#Buna misliyle

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Yoğurtlu Çorba Tarifi 03:56

Yoğurtlu Çorba Tarifi

Yesil mercimekli corba tarifi Malzemeler 1 su bardagi haslanmis yesil mercimek 1 su bardagi haslanmis nohut 1 su bardagi eriste 2 su bardagi yogurt 1 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kasigi un 1 tane yumurta sarisi 2 tatli ..

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı 10:13

Leyla Alaton: Kadınlar Kaderlerine Teslim Olmamalı

Leyla Alaton, kadına yönelik şiddete karşı duruşu ve kadın haklarına ilişkin çalışmalarıyla bilinen bir iş kadını. YouTube sayfasında ve katıldığı konferanslarda, konuşmalarda kadın haklarıyla ilgili farkındalık yaratıl..

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık 02:15

Ebru Yaşar Kocam Her Şeyin En İyisine Layık

Şarkıcı Ebru Yaşar, önceki akşam eşi Necati Gülseven için Cihangir Hazine'de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Yaşar doğum günü sonrası, “Sesim çok kısıldı, bugüne yetişmek için iki üç gündür iğne vuruluyorum.” dedi...

  • BETA tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle 1:52:09

Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi 03:22

Şehriyeli Yoğurt Çorbası Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 3 su bardağı soğuk su 1 yemek kaşığı un bir tane yumurta yarım çay bardağı tel şehriye 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı Kuru nane yeteri kadar tuz hazırlanışı yoğurdumuzu çor..

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

Deniz Seki Ameliyat Oldu 02:21

Deniz Seki Ameliyat Oldu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:51

Garez 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Pasadena’da yaşayan Bayan Davis, kızı Aubrey’i, ablası Karen’i getirmesi için Tokyo’ya gönderir. Ancak ablası, kendisinin sebep olduğu ve aslında erkek arkadaşının da ölümüne neden olduğu bir yangından ötürü ha..

Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak 02:58

Tıkalı Kanalizasyon Borusunu Açmak

Tıkanmış bir kanalizasyon borusunu açan arkadaşlar... Bu video bize ne katacak hiçbir fikrim yok. Aslında bazı şeyler illa bir şeyler katmak zorunda değil. Örneğin Cem Yılmaz vs. izlediğimizde de hep anlık şeyler ya da e..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi 04:20

Frambuazlı Yalancı Cheesecake Tarifi

MALZEMELER Bisküvili kat için; 20 adet petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1/2 çay bardağı süt, İrmikli kat için; 4 su bardağı süt, 1 su bardağı irmik, 3/4 su bardağı şeker, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..