#Buna misliyle

Servis Şoförünün Motosikletliye Otobanda Saldırısı 00:59

Servis Şoförünün Motosikletliye Otobanda Saldırısı

İstanbul Tem Otoyolu Samandıra Mevkinde bir motosiklet sürücüsü trafikte kendisini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle el kol hareketi yaparak bağırdı. Buna sinirlenen servis şoförü de yolda aracını durdurup motosiklet sürücü..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zhiyun Crane 2 Gimbal İncelemesi 12:32

Zhiyun Crane 2 Gimbal İncelemesi

Zhiyun'un Crane 2 sistemi, ağır Canon makineleri taşıyacak şekilde tasarlanmış. Buna ek olarak, yine desteklenen modellerde, follow focus özelliği de gimbal üzerinden dahili olarak verilmiş...

  • BETA tarafından
  • 543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Ada'da Kalıcı Çözüm Için Rum Tarafı Zihinsel Olarak Hazır Olmalı 01:55

Ada'da Kalıcı Çözüm Için Rum Tarafı Zihinsel Olarak Hazır Olmalı

Başbakan Yıldırım, Ada'da eğer kalıcı, sürdürülebilir bir çözümün mümkün olması gerekiyorsa Güney Kıbrıs Rum tarafının buna zihinsel olarak hazır olması lazım. ifadelerini kullandı...

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel 08:10

Merve Özkaynak Dünyayı Değiştiren Kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bu videomda sizlere dünyayı değiştiren cesur kadınlardan bahsetmek istiyorum. Bu videoyu hepimize ilham vermesi açısından uzun zamandır hazırlamak istiyordum. Kadınlar Günü de buna vesile olmuş oldu...

Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003) 00:59

Ajdar'ın Popstar'a İlk Katıldığı Gün (2003)

Ajdar 2003 yılında Popstar yarışmasının elemelerine katılır.Jüri üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemez ve Ajdar’a “Sen Şarkı Söyleme Bu İş Sana Göre Değil” derler. Buna çok içerlemiş olsa ki, Ajdar ilerleyen zamanlarda kend..

  • JET TV tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale 00:50

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale

Etimesgut'daki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki görüntülerde, darbeci bir subayın zırhlı araç sürücüsüne sür emri verdiği, ancak vatansever askerler tankın önüne geçerek buna engel olduğu görüntü..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 2. Bölüm 2. Fragmanı

İnsanlık Suçu 2. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Cemal, babasının hakkını Gökdemir Ailesi'nden alabilecek mi? Cemal, amcasının yanına giderek; babasının hakkını almakta kararlıdır. Fakat Gökdemir Ailesi'nde buna engel olmak..

Work Şarkısında Twerk Yaptırılan Minnoş Kedi 00:11

Work Şarkısında Twerk Yaptırılan Minnoş Kedi

Haylaz kızlar kedinin zaafını bulmuş tam da şarkısında minnoşa twerk yaptırıyorlar. E gülünür ki buna :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor 01:02

Erdoğan'ı Görmek İçin Van'dan Ankara'ya Yürüyor

Van'da yaşayan Demir ustası Mirza Koğtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşebilmek için Van'dan Ankara'ya yürümeye başladı. Koğtaş, Van'da büyük yenilikler yaptı. Buna bir teşekkür lazım böyle bir yolu terci..

Boyuyla Bir Balığı Yutan Canavar Balık 00:13

Boyuyla Bir Balığı Yutan Canavar Balık

Sanırım sindiremeyince karaya vurup egzersiz yapmaya çıkmış. Buna başka açıklama getiremedim. Keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var 02:07

Erdoğan'dan Derbi Yorumu Burada Bir Su Kaçığı Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yeşilay Zümrüdü Anka Ödülleri'nde konuştu. Dün geceki olaylı derbi hakkında da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ülkemizin en güzide teknik direktörlerinden birisi, aldığı is..

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi 02:52

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi

Yeni Şafak Köşe yazarı Ayşe Böhürler TVNET'te katıldığı Akıl Odası programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Böhürler, Abdullah Gül'ün aday gösterilmeye çalışılmasının sebebinin seçimi ikinci tura taşıyıp b..

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu 02:33

Cumhurbaşkanı Adaylarının Oy Pusulalarındaki Yerleri Belli Oldu

YSK'da cumhurbaşkanı adaylaının oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekildi. Buna göre sıralama, Muharrem İnce, Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partis..

Serdar Ortaç - İki Gözüm 04:45

Serdar Ortaç - İki Gözüm

İki gözüm anlamadım olanı Bulamadım ayrılığa yalanı Bu ne biçim aşk tüketir adamı Kaderle kanlı bıçağım Tahminim yok sen gidince Buna kaç gün dayanırım Tabiattan bu hayattan Daha kaç aşk karalarım Seni yorgun bi..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Ahtapot Döner 05:16

Ahtapot Döner

İtalyan kardeşlerimiz ahtapot etinden döner yapmış. Aslında kendileri buna ahtapot kebap diyorlar ama biz yinede doğrusunu yazalım...

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı 21:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye FETÖ Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnce'nin terörist başı Fetullah Gülen'in iadesinin usulüyle istenmediği iddiası hakkında “Buna pek girmek istemiyorum ama Muharrem Bey’in Adalet Bakanlığına veya MİT’e bunun ispatını yapması lazım...

Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş 01:18

Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş

Silivri'de bir kişi, arızalanan buzdolabını, ilgili firma tarafından tamiri yapılmadığı gerekçesiyle çekiçle parçaladı. Esnaf Rafet Ünver, bir firmadan aldığı buzdolabı arızalanınca servise götürdü. Defalarca servise gi..

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mustafa Kemal Pişman Değil İyi Ki Ümit Karan'ı Söylemişim 88. Bölüm Survivor 2018 01:38

Mustafa Kemal Pişman Değil İyi Ki Ümit Karan'ı Söylemişim 88. Bölüm Su

Mustafa Kemal, konseyden önce eleme adayı olarak seçimini Ümit Karan'dan yana kullanacağını açıkladığını buna rağmen kendisine olumsuz geri dönüş yaptığını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama 03:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tarihi Açıklama

Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Huber Köşkü'nde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seçimlerin gayriresmi sonuçları belli oldu. Buna göre milletimiz şahsımıza cumhurbaşkanlığı vazifesini ve yürütme görevini ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leğende Çimen Asil Köpeğin Muhteşem Sürprizi 00:20

Leğende Çimen Asil Köpeğin Muhteşem Sürprizi

Leğende serinlemesi beklenen köpeğin ''beni buna mı layık gördünüz?'' diyerek leğene işeyip kaçmasını izliyoruz efendim....

  • JET TV tarafından
  • 797 görüntüleme
  • 6 yıl önce