#Buna misliyle

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Vahdet Vural Buda Geçer 02:36

Vahdet Vural Buda Geçer

bu da gecer bu da gecer alismalisin alismalisin alismalisin hemen karar verme sabret bu da gecer dayanmalisin dayanmalisin dayanmalisin boyle kalmaz zamanla duzelir elbet bu da gecer arkadas buna uzulme y..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim 01:09

Annemin Yanında Televizyon Seyrettim

ANNEMİN YANINDA TELEVİZYON SEYRETTİM! İNANILMAZ BİR VİDEO.Bildiğiniz gibi stand-up yapmayı ve komiklikleri bıraktım,kendi hayal dünyamda bir hayat yaşıyorum,bu süreçte buna benzer videolar çekerek fenomen olmuş bir kaç t..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan 03:30

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan Dinle Uyutmuyor Sevdan şarkı sözleri ile Güneşe inat, gündüze inat Geceye tutsak, karanlığa tutsak Uyutmuyor sevdan Uyutmuyor sevdan Kokuna inat, bedenine yasak Gülüşün hayat, bak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Güngör - 14 01 Prod By 03:21

Sinem Güngör - 14 01 Prod By

Bir el var, bir el Sıcağı özünden okunuyor Bir yol var, bir yol Sokakları ruha açılıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durulmam ben asla, Yıldızlar içimden taşıyor Gide gele yol yasta, Aklım buna hasta. Durul..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇ 07:29

Canim Kardeşi̇m 1.Bölüm Zamanı Durdurmayı Denedi̇n Mi̇

Müge okuldan verilen ev ödevini yapmak için eve gelir. Müge çeşitli eşyalar ile bir saat tasarımı yapacaktır. Galip bey ev ödevini yapmak için harekete geçer. Çocuklarla birlikte çok eğlenceli bir ortam da ev ödevini yap..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.635 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 34.Bölüm Dünyanın En Uzun Saçlı Kızı 11:43

Canim Kardeşi̇m 34.Bölüm Dünyanın En Uzun Saçlı Kızı

Galip bey eve geldiğinde bir gazetede okuduğu dünyanın farklı rekorlarından söz eder. İşin oyun yanını seçip değişik rekorlar kırıp tarihe geçmeyi ister. Buna çocuklar da katılır. Özellikle Mine dünyanın farklı rekorları..

  • ÇocukTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm  Eyvah Fare Var 10:48

Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm Eyvah Fare Var

Bizimkilerin evine küçük bir fare yerleşir. Fare evin her yerinden ortaya çıkamaktadır. Çok iyi bir fare avcısı olan Mıncır yakalayamaz. Galip bey bu görevi üstlenir. Her türlü yolu denerler. Ama fareyi yakalamak hiç de ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık 10:37

Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık

Mime ve Müge babalarına akvaryumcuda gördükleri palyaço cinsi akvaryum balığını aldırırlar. Lale ve Galip çocuklarına balığa bakma sorumluluğunu verirler. Evde yaşayan Mıncır bu süs balığını görünce iştahı kabarır. Malum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce