#Bulvar bilmem neden v müzik dinle

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı! 15:40

Emine ve Simay Kim Daha Uzun Kavgasına Girdi Sonuç Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı stüdyodaki herkesi hasta etmenin pişmanlığını yaşarken Tuğba Çiğdem, Simay'ın sürekli kendilerine çikolata alıp yedirdiğini s..

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı! 05:22

Dilara Taşkın O Sözleri Duyunca Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'a neden sponsorundan giyinmediğini sorunca Dilara aynı tip abiyeler olduğu için ve tekrara düşmek istemediği için ..

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel'den Kıskançlık Krizi, Gözyaşlarını Tutamadı! 09:30

Güzel'den Kıskançlık Krizi, Gözyaşlarını Tutamadı!

Evleneceksen Gel de Güzel Anıl'la ilişkisini bitirdikten sonra, yakın arkadaşının Anıl'a talip olarak çıkması Güzel'in sinir krizi geçirmesine neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 00:51

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 9 Nisan Pazar haftanın finali fragmanında, Emre ve Tuğçe ilişkisi evde bir çok adayın eleştirisine neden oluyor! Tuğçe'de herkesi rahatsız eden şey ne?..

  • ANKA tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri 04:45

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cezaevi Günleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cezaevi görüntüleri. Recep Tayyip Erdoğan neden cezaevine girdi? Başbakanın suçu nedir? Recep tayyip erdoğan ustanın hikayesi...

Ölene Kadar  12.Bölüm -Hoşçakal Muzaffer! 04:16

Ölene Kadar 12.Bölüm -Hoşçakal Muzaffer!

Atv de yayınlanan Ölene Kadar dizisisinin 12. bölümünde Muzaffer Bey babalık testi yaptırır ve öğrendiği gerçek onun ölümüne neden olur...

  • ANKA tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo 01:00

Bu Yenilebilir Su Balonu Plastik Şişelerin Sonu Olabilir- Ohoo

Plastik şişeler dünyanın çevre kirliliği konusundaki en büyük düşmanı. Hemen hemen plastik atıkların P'sini de su şişeleri oluşturuyor. Ohoo isimli bu yenilebilir su balonu ise çevre kirliliğine neden olan su şişelerini..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Rezil Oldu 02:17

Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayında Rezil Oldu

Yunanistanın Ekonomisi Bizden Daha İyi Diyen Kemal Kılıçtaroğlu İzleyenlerin Gülümsemelerine Neden Oldu :)) Kemal Kılıçdaroğlu, Abbas Güçlü'ye 'öğrencilire 'başarılı mıyız?' diye sordurttu! Hayır denilince öyle bir bozu..

PKK'nın HAYIR Kampanyası 01:12

PKK'nın HAYIR Kampanyası

PKK'lı yamyamlar neden Hayır dediklerini açık açık söylüyorlar. Birileri de EVET derseniz ülke bölünür diyor.. PKK'NIN HAYIR KAMPANYASI Bu referandum Kürdistan için bir fırsat, HAYIR çıkarsa DEVRİM yapabiliriz. Bu fırsa..

Deniz Serkanova Tuğçe Ekime Acımadı! 11:11

Deniz Serkanova Tuğçe Ekime Acımadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Deniz Serkanova kendisini eleştiren Tuğçe Ekim'e yorumunu iade etti ve Tuğçe'nin yürüyüşünü eleştirdi. Öykü Serter daha sonra Dilara Taşkın ile..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz? 02:27

Hangi Sebepten Karakola Düşerdiniz?

Kimse düşmesin umarız ama olur da bir gün karakola düşseniz sizce bu neden olur? Trafikte kendine hakim olamayanlardan mısınız yoksa kendini tutamayıp saçma sapan kavgalara dahil olanlardan mı? Peki ya siz?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı

Tarık ve Bahar kendilerini şanslı hissetmeye başlayabilirler. Tarık yaptığı büyük jestin altında kalmak istemeyen Bahar güzel bir sürpriz hazırlamanın peşindedir.Hakan cephesinde iler biraz karmaşık hale geliyor. Hakan ..

 He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj 21:05

He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj

İhtiyaç İçin Bir Dost - He-Man 10. Bölüm Güçsüzlüğünden umutsuzluğa düşen Teela'nın kendine güvenen bir dostu olan Ileena, Eternia'nın Transmutatör'üne el koymaya çalışmak için kendisini bağımlılık yaratan bir iksir kul..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..