#Buna misliyle

Ferdi Tayfur Uykum Firari 03:53

Ferdi Tayfur Uykum Firari

Koynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi. Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus en..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) 02:18

Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover)

Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) Dinle Nahidə Babaşlı - Saçlarını Taramışsın (Cover) Saçlarıni taramışsın Sarı renge boyamışsın Haberin varmıydı benden Beni bana komamışsın Keşke seni görmeseydim Gönül ve..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi 00:44

Tokatla Son Bulan Evlilik Teklifi

Nijerya'da bir genç sevgilisine evlenme teklifi etmek istemiş. Bunun için alışveriş merkezini seçmiş ancak sevgilisi buna daha hazır değilmiş çünkü tokadı yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club – 2. Sezon 15. Bölüm – Gösteri Devam Etmeli 22:20

Winx Club – 2. Sezon 15. Bölüm – Gösteri Devam Etmeli

Musa bir gece Kızıl Çeşme' de gösteriye çıkacaktır fakat babası buna karşı çıkar ve onu başka bir okula göndermek ister...

  • ÇocukTV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sedat Can - Sen Varsın 04:24

Sedat Can - Sen Varsın

Sen Varsın şarkı sözleri ile Yıldızların içinde ışığın var canım Denizlerin dibinde güzelliğin Yürüdüğüm yollarda gölgen var canım Bulutların üstünde hayalin Geceleri rüyamda İsmin dudağımda Dinlediğim şarkılarda S..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

İbrahim Tatlıses'ten İdo Tatlıses'e Baba Tavsiyesi Geldi 01:00

İbrahim Tatlıses'ten İdo Tatlıses'e Baba Tavsiyesi Geldi

İdo Tatlıses, Instagram hesabından hastalığıyla ilgili bir paylaşım yaptı ve buna babası İbrahim Tatlıses’den cevap geldi...

  • BETA tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Avustralya' da çift katlı metro... 00:54

Avustralya' da çift katlı metro...

En güzel özelliği yönü değiştirilebilir koltuklar. Bazen otobüste, metrobüste teyzelere yer veriyorum, sağol evladım ama ben ters gidemiyorum diyorlar. Adamlar en güzel çözümü de buna bulmuşlar, otobüste bile inovasyon y..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
su sesi remix 00:46

su sesi remix

buna güleceksiniz..

Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı 00:32

Evde Kalmaktan Sıkılan Ufaklığın İsyanı

Türkiye genelindeki Corona virüs salgınını önlemek için evde kal Türkiye dendi ve bir çok insan buna uydu. Evde kalmaktan sıkılan bir ufaklık böyle isyan etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık 00:09

Ödev Yapmamak İçin Mantıklı Sebebi Olan Ufaklık

Dünya corona virüs ile mücadele ederken öğrenciler evden eğitime devam ediyor. Ufak bir öğrenci coronadan dünyanın sonu geleceğini ve buna rağmen neden ödev yaptığını sorgulamış...

  • PengoTV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 271 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi 02:29

Özel Harekatçı Polisimizden Güzel Bir Şiir- Bizimleydi

Bizimleydi Kapı gibi çağ açıp kapatan Cennet mekan Fatih Sultan Mehmet Han Yeniden kükredi bugün Alparslan Bizimleydi Sur'da bizimle Allahsız zalimin zulmüne karşı Allah Allah diye inlettik arşı Semayı titretti İstiklal..

  • PoH tarafından
  • 5.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

İşten Çıkarma Yasağı 3 Ay Uzatıldı 00:57

İşten Çıkarma Yasağı 3 Ay Uzatıldı

Yeni istihdam kalkanı paketinin ayrıntıları belli oldu. Buna göre salgın ile getirilen işten çıkarma yasağı ve kısa çalışma ödeneği uygulaması 3'er ay uzatıldı.....

Funda Arar - Vasiyet 03:19

Funda Arar - Vasiyet

Vasiyet şarkı sözleri ile Ben kederli mumlar gibi Eridim hep içime Ve sabahı bekledim Deli bir sevda Kaybolan kuşlar gibi Yerim, yurdum hasretti Yine de seni sevdim Dilsiz resimlerinle ..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..