muğla'ya Hint İlgisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hindistan ziyareti sonrasında, 50 farklı turizm tur operatörünün bulunduğu Hindistanlı grup, Muğla'ya gelerek turistik bölgelerdeki tarihi ve kültürel alanlarda incelemelerde bulundu..

Eurovision'da Makedon Şarkıcıya Evlilik Teklifi Geldi 01:56

Eurovision'da Makedon Şarkıcıya Evlilik Teklifi Geldi

Oylamaların adaletsiz olduğu gerekçesiyle Türkiye'nin katılmadığı Eurovision'da bir ilk yaşandı. Yarışmada ülkelerin bulunduğu alana giden sunucu Makedonya’dan gelen ekibin solisti Jana Burčeska’yla söyleşi yapmaya başla..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..

Başkentli Resul - Pıtı Pıtı Atıyor Kalbim ( Müstehcen Görüntüler İçerebilir ) 06:17

Başkentli Resul - Pıtı Pıtı Atıyor Kalbim ( Müstehcen Görüntüler İçere

Ankara Pavyonları, sanıldığı gibi varoş kültürün oluşturulduğu bir yer değildir. Ankara Pavyonları bireylerin sosyal bir farklık olduğunu hatırlatarak bireyin bulunduğu ortama adapte eder...

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediye Kafa Atıp Nakavt Eden Koç 01:21

Kediye Kafa Atıp Nakavt Eden Koç

Koç'ların bulunduğu ağıra girip psikopat hareketler sergileyen kedinin hazin sonu kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Edirne'de FETÖ Operasyonu 02:08

Edirne'de FETÖ Operasyonu

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi olayında aktif olarak bulunduğu tespit edilen 3 SAT komandosunun yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul-Edirne Otoyolu'nun Edirne gişeler çıkışında arazi kısmında tespit edilerek y..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Hüngür Hüngür Ağladı 13:01

Hadise Hüngür Hüngür Ağladı

Anne ve çocukların içinde bulunduğu otobüs kazası sonrasında Hadise hüngür hüngür ağladı....

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı 00:43

Fetö'cü Üç Sat Komandosu Yurt Dışına Kaçmak İsterken Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olarak bulunduğu belirlenen üç SAT komandosu, yurt dışına kaçmak için geldikleri Edirne'de yakalandı...