#Buna misliyle

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Taladro, Mahşer isimli parçasının hemen ardından bu kez de Yarım Kalanlar isimli parçasıyla kulaklarınızda! Söz: Taladro, Rashness Müzik: Ely Teyp Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness Klarnet: İsmet Örsçüler ________..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme 04:51

Türkiye'nin Maili YaaniMail İnceleme

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda  inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! ------------------------------..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Yerli Tarayıcı 05:44

Yerli Tarayıcı "Vuhuv" İnceleme!

Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Vuhuv'u inceledik.Dilimizin döndüğü kadar, bilgimizin yettiği derecede anlattık inşallah beğenmişsinizdir.... Eğer beğendiysen abone ol, beğeni at! -----------------------..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’ 01:54

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre araç satışında özel tüketim vergisi (ÖTV) matrah değişikliği sonrası ortaya çıkan indirimi fiyatlara yansıtmadığı iddia edilen bayiler için denetim talimatı verdi. Müfettişler,..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim! 12:33

Karım öldükten sonra seninle evleneceğim!

Ölüm ilanını yazdı, ortadan kayboldu. Müge Anlı cenazeme kaç kişi katılır diye merak ettiniz mi hiç diye sorup sabahtan beri bunu düşündüğünü söyledi. 50 yaşındaki Türkan Hanım’ın bunu düşündüğünü ve sosyal medyadan ölüm..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor 02:33

Emlak sektöründeki fırsatçılar sahte ilan veriyor

Sahte ilan veriyorlar. Piyasayı artırıyorlar. Emlak sektöründeki fırsatçılar vatandaşı mağdur ediyor. Yabancıya konut satışında da usulsüzlük yapan kimi sahtekarlar, fiyatların yükselmesine neden oluyor. Mücahit Topçu ve..

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım saat erken bitiriyor' 06:29

17 yaşındaki lise öğrencisi PCR cihazı yaptı! 'Cihazım, testti yarım s

Kütahya’da lise öğrencisi Recep Görkem Akandere (17), evine kurduğu atölyesinde parçalarını ve yazılımını kendisinin hazırladığı, koronavirüs testlerinde kullanılan PCR cihazı üretti. Başvurusu üzerine Kütahya Sağlık Bil..

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU 05:17

Operasyon Anka İnceleme! BOS 4.BÖLÜM|MİLLİ GURURUMUZ SİHALARIN OYUNU

Uygulamanın linklerinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.tusas.operasyonankannhttps://apps.apple.com/tr/app/operasyon-anka/id1456835508?l=trnnSelamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda yerli ve milli gu..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Nihan Çelik - Bodrum Masalı 02:45

Nihan Çelik - Bodrum Masalı

Bodrum Masalı şarkı sözleri ile Beni ona buna sorma Üzülüyorsan bi daha yorma yeter Gidiyorsan daha da durma İnan kalman daha beter Bi kaç gün sürsün, süründürsün Unuturum elbet Bana kaderdin, şimdi hasret Peki s..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..